Feedback Client Unity/WebGL

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 28 Sep 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre clientul Unity / WebGL?

1. Îmi place

13,0%
  2. Mi-e indiferent

1,1%
  3. Nu-mi place

85,8%
  1. Criss1976

Criss1976 Începător forum

Buna ziua.Eu personal intampin o problema care e destul de enervanta.
    Fereastra urmatoare imi blocheaza recoltarea in coltul de sus dreapta.

http://prntscr.com/wfvvrg

paulici_01, cristian, Papy și alți 11 apreciază asta.
  2. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Nici eu n-am mai intrat pe Unity de aproape o luna, insa azi m-a impins curiozitatea sa vad ce erori s-au mai rezolvat intre timp. Si, surpriza: desi a mai ramas doar o saptamana in care putem utiliza Flash, nu s-a remediat intre timp mai nimic, cursorul mouse-ului sare dupa click de parca l-am trezit brusc din somn, iar la piata, daca vrei sa vizualizezi produse de pe ferma, trebuie sa selectezi Baha... xD
    Dar cum speranta nu pare a fi afectata de pandemie, ma astept sa moara ultima, din cauze naturale... :)

Panda65, paulici_01, 132ade1321 și alți 25 apreciază asta.
  3. jagarella

jagarella Supervizor forum

Interesant, oare nu dispare de tot flash, doar se scumpeste?? Uite ce mesaj da daca incerc sa intru pe flash - nu de fiecare data !!.
    Accesați Adobe.com din afara Statelor Unite? Accesați site-ul dvs. regional pentru prețuri, promoții și evenimente mai relevante pentru dvs.
    Are you visiting adobe.com from outside your region? Visit your regional site for more relevant pricing, promotions and events.
    Continuați la RomâniaContinue to United States

4. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Ai platit ceva cand ai intalat Flash?!? Nu, nu se scumpeste, ci dispare. Trimiterea pe site-ul regional se refera la toate celelalte produse Adobe...

paulici_01, davidsiirina08, Criselt și alți 10 apreciază asta.
  5. jagarella

Inca nu ai intalnit chestii gratis la instalare, care apoi sa-ti propuna cumpararea???. Poate nu am tradus eu in gand corect. Daca era: Adobe Flash NU mai este diponibil dupa data de ___, dar puteti sa vizitati pagina___ pentru alte produse, noutati, promotitii.... era altceva ;)

paulici_01, davidsiirina08, Criselt și alți 7 apreciază asta.
  6. tchupy

tchupy Analist forum

Este perfect normal ceea ce iti apare. Intrand pe adobe.com incearca sa stabileasca zona de unde esti pentru a putea seta limba si a oferi preturi diferite in monede diferite.
    Programele la care se refera si care sunt pe bani sunt acrobat, photoshop, lightroom, etc sunt mai multe (astea sunt creatiile principale ale adobe nu flash).
    Daca derulezi pagina principala pana jos gasesti trei link-uri: acrobat reader, flash player, air. Da pe flash player si vezi ce zice.
    Adobe are si a avut 4 programe gratis: reader, flash player, air si shockwave, (shockwave avea rol tot cam ca si flash dar suportul lui s-a terminat mai repede).

paulici_01, davidsiirina08, Criselt și alți 11 apreciază asta.
  7. ghiusel

ghiusel Începător forum

Buna ziua,am incercat sa urmaresc raspunsurile din urma si nu am gasit inca raspunsul care ma intereseaza.Mii de scuze daca cumva s-a raspuns,nu am vazut si ma repet:de luni este posibil conectarea la joc prin facebook?Multumesc frumos

8. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Am adus ceva imbunatatiri la calculator si am reusit sa intru pe Unity;nu intru foarte usor ca si cu flash dar intru.Acum mi-am format o parere.Se poate juca dar sunt ceva inconveniente in ceea ce ma priveste:1.cind dau click,zboara moussul si trebuie sa-l caut pe unde s-o fi oprit...2.daca pe unele terenuri culorile sunt estompate,pe altele sunt foarte aprinse.si intr-un caz si in altul ma deranjeaza la ochi.3.scrisul are alt format si este mai mic(pe mine personal ma deranjeaza ptr ca port deja ochelari)..4.piata-daca cu celelalte 3 inconveniente m-as descurca,cu piata sub nicio forma... prea multe clickuri sa ajungi unde vrei,sa cauti ceva plus ca in momentul cind dau inainte -inapoi,au o viteza paginile acelea de zici ca zboara.Ramine sa ma mai gindesc si sa vad daca renunt sau nu;ptr mine important este ca jocul sa fie relaxant nu enervant.

18miha18, andutza2011, maitrey_york și alți 11 apreciază asta.
  9. jagarella

Ruleaza Farmerama varianta unity sau client downloadabil pe Linux??? (linux grafic, desigur)

Modificat ultima dată: 10 Ian 2021
    davidsiirina08, giuly1969, MicuNicu și alți 6 apreciază asta.
  10. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

În browser da, nu și pentru clientul downloadabil.

