Feedback Conacul de pe deal

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Oct 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Poll closed Oct 24, 2016.
  1. 1

20.4%
  2. 2

6.0%
  3. 3

8.0%
  4. 4

12.0%
  5. 5

53.5%
  1. matusam

matusam Legendă vie

Daca nu reusesc sa-l finalizez in totalitate, iau ce pot.
    O noapte linistita tuturor!

2. 09kis

09kis Veteran Forum

Am stabilit traseul ca sa nu pierd linia de vrej si itemele. Primele iteme sunt gata , maine finalizez linia si apoi ce se mai poate . Problema nu reprezinta planta de event ci dropul (care nu e chiar "bogat ") dar mai sunt destule zile. Ne mai asteapta o incercare si saptamana viitoare. O noapte linistita si mult spor.

3. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Felicitari!Cu toate ca dropul e slabut ,eventul e frumos:)

Nota 5

4. Smarannda

Smarannda Novice forum

Felicitari,eventul este frumos dar cere ceva implicare!

5. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Am luat primul item si mai am 3 capcane. Nu stiu ce sa zic de drop, dar stau prost la plante...

6. lila092003

lila092003 Novice forum

de unde pot lua licuricii crepusculari? din moment ce vizuina se ia dupa ce donez cei 8 licuricii e ceva care nu-mi suna prea bine

7. RazvanAndrei

RazvanAndrei Maestru forum

Buna seara,
    De la magazinul lui Jack in noptile cu luna plina in joc :) Acesta se afla in Campul Clar de Luna , apasand pe el , ti se va deschide un shop , ce contine mai multe iteme , printre care si adapostul (vizuina) de licurici terifianta ! iar pentru a-l achizitiona ai nevoie de : 150 ciuperci luminoase , 100 cruci funerare , 250 luciperci , si 200 de spirite terifiante !
    Seara buna ! :)

8. tudor1966

tudor1966 Împărat forum

Linie de vrej activata! Cu 11750 plante de event si 5 capcane spectrale!

9. lila092003

lila092003 Novice forum

multumesc o seara linistita

10. My_sweet_nest

My_sweet_nest Scriitor în devenire

Strategia mea - nu spun ca e cea optima, dar pe asta am ales-o eu.
    Necesita ~13750 plante (~8 culturi pe cele trei terenuri ale fermei) si 6 capcane (132 dispozitive, care se obtin din 5-6 culturi de floare-amurg).

Circuitele din prima parte a casei:
    10-11-12-13-8-9-4-3 (N-ai o fasa)
    10-5-6-7-2 (arbori misteriosi)
    10-16-15 (abtibild)
    16-17-18 (rotatii+Scepticul)

Circuitele din a doua parte a casei:
    9-26-21-22-23-24-25 (linie vrej)
    26-27-28-29-34 (Frankeniepuras)
    26-31-32-33 (banane aurii).... daca se renunta, e nevoie doar de ~12000 plante si 5 capcane.

Cu alte cuvinte, cam in 48 de ore poate fi terminat tot eventul. Spor sa aveti! :)

Asa este... atunci faci 32-37-36 (Scepticul), adaugand la cerinte 1250 de plante de event... ;)

Last edited: Oct 20, 2016
  11. dadan

dadan Oracol omniscient

Am luat si eu vrejul si cei 3 itemi.Nu stiu daca reusesc sa iau si dublurile insa incerc.Prioritare sunt acum bananele si adaposturile si ma chinui sa fac cerberul pt vrejul clar de luna2(ps:eek:oricat s-ar cere la schimb pe el la d&c merita ca mi-a mancat sufletul adunand la plante pt el si tot nu se mai termina).Dropul ft slab.Bafta tuturor!

12. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

Foarte frumoasa grafica si frumos eventul,ca orice event care solicita mintea,intuitia si imaginatia!Cu rabdare si coordonare a timpilor se poate obtine vrejul.Premiile,chiar daca unele simbolice,au utilitatea lor.Ce este drept,si superhrana ar fi fost binevenita, mai ales daca mai urmeaza eventuri de genul,,Total innebunit de animale".Vazut in ansamblu, este genul de event pentru care iubesc ,,Farmerama" si o prefer cand vreau sa uit de griji!Nota maxima!

13. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Sunt plina de praf,de paienjeni ,speriata de cateva fantome dar am curatat jumatate din odaile conacului....

14. -AdyM-

-AdyM- Novice forum

La Scepticul nu poti ajunge din camera 17, in concluzie se lungeste traseul.

