Feedback Competiție de frisbee

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 15 Mai 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 23 Mai 2017.
  1. Îmi place

74,6%
  2. Nu-mi place

18,5%
  3. Îmi este indiferent

6,9%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Fabinica

Fabinica Locuitor permanent

Asa la prima vedere ii putem spune si event normal.
    Dar cand ceri 600-800 frizbi (70-80.000 de plante si 6-8000 de drop) nu mai este un event normal.
    Normale au fost cele 100 pentru a accede in top.
    E un event de resurse.
    Eu am incercat doar sa ofer o varianta la a evita aparitia acestor dezamagiri.
    Nu stiu cati vor fi cei dezamagiti dar tare mi-e teama ca multi :(
    Nu este un event ca cele de top de pana acum cand puteai sa astepti finalul si vedeai daca ai ceva sanse sau nu.
    Aici a trebuit muncit din prima pana in ultima secunda. Iar problema este ca nu aveai nici un control asupra finalului.
    E bun si suspansul si adrenalina oferite de acest tip de event dar in general le cauti de placere, la final ramai cu gustul placut a ceea ce ai obtinut.
    Iar astazi ... hmm.
    E ca si cum am sarit cu parasuta si nu s-a deschis clapeta. Noroc ca a functionat cea de siguranta dar a doua oara sigur nu as mai incerca :D

2. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna ziua!
    Efortul celor care raman in top cu 20-30 frisbee, este aproape zero, nu imens. Nu e nevoie sa cumpere chutney, cozonac, aranjament puritate, apa si nici macar ingrasamant. Nu e nevoie nici macar de toate terenurile libere pentru plantat.
    Ca sa faci 20 frisbee, trebuie doar 2200 plante, fara nimic, doar recoltat din cand in cand. Un fleac...din punctul meu de vedere.
    Tocmai, sa nu uitam ca toti am fost candva mici. Pai nu am uitat si nici n-o sa pot uita decat daca imi voi pierde memoria cu totul.
    Era greu sa avansezi, nu existau produse mestesugaresti si nici iteme valoroase. Am ajuns la nivel 80 dupa ani de jucat.
    Acum, cu tot ce ofera jocul, cu putina "munca" si o strategie buna, se poate avansa de la nivel 0 la nivel 85, intr-o saptamana.
    Nu e nevoie sa vinzi cai pentru a cumpara un chutney, doar de cateva ture de grau vandute la piata si poti cumpara un borcanel.
    Eu asta faceam pentru a obtine cateva borcane care sa ma ajute pe timpul eventurilor.

Nu vad cum se incearca reducerea avantajelor si a decalajelor intre cei cu nivel mic si cei cu nivel mare. Cel putin, nu prin acest top.
    Nu vad cu ce i-a stimulat acest event pe cei cu nivel mic, atat timp cat la topul celor "mici", sunt ocupate doar 30 de pozitii din 200.
    Asta spune ca cei cu nivel mic, nu au acordat o mai mare atentie acestui event si nici ca au fost mai activi in joc pe aceasta perioada.
    De acel "handicap" am beneficiat si eu cand nu aveam acces la o planta pentru a finaliza un event.
    Nu l-am vazut ca pe un "handicap", din contra, m-a ambitionat sa avansez incat sa am acces la toate plantele pentru viitoarele eventuri, prin "munca" si strategie.
    Decalajele de acum, sunt datorate Big Point-ului, ei ne-au oferit posibilitati de avansare de care unii au profitat.Un exemplu ar fi itemele valoroase. Le-au dat, noi le-am primit si le-am folosit in avantajul nostru. La fel pot profita si cei de nivel mic.
    Nu vad de ce, cei care au profitat de tot ce ne-a oferit jocul de-a lungul anilor, sa aiba acum de "tras" pentru ceea ce Big Point le-a oferit. Cred ca se poate face o mai blanda echilibrare a decalajelor, nu incercand sa se ia din "munca" celor mari si sa se dea celor mici.
    Referitor la itemul cu regim special, nici aici nu vad cum ar putea ca acest item sa avantajeze un jucator cu nivel mic. Cei cu nivel mic, planteaza...agrise, de exemplu. Cei 40% PE oferiti de acest item, nu fac diferenta la recoltare de agrise, atat timp cat nici macar pentru cei care tin doar iteme pe terenuri, nu le creste considerabil suma de PE colectata zilnic.
    Nu acel item va echilibra decalajul intre cei cu nivel mare si cei cu nivel mic.
    Mai cred ca cei care sunt acum in top 200 cu 1 frisbee donat, este posibil ca nici macar sa nu stie ca dupa finalizarea eventului, livrand in continuare, intra automat in top. Deasemenea, sunt multi care nici nu stiu ca vor avea acel item in inventar si nici nu-l vor folosi in avantajul lor. De ce? Tocmai pentru ca sunt incepatori, nu cunosc jocul sau n-au descoperit forumul.
    Asa cum a mai spus un jucator, si eu m-as speria sa am acum nivel mic si sa vad ce se intampla in topul celor cu nivel mare. M-as gandi bine daca ma grabesc sa acord mai mult timp jocului, inclusiv avansarii... in aceste conditii.

