Feedback Comoara reginei oaselor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 3 Oct 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 1 Noi 2018.
  1. Îmi place

93,9%
  2. Mi-e indiferent

1,2%
  3. Nu-mi place

4,9%
  1. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Felicitari pentru premii! Rugamintea mea e sa ne spui secretul de a descoperi mereu comoara din 1-2 incercari. La mine media e cam de 5-6 lazi/moneda. Si tare sunt bune premiile din lazi!

Modificat ultima dată de către moderator: 31 Oct 2018
    roliana57, doro090767, yocoama și alți 7 apreciază asta.
  2. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

E simplu. Dacă nu găsești comoara din primele două mișcări, poți ieși din joc. Nu vei pierde moneda iar jocul se reia. Evident, poate dura ceva până găsești moneda din cele două încercări, dar nu e imposibil. :) Spor mult!

roliana57, doro090767, yocoama și alți 7 apreciază asta.
  3. shimo82

shimo82 Pretendent

imi pare tare rau ca se tremina acest event ca a fost exceptional, mai ales astazi cand am luat ultimile 3 monezi, dupa ce am cautat comorile si am deschis lazi am mai primit inca 3 monezi, apoi inca 4 monezi si s-a finalizat cu inca 1 moenda primita, deci astazi a fost cea mai fructoasa zi in primirea de monezi din lazi.

super acest event, i-as dat nota 20 daca as putea, mai vrem astfel de eventuri, poate in luna cadourilor...

roliana57, Criselt, Eponge și alți 5 apreciază asta.
  4. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Frumos event desi porcusorul de Guineea n-a fost atras de ferma mea. O fi de vina pesta?

malagambafane, roliana57, donnadmn și alți 9 apreciază asta.
  5. traian1971

traian1971 Comisar forum

eu m-am oprit la 101 de monezi din lipsa de timp,dar sint multumit si cu atit!

malagambafane, roliana57, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  6. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Asa eventuri sa tot fie.
    Felicitari pentru un event de nota 20!

malagambafane, roliana57, kiri2270 și alți 7 apreciază asta.
  7. lentzica_blue

lentzica_blue Pretendent

Buna ziua tuturor,minunat event!Multumim BP!!

malagambafane, roliana57, kiri2270 și alți 4 apreciază asta.
  8. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Event incheiat inca de ieri !Multumita de premii !Vot pozitiv !

malagambafane, pinok86, roliana57 și alți 4 apreciază asta.
  9. Criselt

Criselt Legendă vie

I-am pus si eu punct azi, din lipsa de monezi. Premiile au fost foarte motivante, desi ma cam saturasem sa bantui prin labirint… :p

malagambafane, pinok86, roliana57 și alți 4 apreciază asta.
  10. catapen

catapen De-al casei

Ultimele monede si la mine :)

In stanga mai era un adapost Tokio si 2 jeleuri de ciuperci. Super event, macar sa fie o data la jumatate pe an un asemenea event :D.

malagambafane, Eponge, pinok86 și alți 4 apreciază asta.
  11. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

Ce dor o să-mi fie de această Regina a oaselor. Tare, tare darnică. Mi-am făcut provizii, am deblocat noi cămăruțe din templu datorită ei, am acumulat o sumedenie de steluțe. A scăzut prețul la chutney de mere și morcovi de zici că e pe cale să expire și trebuie dat cât mai rapid. Zău, cred că unul dintre cele mai bune eventuri. :) Să vină și-n alte forme. Non nova sed nove, poate o Comoară a reginei iernii? :music: