Feedback Client Unity/WebGL

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 28 Sep 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre clientul Unity / WebGL?

1. Îmi place

13,0%
  2. Mi-e indiferent

1,1%
  3. Nu-mi place

85,8%
  1. ang30la

ang30la Cunoscător forum

Buna ziua
    In Unity pe telefon nu se pot pune la vanzare nici un produs mestesugaresc, cu celelalte nici nu am mai incercat, si se incarca foarte greu
    Folosesc puffin -ul pentru deschidere
    Ar trebui sa folosesc alta aplicatie ca sa nu mai intampin greutati ?
    As dori niste sfaturi ca sa pot juca pe telefon ( foarte perfomant )

scutica, paulici_01, Evri79 și alți 6 apreciază asta.
  2. costelcristea1958

costelcristea1958 Novice forum

bunami-e numi arata balciul lui renzo activ

cum pot sa arate baciul lui renzo?

Modificat ultima dată de către moderator: 12 Ian 2021
    paulici_01, MicuNicu, Criselt și alți 3 apreciază asta.
  3. tchupy

tchupy Analist forum

Balciul lui Renzo este activ doar in cadrul eventurilor "balciul lui Renzo". Acum nu este nici un event de acest tip.

paulici_01, Criselt, giuly1969 și alți 6 apreciază asta.
  4. aida59

aida59 Mare-maestru forum

de ce nu se incarca ramane la 100% si atat. O pot rezolva cu ajutorul vostru sau este o problema generala ?

paulici_01, davidsiirina08, MicuNicu și alți 6 apreciază asta.
  5. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

De ce cu Unity mi se limiteaza pretul de vinzare a produselor la piata?Imi apare un layer in care spune ca pot vinde doar cu 50% mai scump.Atunci eu de ce am mai deblocat runa de la copac ptr.a putea vinde cu 100% mai scump?

CLAUDIU_T, robert-adila, paulici_01 și alți 9 apreciază asta.
  6. luizacuflori

luizacuflori Scriitor activ

Am experimentat culegerea manuala, total,a fermei....Greu.Manufacturile si menajeriile nu dau nici un semn ca sunt gata,vezi doar daca bajbai pe deasupra lor.La ad si ateliere cele 4 actiuni pe care le efectuezi necesita pauza intre ele(se mareste cam de 3 ori timpul ).Semnul exclamarii pe item-uri este mic de tot,ca la inghesuiala nu se prea vede.Mai sunt si altele,dar pe acestea le consider eu mai importante.Clientul descarcabil nu este o optiune,pt ca eu ma conectez cu facebook(asa s-a nimerit:()Toate aceste sunt pe Mozilla,pe Chrome se misca in reluare,sacadat,nici nu mai incerc.

7. maya_darius

maya_darius Novice forum

merge foarte foarte greu nu stiu pur si simplu ce sa mai fac

paulici_01, jymi52, davidsiirina08 și alți 10 apreciază asta.
  8. robert-adila

robert-adila Locuitor permanent

Buna ziua.
    Astazi am intrat la consumabile sa mi deschid lazile....cursorul mouse-ului sare si totul este un fiasco.Mai intampina si alti jucatori aceasta problema?
    Speram sa se rezolve cat mai curand problemele pe care le intampinam datorita acestor schimbari.

Criselt, CLAUDIU_T, paulici_01 și alți 10 apreciază asta.
  9. bumbaca

bumbaca Novice forum

Foarte greu merge, nu mă lasă să deschid lăzile, am pierdut şi bonusul de 100%, de azi dimineaţă pur şi simplu mă chinui, farmerama pentru mine era o mare delectare, acuma e groaznic, sincer îmi pare tare rău

Criselt, jymi52, paulici_01 și alți 8 apreciază asta.
  10. bmw123bmw

bmw123bmw Supervizor forum

504 Gateway Time-out

Din nou inainte de event....