Clientul downloadabil, nu, dar cel de browser:

ghiusel, davidsiirina08, giuly1969 și alți 6 apreciază asta.
  11. marianvaly6767

marianvaly6767 Mogul forum

Astazi am descarcat si instalat windows 10 direct pe unitate.In sfarsit, treburile merg struna la ferma , insa doar clientul,pe uniti se incarca foarte greu si este enervant sa stai aproape 6-7 minute pentru logare .Grafica impecabila,parcelele si adaposturile se culeg mai usor....in general este totul super.Sper sa o tina tot asa .Votul deja lam modificat.Apropa fermierilor care upgradeaza windous win 32 ,sau fac imbunatatiri( kameliana59) ,nu renteaza ,am incercat si eu si nu am avut rezultate bune.Cel mai bun este windous 10.

12. jagarella

Mersi, am gasit Zorin OS care este bazat pe Ubuntu. Sa vedem maine pe ultima suta de m ce rezolvam

Rezolvat. Sub linux ruleaza cu ceva mai repede. Ramane aceeasi problema cu recoltare sus, nu se poate recolta, atunci cand info box pe cursor mouse este setat pe off

Modificat ultima dată: 11 Ian 2021
    davidsiirina08, giuly1969, MicuNicu și alți 6 apreciază asta.
  13. baranescuvali

baranescuvali Începător forum

În unity nu pot sa intru pe forum ,ce trebuie sa faco_O:wuerg:multumesc!!!

bmw123bmw, davidsiirina08, -katnik- și alți 4 apreciază asta.
  14. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Eu am windows 10....am uitat sa specific.

jagarella, post: 395418, member: 3141"]Indiferent de ce configuratie ai, reinstaleaza windowsu'. Salveaza-ti de pe partitia C documente, poze, etc si ia-l de la zero. Formatare si reinstalare windows, nu upgrade, nimic. Pune-l curat si va merge. BAFTA[/QUOTE]
    Este curat,este reinstalat acum 2 saptamini.nu am spus ca nu merge,am spus ca nu merge usor,este obositor,zboara paginile pe aici la fiecare click;pentru mine este obositor,am vazut asta chiar acum cind am intrat sa recoltez pe toata ferma;se incarca destul de greu,dupa ce recoltez 2-3 terenuri incepe sa faca floricele si trebuie sa dau reset,ca sa nu mai spun ca roata se poticneste din doi in trei adica nu se invirte cursiv,de piata nu mai spun ca sunt f.dezamagita.etc.Voi incerca si cu clientul ca sa pot lua o decizie.

Modificat ultima dată: 12 Ian 2021
    cristian, marianvaly6767, bmw123bmw și alți 8 apreciază asta.
  15. jagarella

Indiferent de ce configuratie ai, reinstaleaza windowsu'. Salveaza-ti de pe partitia C documente, poze, etc si ia-l de la zero. Formatare si reinstalare windows, nu upgrade, nimic. Pune-l curat si va merge. BAFTA

16. Tino_Valentino

Tino_Valentino Începător forum

Nu s-a rezolvat Moara. De la inceput pe Unity nu a mers selectia doar pentru Hrana favorita, nu se face nicio selectie.
    De asemenea, daca selectez si comand o hrana, nu apare intotdeauna refresh ca sa vezi ce hrana ai ales sa se produca. Te trezesti ca ai ales de 3 ori acelasi lucru si tot nu il vezi, decit dupa ce opresti jocul si intri din nou (ca nu exista nici refresh).

cristian, paulici_01, MicuNicu și alți 6 apreciază asta.
  17. tchupy

tchupy Analist forum

La mine pe unity, moara merge ca si inainte, fara nici cea mai mica problema.

paulici_01, campcuflori, -katnik- și alți 3 apreciază asta.
  18. aida59

aida59 Mare-maestru forum

adaposturile si atelierele sunt foarte greu de adunat. Poate doar la mine sau si la voi ? Se va rezolva problema sau cum sa fac aceasta operetiune mai usoara? multumesc mult

18miha18, cristian, paulici_01 și alți 4 apreciază asta.
  19. lucile71

lucile71 Mare-maestru forum

la mine incarca pina la 100%si acolo ramine....in timpul testelor facute a mers .acum nu vrea si pace:cry::cry::cry:

18miha18, cristian, paulici_01 și alți 4 apreciază asta.
  20. malagambafane

malagambafane Legendă vie

La mine merge foarte greu culesul parcelelor manual , dar clientul downloadabil in schimb merge mai bine la culesul manual al parcelelor , in schimb pa downladabil merge greu culesul adaposturilor manual .

paulici_01, marianvaly6767, amy46 și alți 7 apreciază asta.