Feedback Colții furiei

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Mar 6, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Mar 13, 2019.
  1. Îmi place

66.2%
  2. Mi-e indiferent

2.3%
  3. Nu-mi place

31.5%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Colții furiei. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

2. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Un event frumos pt cine se pricepe la darts. :music:
    Eu nu intru in aceasta categorie, dar voi face event-ul sa vad cam ce premii pot obtine pt ca sunt bunicele :)

3. .Lucia2013.

.Lucia2013. Novice forum

Benzi Ninja necesare pt linia de vrej: 60x16 = 960?

4. k0

Corect!

5. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Voi face eventul doar pentru a obtine linia de vrej, mini jocul nu mi-a placut niciodata. Vot negativ din cauza mini jocului, alfel recompensele par resonabile.

6. sclau8

sclau8 Mogul forum

Inca un event pe care il poti termina complect numai cu SC, Suzi, noroc la roata.Planta de 6 ore,presupunand ca iei maxim de puncte de fiecare data(cam improbabil) sunt necesare 25.830 plante, numar mare de drop 1312. Vot negativ de pe acum.

7. dadan

dadan Oracol omniscient

Vot negativ si de la mine datorita factorului aleatoriu care m-a dezarmat intotdeauna,datorita nr mare de plante si a nr mare de drop.Celor care se incumeta sa-l faca le urez mult noroc!

8. Criselt

Criselt Legendă vie

Desi visez la paw-paw, sper sa iau linia de vrej. Voi vota la final.

9. stefanyy

stefanyy Începător forum

Foarte obositor,voi spune pas.

10. yocoama

yocoama General forum

Cam greu de terminat acest event,dar ma voi incumeta sa-l joc,votul la final:cry:.
    Spor sa avem si atentie mare,sa nu uitam plantele neculese de la celalalt event;)

Last edited: Mar 6, 2019
  11. hcnxdz

hcnxdz Novice forum

Drop inseamna vot negativ. Se adauga efortul prea mare pentru realizarea sarcinilor. Jocul trebuie sa ramana doar joc.
    Succes celor care se apuca de event

12. maitrey_york

maitrey_york Scriitor în devenire

Buna ziua!

Mini-jocul va fi disponibil în continuare după finalizarea celor 30 de runde până la obținerea tuturor recompensele secundare, completarea acestor sarcini având însă un grad de dificultate crescut.

As dori sa intreb despre care 30 de runde este vorba?
    Pt. linia de vrej sunt 60 de runde, iar pana la premiile totale 80 de runde.

Multumesc.

Last edited: Mar 7, 2019
  13. k0

Fraza a rămas de la ediția precedentă. Este vorba despre 60 de runde.

14. oni2012

oni2012 Expert forum

Extras din tutorial
    ”Drop de event

Bandă Ninja
    Acesta va apărea, aleatoriu, în urma recoltării din plante,
    pomi, adăposturi sau ateliere din fermă, nu și din terenurile tropicale.”
    ....și atunci de ce eu nu am primit nici un drop de pe un teren plin cu artari, mesteceni, etc ???

15. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Poate ai cules inainte sa dai refresh la pagina, adica nu iti aparea inca eventul in bara pt ca erai logat/a cu ceva timp ianinte de ora inceperii event-ului.

16. oni2012

oni2012 Expert forum

Nu , am cules prima dată un teren cu adăposturi și pomi=43 buc drop , apoi cel cu pomi =0 buc si apoi cel de la copacul fermecat unde am adăposturi si am primit 48 drop. Și 65 în junglă !

17. k0

Era încă o greșeală în tutorial, pomii nu oferă drop la ediția actuală.

18. Norocellys

Norocellys Scriitor activ

Trei terenuri continentale cu pomi si nici un drop. Vot negativ!

19. amy46

amy46 Maniac forum

incep cu [​IMG] din hortensie....spor sa aveti!!

20. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Incep acest event cu 468 unitati de drop! Sa avem spor la plante si noroc la tinta!