bibica551, Criselt, CLAUDIU_T și alți 10 apreciază asta.
  11. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Merge asa cum merge, nu ma mai enervez s-o spun. Totusi tin sa multumesc ca macar cadourile zilnice putem sa le daruim in sistemul cunoscut, era o alta incercare a nervilor inventia aia noua...Cred totusi ca cei care scriu programele alea "destepte" ar trebui obligati sa le foloseasca ei intai...
    Sper sa "revina" si comanda scurta, enter, pentru deschis de lazi, achizitii din piata, etc...
    Mai sper ca sa ramana unde am fost cand cautam sa plantam pomi, sa deschida lazi, samd, sa nu sara de la inceput...La schimb dau combina, care ramane pe ultima comanda data, aia ar putea sa se reseteze pe culegere, ca inainte...

Criselt, robert-adila, CLAUDIU_T și alți 18 apreciază asta.
  12. andutza2011

andutza2011 Novice forum

la linia de vrej e groaznic, am stat 30 min sa le activez.\din pacate mai intru doar sa iau itemurile care dau lazi, sper sa isi revina jocul, nu se poate juca in acest moment...mentionez ca am laptop business cumparat acum 2 ani, dual core..alt laptop clar nu iau, sa speram ca se va gasi vreo solutie....

Criselt, robert-adila, CLAUDIU_T și alți 11 apreciază asta.
  13. ellamogo6655

ellamogo6655 Avansat

buna seara dragi fermieri! la inceput aveam acel buton pentru comuta pe unity acum nu-l mai am ...voi cum intrati pe Unity?

F_L_O_R, Criselt, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  14. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Poate ar trebui sa primim la inceputul fiecarui event si cate o folie de Distonocalm, ca daca va trebui sa ni-l cumparam tot noi si pe asta, dam faliment. Cred ca suntem toti de acord ca ce este in clipa de fata este un compromis, nu un joc, iar multi dintre noi bagam bani reali fara a primi in schimb "marfa" de calitate. Daca la mine, pe un laptop ultraperformant de gaming, beneficiind de abonament de combina, jocul a devenit un chin, nici nu vreau sa ma gandesc ce intampina cei care nu poseda un device performant sau/si care din varii motive sunt nevoiti sa recolteze manual. Stiu ca si acest mesaj va fi sters, ca si celelalte pe care le scriu si nu "dau bine", sunt intotdeauna convins ca asa se va intampla inainte sa le postez, insa mi-am asumat intotdeauna aceste lucruri, chiar si atunci cand stiam ca voi fi banat. Le scriu ca sa ma "eliberez", si asta imi face bine, zambesc chiar si atunci cand sunt banat, din deformatia profesionala a celui care-si cunoaste colegii si le poate anticipa gesturi, ganduri, fraze... Asa sunt eu (berbecul incepe zodiacul), nu am tacut si nu am sa tac niciodata, indiferent de consecinte. Referitor la joc, ca voi fi dat sau nu pe "mute", asta nu schimba problema, ci ea ramane. Si mai consider ca in tara asta, oricine ar trebui sa fie liber sa-si exprime opinia, ca place sau nu, chiar si cu riscul de a ocupa cativa kb pe serverele BP, si de a fi uneori off-topic.

04Iulia, cadina, amyy49 și alți 39 apreciază asta.
  15. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Inchide cu x pagina de Client si vei fi comutat automat pe Unity.

anamaria4747, mariuta48, Criselt și alți 5 apreciază asta.
  16. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Nu stiu ce laptop ultraperformant de gaming ai si te chinui sa te joci, dar eu, cu un PC cu o placa de baza Acer Veriton X2632G cu i5-4570 @ 3,20 Ghz, cu 8 GB de RAM / DDR3, Nvidia GeForce9400 GT de 4 GB ... joc fara probleme. Si pe Unity, si pe clientul downloadabil. Cine are minim o asemenea configuratie nu cred ca se poate plange ca are (mari) probleme.

