Feedback Conacul de pe deal

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 14 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 24 Oct 2016.
  1. 1

20,4%
  2. 2

6,0%
  3. 3

8,0%
  4. 4

12,0%
  5. 5

53,5%
  1. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

'Neata!
    Daca am inteles bine, vizuina licuricilor crepusculari este ceva intre item si pet, care nu ofera puncte, ci licurici crepusculari care se numara la produse clar de luna; vizuina de licurici sinistri este un adapost sinistru, ca orice adapost, pe care-l hranesti, adapi si care ofera licurici care se numara la animale.
    - vizuina de licurici crepusculari ofera drop?

Edit: Nu am inteles bine: vizuina de licurici crepusculari este tot adapost.

Modificat ultima dată: 18 Oct 2016
    donnadmn, malagambafane, matusam și alți 4 apreciază asta.
  2. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

ovidiu1a, malagambafane, matusam și alți 3 apreciază asta.
  3. -mamaleone

Multumesc frumos, k0rdar!
    Probabil ca am citit cam in diagonala tutorialul :)

ovidiu1a, murat_anca, stoiantudorel și alți 4 apreciază asta.
  4. k0

Nu, am adăugat ieri numele exact al adăpostului pentru a nu mai crea confuzii, în prima variantă apărea ”adăpost de groază”.

5. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Bunadimineata, intrucat in acest eveniment, avem nevoie de drop de pe terenul Clar de luna, inseamna ca trebuie sa avem pe acest teren atat plante cat si pomi care ne dau mai multe puncte experienta. Observand ca noul pom: Marul reginei negre care ne da 160 de puncte experienta se poate obtine in timp mai scurt decat Salciile tentaculare, mai ales daca avem deja Ciuperci luminoase si cativa pomi Salcii tentaculare pe teren, am inceput in aceasta zi sa plantez cele 4 plante necesare pentru noul pom, folosind un buchet oribil activat inainte si asa voi cauta sa obtin 4-7 arbori noi, iar pe urma sa ma incadrez in timp ca pana maine sa cultiv de 2 ori Ciuperci luminoase. La fel voi incerca sa obtin din noul arbore si in zilele urmatoare. Asa sper ca aceste 2 specii de arbori, care vor ramane pe teren pana la sfarsitul evenimentului si Ciupercile luminoase cultivate cel putin de 2 ori pe zi sa imi dea un drop ceva mai mare.

tcmxxl1975, donnadmn, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  6. k0

Bonusurile de PE nu influențează dropul, acesta este calculat după timpul de bază.

ovidiu1a, tcmxxl1975, RazvanAndrei și alți 7 apreciază asta.
  7. dadan

dadan Oracol omniscient

Cu 2 capcane spectrale si 5000 de plante am luat vrejul,acum urmeaza sa iau itemii.Am mers in linie dreapta cu 4 casute,apoi cu 3,apoi urmatoarele 5 in linie pana la vrej.Cred ca totusi nu trebuie atata drop daca nu vrem sa luam toate premiile.Bafta tuturor!

8. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Multumesc K0rdar nu am mai stiut acest lucru, o sa-mi corectez in text.

9. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Salut

Event de nota maxima, avand in vedere obtinerea relativ simpla a vrejului si itemii necesari acestuia, prin stabilirea unui traseu optim.
    Dupa mine, ( cu 5 capcane si cca 11 000 plante event), acestea ar fi:
    --cam.10 la 9 (intermediar cam. 11, 12, 13, 8 )
    --cam.9 la 3 (4 ) item N-ai nici o fasa
    --cam26 la 41 (31, 32, 37, 38, 39, 40 ) item Frankeniepuras
    --cam 37 la 36 item Scepticul
    --cam 26 la 25 (21, 22, 23, 24) Linie vrej
    In continuare, functie de ce se doreste sa se ia si de stocurile disponibile, fiecare se poate orienta pe dubluri iteme sau altceva.
    Felicitari realizatorilor pentru ingeniozitate si prezentare.
    O zi buna

ovidiu1a, tcmxxl1975, tudor1966 și alți 14 apreciază asta.
  10. geta57

geta57 Comisar forum

Misiunea "Licuriciul" este permanenta? Va ramane si la urmatoarele eventuri "Noaptea vrajitoarelor" ?

ovidiu1a, tcmxxl1975, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  11. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Da.

ovidiu1a, tcmxxl1975, stoiantudorel și alți 7 apreciază asta.
  12. frumushika87

frumushika87 Novice forum

Buna!
    Pe mine inafara de grafica care este simpatica, acest event m-a lasat cu o mare dezamagire din pacate!
    Am tot citit tutorialul si rascitit si nu am inteles nici o boaba din acest event...:sleepy:
    Noroc ca am citit aici, la runda de discutii si am mai inteles si eu metoda acestui event...greoi si cu un drop ,mai mult pe minus decat satisfacator! :(

Spor la event tuturor! :)

ovidiu1a, tcmxxl1975, davidsiirina08 și alți 6 apreciază asta.
  13. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna ziua!

Am reusit sa curat cateva odai, dar m-am ratacit in Triunghiul Bermudelor, si nu mai stiu pe unde sunt. Plante nu mai am momentan, si nici drop. Astept sa culeg urmatoarea tura si sper sa vad luminita de la capatul tunelului, deocamdata doar prin gaura cheii usilor inca incuiate.

Modificat ultima dată de către moderator: 18 Oct 2016
    EVE.violetta, ovidiu1a, murat_anca și alți 13 apreciază asta.
  14. [mada16]

[mada16] Scriitor în devenire

buna am si eu o intrebare din pomii cei noi nu iese drop deoarece am cumparat 3 i-am cules si de dimineata si acum si nu am primit nicio unitate de drop ms ptr raspuns

davidsiirina08 și malagambafane apreciază asta.
  15. k0

Doar 3 pomi nu vor oferi întotdeauna drop.

ovidiu1a, tcmxxl1975, adrianapatran și alți 4 apreciază asta.
  16. pecica123

pecica123 Scriitor în devenire

Drop, destul de slab, nu stiu ce voi face, parca nu mai sunt in stare sa imi calculez timpul necesar pentru terminarea eventului. Poate luna asta plina sa fie de vina?

17. bobocvali11

bobocvali11 Veteran Forum

si multe plante pentru 3 terenuri.

18. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

ff slab drop ,am cules 8 adapost licurici = 3 baterii , 7 meriferi stropiti cu de tote = zero drop, restul terenului luciperca = 3 drop , in speranta de a scoate mai mult drop recoltez separat ,,,nu ma plang ca sunt bazata pe pomi fermecati ,sau in ultima instanta pe card , (sper Sa nu fiu nevoita Sa trebuiasca sa cumpar drop:D,,) dar ma gandesc cu groaza la cei ce nu au pe ce se baza cat de frustrant este ! Stiu ca Abia au trecut 28 de ore de la inceperea eventului Si da nu pot pretinde/astepta Sa iasa drop mult din planta cu timp mic ,dar eu am nevoie de luciperca Pietre funerale ,dovleac, asa ca asta plantez deocamdata ,,,am reusit pana acum Sa strang 9200 planta event Si 7 capcane,,, ,spor la drop Sa avem cu toti ! La voi cum e ?

EVE.violetta, Claudia, -ciocollate- și alți 12 apreciază asta.
  19. -mamaleone

Nu prea stiu cate plante de event am strans, pentru ca le-am donat pe masura ce le-am cules - am luat primul item si mai am 2 camere pana la vrej. Capcane, am reusit sa cumpar 4 de la iepuras. Nu cred ca ai motive sa fi ingrijorata: dropul e aleator rau de tot xD ( am cultivat inclusiv dovleci si am luat intre 0 si 4 drop/recolta; merii si salciile pot da fiecare cate un drop, sau deloc), dar cred ca e calculat in asa fel incat sa mearga oarecum in paralel cu numarul de plante de event estimat a fi realizat pe parcursul eventului. In plus, cei care nu au pe ce se baza (ca mine) nu e obligatoriu sa faca chiar toate incaperile; ma voi multumi cu un singur rand de itemi ;). Oricum, celelalte premii sunt doar simbolice.
    Ma cam zapaceste conacul impartit in doua, pentru ca nu prea vad din partea dreapta ce am deschis in partea stanga o_O
    Spor tuturor!

EVE.violetta, ovidiu1a, Claudia și alți 11 apreciază asta.
  20. Georgel72

Georgel72 Mare-maestru forum

Seara buna !
    Putin optimism nu ar strica...a trecut abia o zi de la inceputul eventului, mai sunt 114 ore ! Eu am strans aproape un sfert din necesarul de drop asa la pas.Important e sa recoltam la timp , restul vine de la sine. Mai un telefon, mai un mesaj cu vecinele , o tura dupa fantome si gata eventul !:D
    O seara placuta si recolte bogate va doresc , imediat o sa vina topul ![​IMG]

EVE.violetta, ovidiu1a, Claudia și alți 16 apreciază asta.