Feedback Conacul de pe deal

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Oct 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Poll closed Oct 24, 2016.
  1. 1

20.4%
  2. 2

6.0%
  3. 3

8.0%
  4. 4

12.0%
  5. 5

53.5%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Pentru orice nelămuriri cu privire la evenimentul Conacul de pe deal sau pentru păreri cu privire la acesta, vă rugăm să folosiți doar această temă de discuții! De asemenea, prin intermediul sondajului puteți acorda o notă de la 1 la 5 (5 fiind nota cea mai bună) evenimentului.

Nu uitați să consultați >>AICI<< tutorialul.

De asemenea, pentru a vă etala evoluția în cadrul evenimentului puteți utiliza chiar tema de discuții.

Spor!

2. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Nota mea este 5.
    Abia astept sa fac curat in fiecare odaie sa vad cu cate fantome ma intalnesc,am vizionat si filmuletul si imi place foarte mult.
    Felicitari BP.

3. erhea

erhea Pretendent

Calificativ maxim, o sa fie distractiv! ;)

4. mara62

mara62 Supervizor forum

Intrebarea mea este daca adaposturile sau atelierele sinistre vor fi puse pe terenurile fermei, vor da drop ?

5. k0

6. dadan

dadan Oracol omniscient

Super event!O adevarata provocare!Nota mea nu poate fi decat maxima!spor sa avem cu totii!

7. livius2307

livius2307 Novice forum

nici o unitate de SH la recompense?

8. mara62

mara62 Supervizor forum

Multumesc pentru raspuns

9. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Se poate intelege ca adaposturile sinistre vor putea fi amplasate pe terenul Clar de Luna unde vor da drop sau ca vor da drop dupa amplasarea lor pe terenurile fermei ?

10. k0

Ar trebui să luăm în considerare anunțul anterior, cel cu noutățile de la Noaptea de groază:
    Doar acest adăpost poate oferi drop de eveniment. Pe acesta l-am numit ”adăpost de groază”, nu ”sinistru”, dar deocamdată nu știm ce categorie va intra în viitor, fiind încadrat provizoriu în cadrul ”plantelor sinistre”:

Last edited: Oct 14, 2016
  11. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Multumesc Kordar pentru raspuns acum m-am uitat ca acest adapost va putea fi obtinut in cadrul minievenimentului ce se va desfasura pe terenul Clar de Luna in aceeasi perioada(17-23 octombrie), teren unde se va putea si amplasa, acum mai ramane sa aflam cate puncte experienta ne va da acest adapost timp de 6 ore cand produce cate un Licurici crepuscular, pentru un calcul de drop in evenimentul nostru.

12. mara031991

mara031991 Maestru forum

Dacacu un nr de 56 de dispozitive putem obtine 12 capcane de ce avem nevoie de 408 dispozitive? Va multumesc si daca am inteles gresit cer iertare !!!!

13. k0

125 PE oferă, nu observasem că lipsește informația din ”balon”. Între timp, s-a rezolvat și problema categoriei, acum este încadrat în ”Articole Clar de Lună”

14. EmanuelG

EmanuelG Novice forum

Salut. Acesti licurici crepusculari vor avea nevoie de hrana normala a licuricilor din ferma ?

15. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Da.

16. EmanuelG

EmanuelG Novice forum

Salut. Nici eu nu am inteles prima data, posibil ca fiind prea entuziasmat. Cand vei dori sa cumperi Capcană spectrală, pe prima o vei cumpara cu 12 Dispozitive spectrale, urmand ca la a II a achizitie sa te coste 16 Dispozitive spectrale, iar la cea de-a 12
    Capcană spectrală sa platesti 56 de Dispozitive spectrale. Multa bafta!

17. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Multumesc Kordar, acum ne putem face un mic calcul avand in vedere plantele si pomii care ii avem sau pe care i-am mai putea obtine. Dintre plante cea mai utila pentru drop este Ciuperca Luminoasa care la 12 ore ne da 12 PE, iar dintre arbori Salciile Tentaculare care la 10 ore ne dau 120 de PE si mai noul Merifer al reginei care dupa ce il vom obtine ne va da 160 de PE. Momentan insa deoarece cele doua evenimente sunt simultane, desfasurandu-se in aceeasi perioada, ma gandesc sa incep cu obtinerea dropului cultivand Ciuperci luminoase si arborii Salciile tentaculare, la care voi utiliza cele 2 produse mestesugaresti: Buchete oribile si Vasele funerare, respectiv Chutney de morcovi si mere, etc., iar pe urma in cele 2-3 zile care vor ramane voi cauta sa obtin de 2 ori arborele Meriferul reginei, urmand ca la urmatoarele editii ale evenimentului Clar de luna sa obtin Vizuina licuriciului crepuscular. Spor tuturor in obtinerea dropului de Dispozitive spectrale de pe terenul Clar de Luna si in cultivarea Florii de soare "ezoterice" pe cele trei terenuri ale Fermei. Vom avea de lucru, dar si speram sa-l terminam in 3-4 zile, eu ii dau nota maxima evenimentului, itemurile se pot obtine in numar dublu, linia de vrej este utila, asadar un eveniment exceptional.

18. mara031991

mara031991 Maestru forum

Multumesc mult pentru toti care m-au lamurit.Cred ca intradevar nu am fost atenta. Noapte linistita cu vise frumoase !

19. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Frumos event,deabea astept sa inceapa. Nota 5.

20. horiaflorin41

horiaflorin41 Scriitor activ

Nu știu dacă voi juca la acest event! Premiile sunt mici. In afara de 4 banane aurite si itemurile... restul nu ma atrage(nici o unitate de superhrana sa nu fie?). Plante foarte multe doar pe trei planșe si doar 5 la început, iar dropul de 408 cam mărișor pentru o singura plansa in conditiile cand era destul de greu sa faci la alte eventuri un drop de 1200 pe 5 planșe! Oricum clar ms voi axa pe Noaptea vrajitoarelor, iar in functie de primul drop voi decide daca voi participa la acest event! Weekend linistit in continiare caci de Luni apar fantomitele!!!;););););)