Feedback Client Unity/WebGL

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 28 Sep 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre clientul Unity / WebGL?

1. Îmi place

13,0%
  2. Mi-e indiferent

1,1%
  3. Nu-mi place

85,8%
  1. klemmen

klemmen Novice forum

Salut.
    Am sa imi las si eu experienta cu noul client unity si o sugestie pentru o alta platforma.
    Am un laptop Dell Inspiron N7010 din 2010 cu i3, 4 g ram, placa video integrata intel HD, windows 10
    Jocul se incrca mai de greu pe toate cele 3 browsere pe care le am: Edge, Mozilla si Chrome. Si cel mai deranjant este ca se recolteaza foarte greu, exista un mic delay, clikul nu raspunde imediat (cum o facea pe flash), pictogramele cu plante sun foarte stridente (au o culoare glaben-aurie), scrisul mi se pare cam ingrosat, iar problema cu plantele care nu se vad cand sunt gata i-am dat de cap butonand la setari; trebuie activata animatia. Dar daca se rezolva problema cu recoltatul, sa fie exact cum era pe flash, eu sunt multumit.

Si acum sugestia me pentru o alta platforma: Exista un joc care se numeste Shakes & Fidget si pe care il joc de cand a aparut. De-a lungul timpului a rulat pe html si flash (acum nu stiu ce client foloseste pentru ca nu mi se incarca pe niciun browser) iar mai nou are o versiune identica care poate fi descarcata de pe steam si care imi merge impecabil. Jocul il am si pe telefon pentru ca e mai accesibil.

PS: am putut sa ma conectez pe joc de pe iphone cu safari. Cred ma merge si pe andorid. Asta e un mare plus.

Sa aveti o zi frumoasa.

goldhe, davidsiirina08, Papy și alți 5 apreciază asta.
  2. SidTheKid

SidTheKid Locuitor permanent

''Testul s-a incheiat'' este anuntul oficial dar nu si pt mine.
    Imi intra tot versiunea Unity.

Papy, CLAUDIU_T, MicuNicu și alți 6 apreciază asta.
  3. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

stie cineva cand trecem pe varianta flash....? sunt tot pe varianta unity ? ne vom obisnui si cu aceasta....dar pana in decembrie mai avem...!!!

davidsiirina08, Papy, MicuNicu și alți 5 apreciază asta.
  4. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Asa este si la mine ,am activat liniile de vrej si acum astept !

davidsiirina08, Papy, MicuNicu și alți 5 apreciază asta.
  5. bmw123bmw

bmw123bmw Supervizor forum

Cu toate ca am pierdut dropul pentru eventul magie de toamna :)) la mine plantele pentru eventul frappe ole sunt deja pe teren :))
    Si scrie ca eventul incepe la ora 19:00

Papy, MicuNicu, CLAUDIU_T și alți 3 apreciază asta.
  6. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

ce astepti dupa activarea liniilor vrej ? ..... buna treaba .... a inceput vreun event ?.....unity ne a cam zapacit ... !

CLAUDIU_T, davidsiirina08, Papy și alți 4 apreciază asta.
  7. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Sa pot recolta ...:(

8. bmw123bmw

bmw123bmw Supervizor forum

Deci eu de pe pajistea principala unde trebuia sa primesc ca drop castana am primit cheie pentru frappe ole :)) eu unul nu mai inteleg nimic ... ramane sa remedieze .
    Plus ca plantele din poza mergeau puse doar pe pasunea salbatica si luminis :))) si eu am plantele de la eventul frappe ole pe pajistea principala ..

Modificat ultima dată: 25 Noi 2020
    tcmxxl1975, davidsiirina08, -katnik- și alți 6 apreciază asta.
  9. Armani_Smekerita

Armani_Smekerita Novice forum

Buna ziua.,eu nu am plantele de event pentru nici unul dintre eventuri.Nu imi apare la ceas nici un event nou,doar BB si ateliere rapide.

davidsiirina08, -katnik-, Papy și alți 4 apreciază asta.
  10. luizacuflori

luizacuflori Scriitor activ

de la ora 19 incep event-urile.