Voi argumenta acum de ce consider ca m-am grabit sa votez pozitiv acest event si de ce imi voi schimba votul.
    Cand am votat, am votat pentru bucuria competitiei, imi place competitia.
    In acelasi timp, am gandit ca, daca se desfasoara un top 200 pe 70 de niveluri, treaba e gandita in urma unor statistici facute in functie de jucatorii cu conturi active, astfel incat sa poata fi accesibil tuturor, am crezut ca poate sunt putini jucatori activi in acest interval.
    Initial, nu am considerat un dezavataj topul celor de nivel peste 131, m-am gandit ca lucrurile vor fi echitabile si in final, cu timp acordat si interes, cu "munca", epuizarea resurselor din joc si chiar cu investitie financiara...va aduce multumire majoritatii.
    Sa multumesti pe toti, e imposibil, asa cum au spus si altii.
    Dar nici asa nu este corect, nu pot intelege pe ce considerente s-au impartit aceste topuri. Oricum am gandit ca sa pot intelege acest top, nu pot ajunge decat la un singur rezultat, acela ca s-a dorit investitie financiara considerabila din partea celor cu nivel mare.
    Se stie ca ei sunt cei mai activi, ei acorda cel mai mult interes, ei investesc financiar cel mai mult si periodic.
    Si cu toate astea, chiar si cu investitie financiara, unii au "zburat" din top mai ceva ca o racheta. Eu n-am zburat de nicaieri pentru ca am asteptat sa vad ce se intampla pe parcurs, cu toate astea, am recoltat la timp, mi-am folosit resursele avute si am si investit financiar. Si tot n-a fost suficient.
    La topuri de competitie financiara, asa cum s-a transformat acesta, nu ma bag, nu pentru ca nu as avea cu ce, ci pentru ca asa imi spune rationamentul.
    Ca sa pot ramane in acest top, ar fi trebuit sa mai investesc, pe langa ce am investit deja, in jur de 1000 lei. Ar fi cam un salariu pe o luna pentru unii.
    Nu imi pare rau nici de resurse epuizate, nici de timpul alocat, nici de investitia financiara, toate au fost alegerea mea, dorinta mea de a incerca. Mi-ar fi parut rau sa nu incerc si sa raman cu intrebarea "dar daca incercam?".
    Nu sunt nici macar dezamagita ca n-am reusit, dar sunt dezamagita de felul si criteriile pe care acest top a fost gandit pentru cei cu nivel peste 131.
    As mai dori si sa se schimbe ideea cum ca cei cu nivel mare au multe resurse, si daca au resurse, sunt tot cu "munca" obtinute, cu chibzuiala, cu timp.
    Cam asta este parerea mea despre eventul ce urmeaza sa se incheie curand.
    Vreau sa felicit de acum pe toti cei care se vor mentine in top si pe cei care au incercat. Bafta in continuare!♥

Nu am scris in viata mea pe acest forum atat de mult, dar nici o idee de top mai neinspirata ca asta, nu am mai intalnit in 7 ani de joc cu activitate zilnica.
    In speranta ca macar o parte din aceste randuri vor ajunge acolo unde trebuie, ma opresc aici si va doresc o zi superba! ♥

3. Georgel72

Georgel72 Mare-maestru forum

Ziua buna !
    Sustin si eu parerea celor care au spus ca trebuiau mai multe locuri la grupa mare, multi jucatori care meritau sa intre au ramas pe afara. Jucatori care intra zilnic pe joc si care chiar investesc. Fara bonusul de recolta nu stiu daca dadeam asa usor imi place...ma uit cum creste ultima pozitie si cand vad doar 5 romani in top ma cam intristez.Sper sa mai reintre in top o parte din ei. Merg sa pregatesc ultima suta, nu inainte de a ura bafta tuturor conationalilor!

4. -Cosmin97-

-Cosmin97- Novice forum

Am scazut pe 165 insa dupa ce mai donez o transa, ar trebui sa ma situez in apropierea lui 133.
    In continuare, nu sunt sigur de loc ;))

Un event frumos, un top haotic, un rezultat ..."nou"

5. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Buna ziua!
    Imi pare rau, dar voi fi nevoit sa schimb votul meu intr-unul negativ, desi pot spune ca am asteptat acest Top de 2 ani, iar acum ma uit si sunt doar :cry:in afara Topului, mai nou pe locul 200, dar nu mai am drop... Mi-ar mai trebui undeva la 300, dar de unde sa il iau, cum garoafele nu sunt instant la mine, nu pot face mai nimic.
    Poate nu se mai doneaza asa mult si poate mai urc si eu, ca am donat 556 frisbee si pt ce? Sa fiu pe locul 200 cu o ora jumatate inainte de event! ? :(
    Am consumat 20.000 SC si 2.000 suzy, tot ce aveam si nu o sa primesc nimic, decat o mare dezamagire in sufletul meu!
    BP, m-ai dezamagit cu aceste categorii..
    Succes romanilor din Top!

6. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Pentru a elimina confuziile cauzate de modul diferit în care se comportau inițial itemurile obținute la acest event, vor fi modificate după cum urmează: ”Urmărind un vis” va putea fi amplasat pe toate terenurile, nu doar în ferma principală, iar ”Mopsul grădinarului” va oferi PET dacă este amplasat pe terenurile tropicale.

7. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

In primul rand, vreau sa mentionez ca parerile exprimate in acest topic sunt personale. Sa nu ne erijam in purtatorii de cuvant ai altor fermieri. :) Ca amintim de parerile si comentariile facute la eventuri trecute este una, dar sa presupunem ce au facut sau nu au facut jucatorii pentru obtinerea acelor (sau acestor) rezultate, este putin cam mult.
    Vroiam sa te completez, dar ai facut-o chiar tu:

Sau poate multi il vor folosi in avantajul lor. Putem doar presupune...:)

Este primul eveniment de acest fel. Nu-mi permit sa presupun care au fost intentiile BP, dar in urma analizei rezultatelor GLOBALE, se va trage o concluzie. Si fara a tine partea nimanui, cred ca se vor face - pe viitor, unele modificari care sa avantajeze toate categoriile jucatorii. :)

Crezi ce se poate trage o concluzie doar dupa un event, total diferit de cele anterioare? Mai ales ca se observa din toate implementarile facute ca se incearca diferentierea lor dupa nivelul de joc, pentru a-i ajuta si pe incepatori. Sa ne gandim ca pentru un jucator incepator asta este jocul, nu stie ce si cum a fost acum 5 ani(de ex.), dar vede ca are si el o sansa de a fi premiant. Dar asta este deja o presupunere. :) Oricum, un jucator hotarat, incepator chiar si in "vremurile astea", daca este ambitios isi va dori sa continue sa joace si sa avanseze la liga "greilor".

