Feedback Colții furiei

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Mar 6, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Mar 13, 2019.
  1. Îmi place

66.2%
  2. Mi-e indiferent

2.3%
  3. Nu-mi place

31.5%
  1. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

192 de benzi, din ,,nu ma uita,, foarte slab dropul, ma abtin din a acorda un vot, ma voi hotari pe parcursul eventului.Bafta tuturor!

Este corect sa se faca modificari in tutorial dupa inceperea eventului? Majoritatea am avut pomi pe terenuri, stiind ca acestia sunt o sursa de drop.Sper ca nu am suparat pe nimeni printr o afirmatie reala.

Last edited by moderator: Mar 7, 2019
  2. Criselt

Criselt Legendă vie

Pentru inceput, 259 drop. Multa bafta tuturor!

3. t_ina_e

t_ina_e General forum

Incep cu 287 drop.
    Mult succes!

4. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

În cazul unei greșeli, nu avem de ales.

5. jagarella

jagarella Supervizor forum

Degeaba se modifica tutorialul, daca nu apare cu litere bold, sau la anunturi oficiale, nu se stie, ieri era valabil, am pus pomi, iar azi la recoltare... surprize, surprize.... Verific tutorialul, pomii taiati de pe lista. Aceste modificari ar trebui afisate intr-un fel sau altul. SPOR

6. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Se anunță în tema discuții, ca acum.

7. cp58

cp58 General forum

Inceo cu 355drop. Succes tuturor!

8. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Incep eventul cu 159 drop. Bafta tuturor !

9. ioanagirl94

ioanagirl94 Avansat

235 drop, spor la muncă!!!

10. popik70

popik70 General forum

140 drop . La fel ca altii , nici la mine nu a iesit din pomi , cand am cules la inceperea eventului.
    Spor.

11. cerbul

cerbul Locuitor permanent

576 drop. Succes tuturor!

12. adria2

adria2 Maniac forum

A dat norocul peste mine : bonus de recolta + 200% o_O e pentru prima oara in 7 ani de farmerit :D

P.S. Drop 150 de banda ninja numai din adaposturi :(

13. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

Dar,cu putina ambitie,vom reusi cu totii!

14. sabinp1972

sabinp1972 Novice forum

si eu am avut pomi plantati si nimic drop. vot negativ. voi fara sa am o tinta la eventul acesta, ce voi face e bonus.

15. cp58

cp58 General forum

16. pinok86

pinok86 Împărat forum

Nu am jucat nici macar o runda, dar am plante pentru 17 joculete, drop pentru mai multe, deocamdata. Am mai incercat si eu la roata norocului, dar ghinionul e atarnat de gatul meu, nu am prins nici un bonus si am renuntat.
    Sper sa iau linia de vrej.
    Bafta tuturor fermierilor!

17. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

31 în stânga, 49 în dreapta! :) Chiar îmi place eventul acesta, recompensele sunt bune și pe măsura muncii. Spor tuturor!

18. kami12.

kami12. Pretendent

Recompensele sunt bune,dar jocul mi se pare obositor.Încerc să obțin maximum de puncte,visez la paw-paw și la lăzile cu mamudele,dar până la final cred că voi sfârși hipnotizată de roata asta care se tot învârte...o_O

19. ***bunirodica01***

***bunirodica01*** Scriitor în devenire

Buna fermieri harnici......nu am inteles ce trebuie facut la acest event precis , poate cineva din cei care au incercat deja sa impartaseasca si cu noi mecanismul acestui joc.

20. t_ina_e

t_ina_e General forum

Pana acum am reusit sa strang plante si drop doar pentru 18 runde.
    Nu am jucat nicio runda pana acum ca sa vad cum merge cu acumulatul punctelor.
    De la Roata norocului nu am primit niciun bonus.
    Asa ca voi cultiva pana la finalul eventului si nu cred ca-l pot finaliza in totalitate.
    Daca o sa reusesc sa recoltez de patru ori pe zi adica cca 7000 ma pot apropia de final.
    O sa vad cat fac in final!