Feedback Conacul de pe deal

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Oct 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Poll closed Oct 24, 2016.
  1. 1

20.4%
  2. 2

6.0%
  3. 3

8.0%
  4. 4

12.0%
  5. 5

53.5%
  1. barbarosa80

barbarosa80 Novice forum

De acord ,cu tine .Intrebarea este : cate dispozitive ai primit in urma recoltarii ciupercilor de coral ? probabil 1 - 2 dispozitive pot rezulta si dupa o recoltare a rosiilor vampir.

2. iarina56

iarina56 Mogul forum

Da, ai dreptate 1 - 2 insa timpul de maturare este foarte scurt. In timp de 8 ore cat ai pus tu florile, la ciuperci ies aproximativ 10 - 12 (poate exagerez, dar poti alterna si cu alte plante). Bineanteles nu trebuie sa plantezi ce spun eu, nu este o regula generala a dropului, depinde de multe alte lucruri ( linia de vrej, bonusuri). Oricum iti doresc spor la dispozitive !

3. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Am activat si eu linia de vrej si ce m-a mai interesat.Voi merge in continuare,pana la sfarsitul eventului,sa mai iau una-alta.Nota 5 din partea mea.

4. mikaela1989

mikaela1989 Începător forum

cum curat odaia ca am capcana spectrala si nu stiu cum sa deblochez usile

5. Chronos

Chronos Guest

Dai click pe odaia respectiva si apesi butonul "Curata odaia".

odaie.PNG

6. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Eveniment finalizat.
    O zi frumoasa tuturor!

7. barbarosa80

barbarosa80 Novice forum

Un Cod bonus , cred ca ar fi fost super ,pentru marea majoritate a jucatorilor.Macar cu 50 dispozitive .

8. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Buna ziua!Desi am inceput eventul cu 3 zile intarziere,am luat si eu linia completa de vrej,o dublura si alte premii pe care le-am deblocat pentru ca m-am ratacit pe acolo,speriata de fantome.Chiar cu aceasta intarziere,consider ca a fost foarte usor de facut.Linia de vrej aduce multe puncte,lucru foarte important pentru mine,fiindca in ferma mea vrejul deja s-a transformat in cea mai buna "investitie".Nota mea este maxima pentru premii,maxima pentru faptul ca ramanem cu multe plante de groaza in inventar,maxima pentru noutati si maxima pentru distractie.Multumesc echipei!!

9. yocoama

yocoama General forum

buna,
    chiar daca fantomele au vrut sa ma sperie,totusi am reusit sa deblochez toate camerele .nota maxima pentru joc.spor la joc celor care mai au de lucru.

10. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Are idee cineva daca modalitatea de a culege plantele influenteaza dropul de acum? Am avut floare amurg pe parcele mici (ca si pana acum), am cules eu si m-am ales cu 5 dispozitive spectrale... Pana acum am avut recoltator si luam minim 15 dispozitive...

11. Chronos

Chronos Guest

Nu are nici o influenta cum culegi plantele. Sigur ai avut drop mai mare din celelalte scule.

12. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

Am 3 licurici crepusculari dar numai unul il pot amplasa in pajistea principala. Mentionez ca unul il am de la cooperativa si 2 cumparati de la shop...

13. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna ziua! Vizuina de licurici sinistri (recompensa de la misiunea Licuriciul de la Cooperativa) o poti amplasa pe terenul principal, iar vizuinele de licurici crepusculari (cumparate de la Shop) se amplaseaza pe Clar de luna.

14. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

multumesc

15. Claudia

Claudia Duce forum

Intr-un tarziu, l-am dat gata pe iepuras:

Eventul in sine nu a fost pe gustul meu. Nu e un mecanism chiar nou, premiile sunt "subtiri", dropul foarte slab.
    La cate vagoane de tot felul de ciuperci de durata mica am facut, nu ma asteptam la un drop spectaculos / recolta, dar la finalul fiecarei zile ar fi trebuit sa se vada acolo un numar mai mare de unitati de drop, fiindca tot terenul a fost ocupat si recoltat fara intarzieri. Adaposturile si pomii mai mult nu au dat drop. Si am deja 12 adaposturi...ar fi putut sa dea mai mult de 1-2 dropuri sau chiar niciunul la recoltare ...
    Pe de alta parte, durata eventului care a deschis terenul respectiv m-a ajutat sa-mi iau si ultimile 4 iteme aparute, sa cultiv toate plantele de la ultima si singura misiune de groaza pe care o mai am de terminat si deja sa incep sa-mi refac stocurile de plante.
    Cu alte cuvinte, durata eventului e singura parte care mi-a placut.

Felicitari celor care l-au lasat lefter pe iepuras si mult spor celor care mai au de lucru !

16. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Nu stiu la ce scule te referi, dar merci de raspuns !

roliana57 and malagambafane like this.
  17. Chronos

Chronos Guest

Ma refer la: cuie, tigle, lemne, ingrediente mestesugaresti si alte articole care intra in alcatuirea dropului.

18. miaandrei59

miaandrei59 Pretendent

NEATZA ,event terminat . o zi buna tuturor

19. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

Event terminat 99% mai am nevoi de 2 dispozitive ca sa obtin si abtibil-ul ... care e doar un moft nu o necesitate ... frumusel event, dar cum s-a mai zis recompense slabute (1000 PE , 1000 GG, 1000 PET ---- la cei cu level mare fara semnificatie)

PS --- event finalizat --- au ramas 5 dispozitive si vreo 1681 de plante pe stoc .... astept conversia.

Last edited: Oct 23, 2016
  20. roliana57

roliana57 Legendă vie

Un eveniment de nota maxima!
    Personal, am reusit sa obtin aproape totul (fac exceptie dublurile de la "n-ai o fasa rogu-te", "scepticul" si abtibild-ul).
    Daca nu lipseam de acasa pe perioada evenimentului, puteam sa obtin tot. Sunt foarte multumita!