Concurs de creatie

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Agro80, 29 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Felicitari castigatorilor !!!

2. veve47

veve47 Conte forum

Confirm primirea premiului si multumesc pentru el. Regret o descalificare pe care o vedeam pe podium. O tema frumoasa, in tematica perioadei trecute si astept cu mare placere "bataliile" viitoare cu rugamintea ca, pe viitor, cerintele sa fie mai explicite si stiti la ce ma
    refer...;) Ma bucur ca pot imparti premiul si va multumesc pentru asta.:inlove: Multumesc pentru felicitari si astept cu placere sa le ofer si eu sincer viitorilor castigatori.:) La etapa urmatoare am "cartonas rosu"..., dar voi fi aici!xD

3. angelica.d

angelica.d Ambasador forum

Felicitari tuturor participantilor la concurs.
    Confirm primirea premiului. Multumesc.

4. Agro80

Agro80 Conte forum

Felicitari atat participantilor cat si castigatorilor! Ma bucur ca ati participat, ca v-a placut si ca va mai doriti. Vine cat de curand o alta tema :) Pe viitor imi doresc sa fie intelese cerintele la fel de catre toti partcipantii si in caz ca aveti nelamuriri, sa folositi aceasta tema pentru a intreba sau sa ne contactati prin mesageria jocului. Ne vom stradui sa" explicam" pe viitor si mai mult decat am facut-o pana acum in regulamentul de concurs.

5. andrew1997

andrew1997 Baron forum

Salutare!

Ce bucurie... parcă-mi revin în minte vremurile de demult, îmi pare bine nespus de mult. Sincer, nu știu... dacă utilizatorii au participat pentru premiu sau pur și simplu de dragul de a participa, dar asta nu mai contează având în vedere numărul lor.
    Indiferent de motivele pentru care au participat utilizatorii, eu sunt foarte bucuros să-i revăd atât de interesați de concurs.

Așa cum v-am obișnuit, vă ofer și de această dată un frumos citat:
    Dacă nu poţi accepta înfrângerea, nu poţi câştiga. - Vince Lombardi

Felicitări tuturor, câștigători, cât și participanților și învinșilor!

Să aveți cu toții o primavară frumoasă!

Cu dragoste, Florin! ;):)

6. SunnyGarden

SunnyGarden Profesionist forum

Felicitari participantilor, multe felicitari castigatorilor si cele mai multe felicitari organizatorului!. A fost un concurs in care toti ne-am aratat iubirea si consider ca asta este lucrul cel mai important. Eu astept cu nerabdare urmatorul concurs. Oare ce va fi ? Toate cele bune tuturor si mult succes in viitor !

7. ~Sunshine

~Sunshine Scriitor în devenire

Vreau să felicit și eu câștigătorii, care, într-adevăr, și-au meritat din plin locurile înalte de pe podium!!
    Tuturor participanților, vreau să le transmit că îi aștept și la următoarea ediție, căci au fost niște adversari pe cinste!
    Și organizatorilor vreau să le transmit niște gânduri( nu am uitat de voi xD), mulțumim pentru că ne-ați oferiți șansa să ne dăm frâu liber imaginației, a laturii sensibile, dar și artistice din noi!
    Să ne citim curând! :D

8. nicoleta_89

nicoleta_89 De-al casei

Felicitari atat participantilor cat si castigatorilor!

9. Agro80

Agro80 Conte forum

CONCURS DE CREATIE
    Etapa 3 - "SĂRBATORI PASCALE"

Vă invit să vă lasați, din nou, imaginația liberă și să împărtășiți cu noi creațiile voastre. Sfintele SĂRBĂTORI PASCALE se apropie cu pași repezi, iar indiferent cât de ocupați veți fi, tot veți găsi timp pentru a încondeia ouă. Cu această ocazie, vă provoc să vă arătați "talentele" în această etapă de sărbătoare a concursului.

Sarcina voastră este să încondeiați/vopsiți/pictați/desenați/colorați/decorați ouă. Pentru cadrul decorativ vă puteți folosi de orice obiect decorativ cu ajutorul căruia considerați că aduceti un plus creației voastre (flori, lumânări, coșulețe, preparate culinare, jucării, etc)

REGULAMENT DE PARTICIPARE:
    1. Jucatorii desemnati "castigatori" ai unei etape nu vor avea dreptul de participare la urmatoarea etapa (daca la aceasta au castigat MM)//PIN paysafe, cu exceptia jucatorilor care primesc "mentiune" .
    2. Se postează minim 3 poze, dintre care minim 2 din timpul realizării creației și una cu creația finală.
    3. Imaginea finală trebuie să conțină MINIM 5 OUĂ decorate.
    4. Imaginile se postează sub formă de LINK sau POZE
    5. Poza de concurs trebuie postata la dimensiunea maxima de 1024 x 768 pixeli
    6. Se interzice incalcarea oricarei reguli mentionate in Regulamentul forumului.
    7.
    Se interzice repostarea sau stergerea acesteia indiferent de motiv(e).
    8. Editarea postarii este permisa maxim 24 de ore din momentul publicarii postului, dar nu mai tarziu de data si ora incheierii concursului.
    9. Se accepta doar o singura postare de concurs per utilizator de joc .
    10. NU se admite participarea la concurs de pe mai multe conturi apartinand aceluiasi utilizator.
    11. In TOATE IMAGINILE de concurs trebuie sa fie VIZIBIL ID-ul si USERNAME-ul folosit in joc.
    12. Se interzice plagierea totala sau partiala a unei alte postari de concurs.
    13. Incalcarea oricarei reguli/cerinte duce la excluderea automata a participantului.

