Feedback Conacul de pe deal

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 14 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 24 Oct 2016.
  1. 1

20,4%
  2. 2

6,0%
  3. 3

8,0%
  4. 4

12,0%
  5. 5

53,5%
  1. bianca10022000

bianca10022000 Novice forum

ok multumesc

rusu.luci, malagambafane, donnadmn și alți 3 apreciază asta.
  2. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Am trecut de la bine spre excelent,am strins daca pot numi asa ..1 dispozitiv.acesta este dropul meu..am avut 5 salcii si tot terenul cu ciuperci zabrelite...asta e mergem mai departe,cred ca sunt singura cu un drop asa de slab,,sper sa nu ma invidieze nimeni...fac o mica paranteza mai am 2 dispozitive primite de la vecini in total 3...

Mult succes tuturor si un drop bun.....

Modificat ultima dată: 17 Oct 2016
  3. -*rosana*-

-*rosana*- Avansat

de unde iau licurici crepusculari?adapostul de licurici sinistru da licurici crepusculari?

malagambafane, popescudana42 și donnadmn apreciază asta.
  4. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Il iei de la Jacks Shop, daca ai cele cerute si Meriferul Reginei negre tot de acolo.
    Mult succes.

EVE.violetta, -mamaleone, dandenis13 și alți 7 apreciază asta.
  5. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu.

-mamaleone, malagambafane, matusam și alți 3 apreciază asta.
  6. ramonyka99

ramonyka99 Pretendent

se poate o poza,ca nu il gasesc

7. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna seara!

Cum nu m-a bantuit inca nici un spectru, incep cu drop 0, desi am recoltat terenul Clar de luna dupa inceperea eventului. Om vedea....poate de la mujdeiul mancat aseara mi se trage si.....fug spiritele, fantomele sau ce or mai fi ele.

8. Chronos

Chronos Guest

licurici.JPG

Adapostul crepuscular de licurici il poti lua de la Magazinul lui Jack (vezi poza) iar Viziuna sinistra de licurici o poti lua de AICI.

EVE.violetta, malagambafane și matusam apreciază asta.
  9. ramonyka99

ramonyka99 Pretendent

acolo este atelier de capre,vizuina de lilieci crepusculari si padure de ciuperci.Unde gasesc Viziună de licurici sinistră?

10. roliana57

roliana57 Legendă vie

Scumpo...nu dispera:)Eu ma pot considera o fericita cu 7 dispozitive:DNu sunt cam de multisor prea activa...fiind plecata de 3 saptamani de acasa....si eventul se va termina pana voi reveni...

11. Chronos

Chronos Guest

Gaseai in postarea mea anterioara dar a sosit si desenul.;)

12. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Incep eventul cu 15 dispozitive,bafta tuturor .

13. Soricica4

Soricica4 Scriitor activ

Pana acum am strans 19 dispozitive, din care 5 cadouri, foarte slab dropul, in ritmul asta nu cred ca voi termina eventul :( Mult succes tuturor !

14. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna seara! Unde gresesc ? In tutorial se scrie ca pentru Vizuina de licurici crepuscular este nevoie de : 300 spirite, 200 ciuperca luminoasa, 150 pietre funerare si 500 luciperca. La Jack's shop, se cere pentru acelasi lucru 200 spirite, 150 ciuperca luminoasa, 100 pietre funerare si 250 luciperca. Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Multumesc !

15. Claudia

Claudia Duce forum

E in event tare greoi, in special din cauza dropului. De obicei la ora asta la alte eventuri aveam cel putin 40% din dropul necesar total, acum am 10% - 41 de bucati, incluzand arborii fermecati si vreo 4 cadouri de la vecini. Daca la plante de 8 ore am primit 12 baterii, ce pretentii sa mai am de la dovleci sau ciuperci de o ora...Nici cu plantele nu stau grozav, am doar 2 terenuri pline de parcele mici cu apa si ingrasamant pe care astept sa le recoltez...
    Si chiar am lucrat la event si la misiunea noua de la ora 15, nici nu se vede :D. Nu am curatat nicio camera, desi am deja 2 capcane de la iepuras, stau si astept dupa plante.

Mult success tuturor!

16. olgapetcu

olgapetcu Novice forum

Am mai vazut un comentariu cu una bucata drop iar eu tot un dispozitiv am avut de pe urma culturii de feriga sangelui pe care o plantasem ca sa termin misiunea ,,oglinda magica''. Dar nu disper, fac si eu ce pot. Asa ca nu sunteti singura, mult succes !

17. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

În joc este varianta corectă. În tutorial apărea o versiune la care s-a renunțat.

18. iarina56

iarina56 Mogul forum

OK multumesc !

19. coboduza

coboduza Avansat

Copacii fermecati dau drop de event .

20. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Da ,