Si toata lumea nici nu baga in seama un lucru foarte important. S-a gandit cineva ca Adobe Flash Player a aparut si a inceput sa se dezvolte inca de la inceputul anilor '90 ? Adica de aproape 30 de ani. De cat timp incearca Bigpoint sa il inlocuiasca ? Mai este nevoie de vreun comentariu ? Cine vrea intr-adevar sa se joace, se joaca asa cum este, azi mai greu, maine mai bine, pentru ca intr-un final lucrurile se vor rezolva si totul va intra in normal. Important este sa fim rabdatori si optimisti. Si, pana la urma, este doar un joc. Tratati-l ca atare ! Succes !

17. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

nikolae, nu de viteza laptopului este vorba, este destul de mult peste ce ai tu, si nu scriu in niciun caz asta ca sa ma laud. Este primul device pe care am instalat Windows 10 in mai putin de 5 minute. Stiu si ca voi moderatorii nu aveti nicio vina, sunt convins si de faptul ca BP face toate eforturile pentru a rezolva problema, pentru ca pentru ei este un business, din care, ca si noi cei care la randul nostru mergem la job, la randul lor isi castiga painea.
    Problemele sunt cele enumerate si de altii mai sus, probleme care duc la ocuparea a mult mai mult timp pentru aceleasi lucruri pe care le faceam si pana acum cateva zile, ca fuge cursorul, ca o ia de la capat dupa ce deschizi o lada fara sa ramana in acelasi loc, ca trebuie sa apesi de mai multe ori pe o pajiste pana sa o deschida, daca iesi din parc si vrei sa intri din nou dureaza o vesnicie, etc.
    Desigur ca si eu sper ca aceste lucruri se vor rezolva in timp, insa acum trebuie sa recunosti ca jocul nu merge cum ar trebui. Si cum am mai spus, intru pe joc sa ma relaxez dupa o zi solicitanta la birou, iar daca postez, nu o fac sa ma aflu in treaba, ci pentru ca chiar nu merge jocul asa cum ne-am dori. Nu trebuie sa o luati personal voi moderatorii, nimeni nu va asociaza cu dezvoltatorul sau cu problemele care sunt in joc.
    O seara frumoasa, nikolae! :)

cadina, crivio, -ciocollate- și alți 30 apreciază asta.
  18. tchupy

tchupy Analist forum

Fara a deschide o polemica, dar.....
    Nikolae are dreptate, (facand abstractie de cateva lucruri care le consider minore, ca sare la inceput la lazi, daca te grabesti uneori trebuie sa dai de trei ori click, ca nu mai merge sa iesi rapid cu escape de la roata) in conditiile in care ma joc fara nici o problema pe client pe urmatorul sistem (productie 2012) core2duo e8400 cu 4gb de ram ddr2, hdd sata 5400 de rotatii (puturos fata de ce este actual), SO windows 7 x32 (adica pe 32 de biti) care nici macar nu este cu up-date-urile la zi, atunci la cei care au ceva mai bun decat ce am spus la sistem si nu le merge sau nu le intra sau se blocheaza, etc atunci problema este locala (So neconfigurat cum trebuie sau prea incarcat,internet slab, etc.)

PS. pentru cei care nu puteti culege manual parcela de la poienita de procreare:
    Plaseaza mana cu degetul intins (cursorul) pe parcela si coboara-l pana aproape atingi coltul cel mai de jos al parcelei, da "click" si va merge recoltarea.

Modificat ultima dată: 14 Ian 2021
    davidsiirina08, Criselt, MicuNicu și alți 5 apreciază asta.
  19. ana_anna1212

ana_anna1212 Novice forum

eu am leptop nou si de trei zile nu pot sa fac nimic am incercat toate metodele posibile dar degeaba cred ca am sa renunt am jucat 10 ani dar acum gata ca nu mai am nervi

tantileana, Steluta72, Criselt și alți 5 apreciază asta.
  20. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Nu pentru toata lumea,lucrurile semnalate reprezinta "lucruri minore";daca tu poti face abstractie de ele,foarte bine,te felicit dar asta nu inseamna ca toti putem face abstractie;ca incercam sa le intelegem este cu totul altceva dar nu poti face abstractie de ceva care deranjeaza si iti ia din timpul disponibil ptr joc.

marianz, MicuNicu, Claudiw și alți 14 apreciază asta.