15. Claudia

Claudia Duce forum

Mai am nevoie, dupa 2,5 zile de munca la event, de 5250 plante si 211 unitati de drop ca sa-l termin. Daca tot l-am inceput...

Am activat linia de vrej, am luat stolerele si rotatiile party si niste stelute inevitabile...cam maine dupa amiaza am toate cararile libere spre camerele cu capcane. Ultima o sa fie cea cu abtibildul, daca strang drop si pentru ea. Am cultivat doar plante de durata mica si foarte mica, fiindca ele imi trebuie pentru niste iteme. Nici adaposturile nu prea ajuta, din 8 au iesit 1-2 bucati de drop la recoltare.

Dar...asta e. O scoatem noi la capat si cu dropul care e cam singurul chiar de groaza la acest event.

Bafta tuturor si o noapte linistita!

16. cristimiha

cristimiha Scriitor activ

Buna ziua......Dropul face probleme ...in rest un eveniment frumos!

17. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Buna dimineata, plantele de eveniment le voi gata astazi pe la 1 dupamasa, iar la capcanele spectrale mai am de realizat ultimele 4, pentru a primi toate itemurile in dublu exemplar, si rotatiile de petrecere. Linia de vrej si restul de oferte din eveniment le-am primit deja, doar abtibildul nu il deblochez, asadar mai am nevoie doar de 173 de dispozitive spectrale din dropul de pe terenul Clar de luna, ceea ce pentru ultimele trei zile ma gandesc ca nu va fi o problema. Un eveniment frumos, nu am folosit decat Chutey de morcovi si mere pe durata evenimentului si un singur buchet oribl, la inceput pentru pomii noi Meriferul reginei de pe Terenul Clar de luna, din care am 5 deja. In continuare voi cultiva Ciuperci luminoase, alternativ cu plante de durata mai scurta pentru a nu ma trezi seara, si pentru a le culege convenabil in timpul de care dispun. Caracteristicile care mi-au placut la acest eveniment sunt: ca nu am avut nevoie de drop la terenurile fermei si ale insulei, nemaifiind nevoiti sa il (ii) mutam pe Howie Donut si nemaifiind necesar sa plantam seara pentru drop alte plante decat cele de eveniment si deasemenea traseul destul de lejer prin Conacul cu camere de pe deal, deoarece puteam alege ce traseu dorim pe parcurs. Felicitari pentru eveniment si ii acord nota maxima, spor la dispozitivele spectrale pentru care mai trebuie sa lucram.

18. mara62

mara62 Supervizor forum

Am activat linia de vrej, mai muncesc doar pentru adaposturile misterioase, restul nu ma intereseaza.
    Nota mea pentru acest event este 5

19. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

O observatie in legatura cu dropul se poate face, daca din Ciupercile luminoase, sau Floarea de amurg care au un timp de coacere fara apa de 8 ore si cu apa de 6 ore si 24 minute, se pot obtine cam 13 dispozitive spectrale( ceea ce mai variaza in functie de cupele care le avem deblocate in Arborele Intelepciunii), din copacii de pe terenul Clar de luna nu se obtin mai mult de una sau cel mult 2 dispozitive. Asadar din punctul de vedere al timpului de cultivare, este mai rentabil dropul obtinut din plantele de pe terenul Clar de luna. Copacii ii obtinem sau ii plantam pe acest teren pentru a obtine unele adaposturi care ne sunt necesare, sau pentru anumite misiuni de la Cooperativa.

20. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

'Neata!
    Am activat si eu linia de vrej si am deblocat bananele aurii, stolerele si stelutele. Mai am nevoie de 8 dispozitive spectrale ca sa iau si tichetele de petrecere si....gata! Acum cultiv plante pentru Cerber si Iepure Dracula.
    Am acordat nota maxima, nu pentru evenimentul in sine (care mi s-a parut destul de greoi si oarecum anost), ci pentru faptul ca am beneficiat un timp mai indelungat de terenul Clar de luna si pentru noutatile profitabile de la Magazinul lui Jack. Am reusit sa iau 4 adaposturi spectrale si 7 meriferi. Adaposturile de licurici spectrali nu mi-au dat drop deloc, in schimb cea mai buna rata de drop am obtinut-o de la pomi si ciuperci luminoase (nu am cultivat planta de amurg). E drept ca mi-am rasfatat pomii cu compost turbo pe toata durata acestui eveniment ;)
    Spor in toate va doresc!