Feedback Club de plajă Banane sălbatice

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Jun 16, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Jun 23, 2020.
  1. Îmi place

69.2%
  2. Îmi este indiferent

11.0%
  3. Nu-mi place

19.9%
  1. EllaBalerina

EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Club de plajă Banane sălbatice. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

2. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

Arborele fermecat va oferi-Ochelari de schi?

3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Arborele fermecat va oferi drop de event punct :)

4. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Ce ofera Lăzile blestemate?
    Le-am cautat la consumabile si nu le gasesc...

5. tchupy

tchupy Analist forum

80 PE x Nivelul de joc, 80 PET x Nivelul de joc, 30 GG x Nivelul de joc, 4.000 PE, 4.000 PET, 4.000 GG, 60.000 PE, 60.000 PET, 50.000 GG, 1 Rotație gratuite, 1 Super compost, 2 Super Compost, 3 Super compost, 1 Compost special a la Suzi, 2 Compost special a la Suzi, 4 Compost special a la Suzi, 1 Compost Turbo a la Suzi, 2 Compost Turbo a la Suzi, 4 Compost Turbo a la Suzi, 1 Super hrană, 2 Super hrană, 3 Super hrană, 1 Creițar, 2 Creițari, 3 Creițari, 10 Steluțe, 3 Banane aurite, 10 Banane aurite, 1 Arbore minune „Hansel”, 1 Arbore minune Tiki „Zanzibar”, 1 Adăpost misterios „Tokio”, 1 Adăpost misterios „Viena”, 1 Bazin de carcatițe, 1 Adăpost iaci, 1 Olărie, 1 Chutney de morcovi și mere, 1 Ser vampiric, 1 Vas funerar, 1 Vapori aromatici argintii, 1 Quiche cu varză cerebral, 1 Glob de cristal, 1 Mască de ciuperci, 1 Buchet oribil

6. amy46

amy46 Maniac forum

Necesar pt event:

44 sucuri racoritoare de pepene: 11.000 pepene verde suculent si 572 pahare
    ....................................................................................................................................

total plante =23.900

total drop = 1527

.....................................................................................................................................

7. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Muuuultumesc!
    Multumim pt calcule, amy :)

8. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Lazile blestemate sunt cele de AICI. A fost introdus un link in tutorial.

9. iarina56

iarina56 Mogul forum

Dupa parerea mea sunt necesare cam multe produse si animale. Eventul asta chiar nu poate fi facut de cei cu nivel mic. Am sa ma mai gandesc daca-l fac sau nu.

10. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Cam multe produse...Bine o sa ajute si Suvenirul Gradina Antica (+1 la ateliere intre sezoane/1H), si avem (deocamdata) 2 terenuri pe ferma pentru ateliere/adaposturi. Eu raspund provocarii.. Si asa trebuia sa scot animalele de pe Baha, se cam termina mancarea pentru ele...O pauza e binevenita sa-mi refac stocurile de hrana pe Baha!

11. primavara68

primavara68 Profesionist forum

nu imi place prea multe animale de la ferma daca e pe bahama de ce nu se face cu animale de pe bahama

12. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Sa nu te incurce! Ai doar cascadele libere...

13. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Ma bate gandul sa-l fac, nu stiu de ce, ca nici linia de vrej, nici recompensele nu-s cine stie ce. In rest, precum zice MicuNicu:

14. sclau8

sclau8 Mogul forum

In primul tabel se cer 100 de scanduri, ma tot uit si nu ma prind ce sunt alea? Un pic de ajutor:music:

15. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Si eu o sa il fac, am deja tot ce imi trebuie, ba chiar si extra. Am sa fac si cate zeci de milioane de GG (depinde cat ma indur sa
    vand) :D

Last edited: Jun 16, 2020
  16. petra2172

petra2172 Rutinat

Or fi lemnele ?

17. oni2012

oni2012 Expert forum

Pe forumul german sunt trecute ouă nu scânduri ! Rugăm un moderator să verifice și să ne anunțe !

18. Shepherd

Shepherd Guest

Sunt ouă. S-a modificat!

19. bobmic50

bobmic50 Rutinat

Plus multe altele ,
    850 Fenicul170 Nuci60 Raţe20 Palete de culori
    850 Mure170 Pere68 Curcani30 Trufe
    850 Merișor280 Portocale64 Capre26 Koi
    400 Păpădii170 Gutuie56 Vaci8 Acadele
    640 Mentă170 Curmale85 Câini20 Scări
    810 Ciuperci1.190 Conuri de brad72 Pisici15 Lecţii de călărie
    680 Ridiche175 Măsline44 Fluturi100 oua
    480 Ghindă68 Albine
    170 Migdale
    Mi se par cam multe pentru recompensele eventului .

20. t_ina_e

t_ina_e General forum

Greu, mult, dar nu imposibil!
    Piata este deschisa!
    Cu Pepeni verzi suculenți si dropul este mai greu.
    Noi sa fim sanatosi!