Feedback Client Unity/WebGL

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 28 Sep 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre clientul Unity / WebGL?

1. Îmi place

13,0%
  2. Mi-e indiferent

1,1%
  3. Nu-mi place

85,8%
  1. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Am incercat sa updatez excellul cu sura...Sare de la un capat la celalalt lista cu ce urmaream, e o munca din cele 12 ale lui Hercule sa opresti tabelul la ce te intereseaza...Si din 5 in 5 min, cu lista de fructe sau ce era deschisa se blocheaza jocul, aparand mesajul cu "o pagina Web incetineste browserul"...Ba si pe forum apare la cateva minute acelasi mesaj...
    Daca e un test, pentru noi e al nervilor, rabdarii si al dotarii...Nu stiu cum e pentru BP...

-katnik-, derby54, malagambafane și alți 7 apreciază asta.
  2. mimi***

mimi*** Maniac forum

Renunt si eu....din pacate nimic nu merge...mi se deschide doar pana la 100.......

18miha18, -katnik-, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  3. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Nu se pot trimite mesaje pe Unity?
    Mi-au disparut toate mesajele!

18miha18, -katnik-, derby54 și alți 9 apreciază asta.
  4. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

Nu ma lasa sa vad retetele in Cartierul Mestesugaresc!!Evident,nici nu pot sa produc ceea ce imi trebuie..
    Nu ma la sa pe terenurile tropicaleSe incarca relativ repede pana la 100/100,dar terenul ramane inaccesibile.Deci fara plantele de event de pe insula si fara bonusurile investite..
    Nu asta ma deranjeaza,inteleg ca inceputurile sunt grele.Eu joc destule de mult de pe telefon.Si astazi ,dupa multi ani,mi-a fost refuzat accesul pe ferma.

CLAUDIU_T, MicuNicu, 18miha18 și alți 4 apreciază asta.
  5. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Din păcate, acelaşi şoc l-am avut şi eu...
    Pentru mine, una, faptul că nu pot juca după telefon reprezintă un mare dezavantaj! Ar însemna să intru pe fermă doar o dată pe zi... Nu aş avea timp să termin nici un event în aceste condiții.
    Trist... :(:cry:

stoiantudorel, CLAUDIU_T, MicuNicu și alți 7 apreciază asta.
  6. aida59

aida59 Mare-maestru forum

pe langa multele probleme anuntate mai am una itemurile din partea de sus nu le pot aduna si nici sa le mut in alta parte.Nu se poate face nimic nici adunate nici mutate Sunt inerte

7. ang30la

ang30la Cunoscător forum

Eu sunt optimista ca dezvoltatorii ne vor asigura un joc relaxant si lipsit de probleme .
    Si eu m-am enervat aseara cu atatea probleme si nu am mai intrat .
    Ne mai inarmam cu putina rabdare !

8. luizacuflori

luizacuflori Scriitor activ

Pe chrome se misca greoi.Pe mozzila ,se incarca rapid,recoltarea manuala usoara(ca la Flash),Poienita de procreere,merge bine,la piata totul e bine.Ce nu e bine la mine este faptul ca nu e diferenta intre pomii gata de recoltare si cei proaspat culesi(arata absolut la fel ).Aceeasi problema si la parcele,nu mai stii cand sunt gata de recoltat.Ca nu raspund moderatorii,e de inteles (zic ,eu ),e un test de 24 de ore in care aduna informatii de la noi pt a remedia ce nu merge.Este timp pt asta,iar de la ora 15 revine flash-ul.succes la event-uri!:)

9. derby54

derby54 Conte forum

la mine merge tocmai invers astazi

10. luciana1949

luciana1949 Locuitor permanent

Eu cred ca ce era mai greu de facut s-a facut si s-a reusit.Jocul e salvat si vom putea sa-l avem mult timp de acum incolo.Urmeaza fine- turile asa cum s-a intamplat pe tot parcursul vechiului joc.Mai e de lucrat la grafica,culori chiar comenzi.Adevarul e ca am iesit cu un timp de 3 ori mai mare la recoltarile manuale si in special la parcurile cu itemi unde semnele s-au micsorat foarte tare si trebuie sa mijesti ochii sa le poti zari icurcati fiind si de animatii.Mai e inca nitel si ne vom obisnui si cu noua situatie,sunt sigura de asta.

