Colecția de benzi desenate - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 27 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Sirena11

Sirena11 Veteran Forum

Buna ziua! Conform anuntului ar trebui sa existe o a treia parte din colectia de benzi desenate! Am o nelamurire: in anunt scrie ,,maine,4 februarie, ora 14'' , avand in vedere ca astazi este 4 februarie, cand anume va aparea noua banda desenata la cooperativa? Astazi 4 februarie sau maine 5 februarie?

2. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Maine 5. Corectăm...

donnadmn și _Agathon_ apreciază asta.
  3. grasu_tul

grasu_tul Scriitor în devenire

Sunt probleme cu creditarea cufarului de comori la misiunile cu benzi desenate. Ti se crediteaza gologanii si PE, dar cufarul de comori nu. PS Am sters tot ce era de sters inclusiv din flash, flash este ultima vesiune

SkumpikaNina apreciază asta.
  4. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Da, sunt probleme, iar echipa tehnică le va corecta cât mai curând posibil.

donnadmn și SkumpikaNina apreciază asta.
  5. SkumpikaNina

SkumpikaNina Mare-maestru forum

Chiar ma gandeam ce se intampla cu benzile desenate . Am crezut ca au venit piratii si au furat cuferele:oops: Am consumat o gramada de produse si aceeasi problema. Sper sa se rezolve cat mai repede. Weekend minunat !

matusam și murat_anca apreciază asta.
  6. dorica41

dorica41 Începător forum

am facut azi de3 ori misiunea petrecaret dar nu am primi cufarul ce pot sa fac

naivreasastii apreciază asta.
  7. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Inca nu este nimic de facut. Inca nu avem informatii cu privire la rezolvarea acestei erori. Se va rezolva problema cu siguranta si cu siguranta se va gasi si o solutie pentru amorsarea "daunelor".

8. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Buna seara,
    Am cazut in' capcana ' Benzilor Desenate :(..adica am livrat si nu am primit nimic, adica 0...cred ca se cadea un anunt sa nu mai cada si altii in aceiasi 'capcana'. ;) Numai bine!!

naivreasastii apreciază asta.
  9. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! S-a specificat in acest topic de 2 ori acest lucru. Le specificam pentru a fi citite in forum, iar tu esti o cititoare a forumului. De multe ori ni s-a intamplat sa facem anunturi si jucatorii sa nu le citeasca.

yocoama și donnadmn apreciază asta.
  10. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Nu este un raspuns 'satisfacator' de un la un cunoscator ..dar iti multumesc ptr promptitudine unde am constatat ca esti number 1 si recunosc ca meriti cu prisosinta multumesc-ul meu .
    Seara placuta!

yocoama apreciază asta.
  11. Chronos

Chronos Guest

Cu mare drag. Ti-as fi inteles nemultumirea in ceea ce ne priveste, daca aceasta eroare de joc ar fi afectat de cateva zile jucatorii si noi nu am fi oferit nici un raspuns. Nici ca este laie nici ca este balaie. Dar noi am oferit in tema de discutii, un topic potrivit zic eu, informatii despre faptul ca este o eroare. Nu stim cand se va rezolva si ce masuri de compensare a jucatorilor care au "suferit pierderi" vor fi. Ceea ce am stiut, v-am oferit ca informatii. De multe ori, postarea unui anunt la Anunturile Oficiale este trecuta cu vederea de multi jucatori, care "intai trag si apoi pun intrebari", adica intai intreaba in forum si apoi constata, dupa ce le spunem noi, ca exista un Anunt Oficial care ofera raspunsul la intrebarea lor. Acum, daca unii jucatori, cititori si activi in forum, sunt atenti mai mult la joculete decat la raspunsurile oferite de noi sau la Anunturile Oficiale, nu este vina noastra. Sper ca am fost inteles si nu interpretat gresit. Satisfacator sau nu, alt raspuns in ceea ce priveste eroarea respectiva, nu avem acum. O noapte linistita iti doresc si sa ai convingerea ca se vor rezolva lucrurile intr-un fel sau altul.

yocoama și donnadmn apreciază asta.
  12. alinamircea1986

alinamircea1986 Începător forum

buna sunt la misiunea Albumul lui Orla, si nu pot sa continuui ca nu stiu cum sa fac rost de fotografii,va rog ajutati.ma

13. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Fotografiile se fac la moara din filme. Sper ca am fost de ajutor cu raspunsul meu.
    Bafta la facut fotografii!:)