-katnik-, Papy, CLAUDIU_T și alți 5 apreciază asta.
  11. ang30la

ang30la Cunoscător forum

O sugestie poate se ia in calcul
    Piata ca desing sa ramana asa cum este. Este mult mai accesibila mai comod
    Cea de pe Unity este greoaie mai putin accesibila
    Va multumesc

12. dariuss2000!

dariuss2000! Profesionist forum

Salut, imi las si eu rewiew-ul aici.Incerc sa fiu scurt si la obiect

Am jucat de pe doua calc:
    1. Asus 2020 -procesor Intel core I5-9400F,CPU 2.90Ghz
    -memorie 16 Gb ,64 bit
    -placa video NVIDIA Ge-Force GTX165
    -OS Windows 10
    -conectat prin cablu (daca conteaza cumva)
    S-a conectat putin mai greu(10 sec intirziere),culturile si pomii nu se vad cind sint gata,animalele le string greu,dupa fiecare operatie astept citeva sec,pomii se culeg putin mai greu.Plimbarea prin terenurile fermei mai inceata putin.
    Piata e putin diferita,am gasit putin mai greu,dar am gasit ce cautam.(Asta nu as pune-o la minus)
    Se vad licurici in pomi(am vazut ca si altii au spus asta).

2.Asus 2017-procesor AMD Athlon 2 P320 Dual core 2.10Ghz
    -memorie 4 Gb ,64bit
    -placa video ATI Mobility Radeon HD 4250
    -OS Window 7 ,Mozilla
    -conectare prin cablu si wi-fi
    S-a conectat foarte greu (5-6 min),culturile si pomii nu se vad cind sint gata(dupa ce m-am plimbat putin prin ferma, au inceput sa se vada),animalele le string greu,dupa fiecare operatie astep citeva sec,pomii ii string mai greu.Plimbarea prin ferma ,mai greoaie.
    Piata e putin diferita,am gasit putin mai greu,dar am gasit ce cautam.(Asta nu as pune-o la minus)
    Nu vad licurici prin pomi.

Eu joc pe calc nr 2,celalalt fiind al baiatului(deci mai putin-spre deloc-disponibil).
    In concluzie:daca se trece la aceasta platforma o sa-mi greu sa joc Farmerama, desi joc de 11 ani.
    Momentan nu-mi permit alt calculator mai performant.
    Sper sa se gaseasca alte variante.
    Am vazut ca nu sint singurul in aceasta situatie!

Ade-Leona, 18miha18, tcmxxl1975 și alți 14 apreciază asta.
  13. popik70

popik70 General forum

Buna seara . Nici eu nu am reusit sa intru azi pe ferma. Deci , voi spune si eu adio acestui joc dupa atatia ani ( cca 10 ani ) , pt ca nu am de gand sa-mi cumpar un laptop nou sa fiu in '' ton cu moda ''.
    Seara placuta.

amyy49, stoiantudorel, anghelescu70 și alți 14 apreciază asta.
  14. tchupy

tchupy Analist forum

Can va fi iar pe unity incearca sa aducu browserul la zi ca si up date. Pe IE nu merge deloc, pe chrome doar de la 57 in sus pe opera de la 44 in sus. Daca esti la zi si nu merge trebuie dat enable la webassembly.

anghelescu70, MicuNicu, Adynicolae și alți 7 apreciază asta.
  15. bulgi

bulgi Scriitor activ

Eu cred ca totul va fi in regula in final!Totul se va remedia,rabdare,cu rabdarea trecem marea!

anghelescu70, Papy, MicuNicu și alți 8 apreciază asta.
  16. ddoinatm

ddoinatm Novice forum

nici eu nu am reusit sa intru pe ferma in timpul testului deoarece nici laptopul meu nu este "in ton cu moda" (dupa cum a zis popik70).
    Desi joc din 2011 se pare ca in 2021 voi fi nevoita sa renunt la acest joc.

17. rubarbu

rubarbu Scriitor în devenire

Asteptam pana in decembrie sa vedem ce se va intampla.
    Caut sa joc de placere, dar cu cele 230 de linii de vrej culese in 45 de minute (in loc de 6 in flash) si itemii inlocuiti in parc in 30 de minute (in loc de 2 in flash), ca sa dau doar doua exemple, jocul asta numai placere nu mai e, se transforma intr-un full time job, de care nu am nevoie.
    Sper ca dezvoltatorul sa gaseasca o solutie, sunt convins ca e neplacuta situatia si pentru el.
    Sper de asemenea sa nu fie nevoie sa ne spunem adio dupa 10 ani.

18miha18, jymi52, anghelescu70 și alți 14 apreciază asta.
  18. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Este prea devreme pentru adio, pentru că:

19. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

k0 a spus:
    O soluție alternativă la Unity/WebGL se află, de asemenea, în faza finală de pregătire
    Eu am prins doar testele la Unity.
    S-au facut testari si la solutia alternativa?

anghelescu70, giuly1969, Papy și alți 10 apreciază asta.
  20. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

anghelescu70, miha_mara, giuly1969 și alți 15 apreciază asta.