Adevarat, cu o floare nu se face primavara. Poate ca vor mai fi si altele...:p

Repet, este un event diferit fata de ce a mai fost. Ca a fost bine sau rau gandit, se va vedea la finalul lui. Nu cred ca este cazul sa exageram si sa spunem ca "s-a luat de la bogati/avansati si s-a dat la saraci/incepatori".
    Ca o parere personala, si eu mi-as fi dorit sa fiu in Top(nu pentru item), sa mi-l inscriu in palmares dar, ca jucator vechi si cu experienta, am asteptat pana sa ma arunc in "lupta", sa vad care este gradul de "potenta" al greilor. Si ceea ce am vazut ma face sa ma pregatesc si mai bine pentru topul recoltei. ;)

o_O De unde stiai tu de acest top?:p

8. Agro80

Agro80 Conte forum

Agathon, sigur nu la mine te-ai referit cu "erijatul in purtatorul de cuvant", eu nu am facut asta. :)

Eu m-am referit strict la mine, la felul in care eu am gandit si am incercat sa inteleg desfasurarea acestui event.
    Cei cu nivel mic, nu vor descoperi forumul prin acest event, nici nu vor acorda mai mult timp acestui event mai mult decat au facut-o la cele anterioare. In concluzie, asta ziceam, nu inteleg cum ii poate ajuta un event de genul asta sa fie mai "echilibrati" cu jucatorii de nivel mare.
    Logica mea...ma lasa sa trag concluzii in momentul in care am inteles ce s-a dorit. Daca nu asta s-a dorit, mi-ar placea ca dezvoltatorii sa ne transmita printr-un mesaj, felul in care au gandit acest event.

Nu consider ca am exagerat cand am spus ca "nu incercand sa se ia din munca celor mari, oferind celor mici". Nici nu am cerut nimanui sa fie de acord, este doar felul in care eu am resimtit eventul. Nu ma pot duce cu gandul la altceva... atat timp cat cei cu nivel mare au nevoie de investitie financiara iar cei mici, de nicio investitie, nici macar de foarte mult timp alocat jocului.

Daca s-a dorit cu ocazia acestui event o echilibrare intre jucatori noi si vechi, daca nu se face primavara cu o floricica, pai nici n-as vrea sa se mai incerce cu inca 10 floricele, nu in felul asta. :Do_O

Ai procedat la fel ca mine, ai asteptat sa vezi cum evolueaza lucrurile si apoi te-ai "aruncat" sau nu. Asa gandeste un jucator cu strategie, un jucator vechi, cu experienta.

Da, pot trage o concluzie. Daca cineva gaseste alt motiv pentru desfasurarea topului la categoria "grea", cu drag, as vrea sa ii stiu parerea, ma ajuta sa ma luminez si eu. Nu tin cu dintii de logica mea daca e gresita...dar nici nu renunt la ce am vazut, simtit si gandit.
    Eu nu sunt pasionata nici de palmarese, nici condusa de orgolii. Mi-am dorit itemul, am incercat sa-l obtin prin tot ce m-a dus capul sa fac si nu am reusit. Asta este, pot si fara, nu am niciun fel de regret. Repet, regretul ar fi fost sa nu incerc.
    Noi sa fim sanatosi :D

Pana la urma, nu cade in grija mea sa ma gandesc cum sa ajut incepatorii (daca asta s-a dorit), cred ca este in grija Big Point.
    Si sunt sigura ca poate face asta fara sa ma afecteze pe mine in niciun fel.♥

roliana57, mara62, malagambafane și alți 15 apreciază asta.
  9. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Am donat 604 frisbee(degeaba)... Va ajunge pe la 650...
    Felicitari romanilor ramasi in Top si sunt de apreciat si cei care n-au facut fata, multumesc vecini si prieteni pt sprijin, dar se pare ca nu s-a putut...
    Eventul asta a fost cu prea multa cerinta financiara, am nevoie de o pauza, macar sa ma înveselesc putin! :sleepy:
    Numai bine!

Beaumarchais73, Agro80, roliana57 și alți 23 apreciază asta.
  10. ad_1o1

ad_1o1 Scriitor în devenire

Gata !

La 97-98 ultimul a fost in jur de 140 ... m-am calificat cu 155.

Felicitari tuturor !