11. SidTheKid

SidTheKid Locuitor permanent

Ai laptop f bun, ceva nu-ti merge ok in sistem, la mine se incarca frumos, cu cateva secunde mai mult fata de flash.
    Nu ai voie cu specificatiile alea sa nu-ti mearga bine.

malagambafane, derby54, MicuNicu și alți 5 apreciază asta.
  12. SidTheKid

Faza cu animatiile e cam asa: le pui pe on, salvezi, le dai pe off, salvezi.
    Totul e ok daca ramai pe terenul ala.
    Cum ai schimbat terenul, adios, animatiile sunt iar pe on.

13. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Hmmm, o fi alergic la Unity, ca-n rest nu am probleme...:p

CLAUDIU_T, Ade-Leona, 18miha18 și alți 6 apreciază asta.
  14. SidTheKid

Nope, asta e adevaratul lui test, cheama pe cineva care se pricepe, sa vada ce iti ruleaza aiurea si ingreuneaza procesul.

15. misu_mama

misu_mama Pretendent

Buna dimineata,
    eu astept de ieri sa se incarce pagina si sa intru in joc ! Nici o sansa,nu merge nici cu Chrome nici cu Mozilla...

16. Georgel72

Georgel72 Mare-maestru forum

Ziua buna!
    Sa avem rabdare,se stie ca sunt probleme si eu sper ca se vor rezolva.De la ora 15 ar trebui sa revenim pe flash,in paralel se vor cauta solutii .La inceput de drum e normal sa apara diferite probleme. Parerea mea e ca se vor gasi si solutii, sa avem rabdare.
    O zi frumoasa!

goldhe, davidsiirina08, CLAUDIU_T și alți 8 apreciază asta.
  17. .felicia.1

.felicia.1 Pretendent

Bună dimineața!
    Astăzi am intrat relativ ușor, doar cu puțină răbdare...
    A trebuit să dau refriș de două ori....deci se blochează des
    Este foarte obositor , în inventar, la deschiderea lăzilor să revină pagina mereu la început. Se pierde mult timp să tot cauți
    din nou pagina cu lăzile.
    Am speranțe că se vor remedia ți aceste probleme...

CLAUDIU_T, Ade-Leona, 18miha18 și alți 5 apreciază asta.
  18. adinutza_mada

adinutza_mada Pretendent

buna dimineata, incercati si cu microsoft edge, mie imi ruleaza destul de ok pe acest browser. Am un laptop I7 7th gen. Cat despre adunarea lazilor scrieti lad si raman doar lazile

goldhe, davidsiirina08, lucinela1955 și alți 5 apreciază asta.
  19. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Am deschis vreo 2 lazi, nu-mi mai apar in inventar, nu s-a afisat ce am primit...M-am potolit, mai astept...
    Apropo: A ramas de aseara laptopul cu jocul deschis, aruncat intr-un colt...Cand am aruncat azi un ochi, eram pe baha, chiar pe cascade, totul arata cum trebuie, (am copaci acolo), cu stagiile de coacere evidentiate...E prima data cand arata normal pe toata baha...
    In rest, aceleasi probleme, se intepeneste des, apare deja celebrul mesajul de la browswer (mozilla) cu pagina web care incetineste browserul...
    Laptopul meu e binisor peste specificatii, e cu I5, 8Gb ram, placa video integrata Intel 4000, dedicata Nvidia Geforce GT 630M, cu ceva memorie integrata(2Gb), ruleaza un W7 ultimate pe 64 b. Chiar daca are ceva anisori, mai mult de 5, e Ok...
    Mai e mult de 'ciocanit' la unity, dar ceva semne incurajatoare vad...
    De curiozitate am cules un camp la mana, a mers aproape ca pe flash, cu singura problema de 'intepenire' din cand in cand. Nu poti da F5, ca te scoate la pagina de incarcare...
    Apropos, chiar trebuie layerul de consimtamant si la iesire din joc? Mi se pare ridicol...In afara de faptul ca daca schimbi setarile si mai cureti browserul, cache-ul sau mai stiu eu ce cookies, (de fapt le-ai setat sa se curete la inchiderea Browserului), trebuie sa o iei de la capat, asa ca de lehamite ajungi sa spui da si daca te intreaba daca vrei sa-ti donezi contul bancar...
    Poate dupa test o sa mai fim intrebati ce a mers, ce nu, ce ne-am mai dori schimbat sau imbunatatit...
    Speranta moare ultima!

goldhe, davidsiirina08, Papy și alți 8 apreciază asta.
  20. aida59

aida59 Mare-maestru forum

la itemuri steguletele vor ramane asa mici ?Cred ca jumatate raman neculese. Poate se fac mai mari

davidsiirina08, Papy, CLAUDIU_T și alți 4 apreciază asta.