Agro80, roliana57, mara62 și alți 14 apreciază asta.
  11. ghidus1954

ghidus1954 Novice forum

la nivel 75 s-au ocupat doar 89 locuri si multi au donat 1 frisbee...

roliana57, mara62, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  12. steaumihai

steaumihai Scriitor în devenire

Se pare că mă opresc aici cu eventul, după un efort maxim de lucru, am donat 100 pentru a termina eventul și încă 125 la top.
    La categoria 94-96 pot spune că sunt 8 români în top, cu mine, cea ce mă bucură foarte mult. Chiar dacă ar fi fostă o altă categorie per total recompensele au fost pentru mine peste așteptări.:D:inlove:
    Pot spune că acest event m-a costat 1000 sc, un cupon de 48 ore și încă 6 de 3 ore( acum am 0 cupoane). Cu siguranță voi face o pauză de 3-4 eventuri că să îmi refac stocul. Iar premiile cele mai importante sunt:8 sh, 2 cutii de scule XXL, 5 arbori minune Tiki "Skiathos", 10 arbori minune "Erie", 11 x adăposturi misterios Tiki "Cobalt" și căteva ore de combină.
    Felicitări tuturor românilor care au rămas în top și sper ca la următorul event cu top să fie mai mulți români. ;)

goldhe, Agro80, roliana57 și alți 8 apreciază asta.
  13. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Am ramas si eu in top, ultimul "donator" avea in jur de 55 frisbee, eu am bagat 64
    Ma bucur ca am ramas in top fiindca nu am investit in SC sau cosuri :)

Agro80, roliana57, malagambafane și alți 9 apreciază asta.
  14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Gata! S-a terminat.

Mi-am schimbat votul. Sunt dezamagita, efectiv imi pare atat de rau pentru cei care au muncit degeaba. Simt un gust amar, desi nu e pierderea mea, dar pot sa inteleg ambitia, dedicatia si pana la urma consumul, atat cel nervos cat si cel material.

Din partea mea, BP pentru gandirea acestui eveniment primeste nota 1. Cu ingaduinta.

Agro80, roliana57, mara62 și alți 12 apreciază asta.
  15. denisa1969

denisa1969 Pretendent

Am terminat eventul, dar nu am ajuns in top
    Felicitari tuturor!

Agro80, roliana57, robert-adila și alți 9 apreciază asta.
  16. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Nu-mi place si nici nu vreau sa ma lansez in discutii interminabile, spunand acelasi lucru, doar de dragul de a avea ultimul cuvant. Consider ca acesta este cel mai corect, complet si scurt :D raspuns la toate intrebarile si nemultumirile:

Agro80, malagambafane, -elenaion49- și alți 5 apreciază asta.
  17. cerbul

cerbul Locuitor permanent

La 101-105 ultimul a fost in jur de 172 ... m-am calificat cu 182.

Felicitari tuturor românilor care au rămas în top și sper ca la următorul event cu top să fie mai mulți români.

Agro80, roliana57, mara62 și alți 9 apreciază asta.
  18. adina69

adina69 Scriitor activ

Deeci, am invins! Imi pare rau ca a fost un drum nesigur, nu lung.
    Stim cu totii situatia, ramane sa luam o pauza si sa analizam mai bine, si noi, dar mai ales cei din conducere.
    Felicitari tuturor si nu uitati, sunt succese care te coboara si infrageri care te inalta!

Agro80, roliana57, manebv și alți 14 apreciază asta.
  19. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

Am reuşit să rămân în top ... dar să spun drept am luat un coş la urmă de 5 frisbee + 1 care s-a creeat la moară, ultimul loc a terminat cu 99 ... deci eram OUT. ... mi-au rămas 96 de frisboccoli şi vreo 62 de autocolante (LEVEL 94)

Felicitări celor care au rămas în TOP. THX BB.

Agro80, yocoama, roliana57 și alți 15 apreciază asta.
  20. -Cosmin97-

-Cosmin97- Novice forum

Felicitari!

De altfel, felicitari tuturor.

Greu, foarte greu. Sunt multe de vorbit si putine de ascultat.
    Veni, vidi, vici! Capul sus!

Agro80, roliana57, -elenaion49- și alți 7 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.