Perioada de desfasurare:
    7 aprilie 2015 - 17 aprilie 2015, ora 21:00

Jurizarea creațiilor va avea loc în perioada imediat următoare încheierii concursului, iar afișarea câștigătorilor și acordarea premiilor se va face în maxim 5 zile de la încheierea concursului.

Se vor puncta:
    - originalitatea
    - creativitatea
    - simtul estetic
    - atentia la detalii

ORGANIZATOR: Agro80
    JURIUL
    va fi constituit din Agro80 , leczeg_laura si -vladut001- .
    Intrebarile, nelamuririle, parerile si impresiile le puteti adresa in aceasta tema sau contactandu-ne prin mesageria jocului.

PREMII
    Locul 1
    Un paysafecard in valoare de 50 lei care va putea fi folosit pentru achizitionarea monedei de joc (mamudele) - Aproximativ 450 Mamudele

Locul 2
    Un paysafecard in valoare de 25 lei care va putea fi folosit pentru achizitionarea monedei de joc (mamudele) - Aproximativ 200 Mamudele

1 x Dulceață pascală

Locul 3
    Un paysafecard in valoare de 25 lei care va putea fi folosit pentru achizitionarea monedei de joc (mamudele) - Aproximativ 200 Mamudele

Se vor acorda DOUĂ MENȚIUNI, fiecare constând în:
    - 2 x dulceață pascală
    - 1 x mateeto verde

Mentionam faptul ca, jucatoarii blackspace77(mariocosminb); veve47 si angelica.d (castigatorii editiei precedente) , vor putea posta in tema de concurs, insa creatiile lor nu vor fi luate in considerare la jurizare deoarece jucatorii care au castigat mamudele la etapa precedenta nu au dreptul de participare la urmatoarea etapa.

Modificat ultima dată: 10 Apr 2015
  10. adriana_eu

adriana_eu Mogul forum

Buna ziua! Imi cer scuze de deranj dar am tot cautat si nu am gasit cum sa postez o poza cu link,daca ma putei ajuta va rog frumos,sa fac un print screen din paint stiu dar am vazut ca se acepta doar cu link si nu stiu ce varianta pot folosi,ceea ce stiu eu e sa caut sa fac un upload la poza pe iternet de pe desktop pe un site si sa pun linkul de acolo,adica pot folosi ori ce site de upload ca nu vreau sa folosesc ceva gresit si ulterior sa fac plobleme. :p Multumesc.

malagambafane, donnadmn, Vladut și alți 3 apreciază asta.
  11. -ingerik-

-ingerik- Scriitor activ

Dacă am înțeles eu bine tu deja ai cunoștințele necesare, tot ce trebuie să mai faci este să copiezi linkul direct (după ce ai făcut upload pe site-ul respectiv) și să-l lipești aici, fără a mai apăsa pe butonul de imagine. Sper să-ți fie de folos informația. O zi frumoasă !

12. adriana_eu

adriana_eu Mogul forum

Multumesc frumos sper sa reusesc desi nu am mai postat nicodata link cu poza aici stiu despre ce este vorba in mare,dar nu stiam exact pasii.
    Multumesc, O zi minunata!

malagambafane, andrew1997, donnadmn și alți 5 apreciază asta.
  13. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna seara! Lipsa conexiunii la internet m-a impiedicat sa raspund in timp util. Mutlumim pentru ajutor, -ingerik- :)

malagambafane, andrew1997, H3ra și alți 7 apreciază asta.
  14. Vladut

Vladut Scriitor activ

Salutari!

Dat fiind faptul ca inca nu avem concurenti inscrisi, o sa modificam regula numarul 4 astfel incat sa permitem postarea imaginilor atat sub forma de de atasament (cu click pe [​IMG] ) cat si sub forma de link, pentru a nu ingreuna sau pune in dificultate viitorii participanti. Multumim pentru intelegere :)

Mult succes tuturor!

malagambafane, andrew1997, H3ra și alți 9 apreciază asta.
  15. lorentonton

lorentonton Expert forum

Hristos A Inviat !!Gusturi şi culori romaneşti pe meleaguri turceşti,va doresc un Paşte Fericit,oriunde ati fii,sanatate şi pace ın suflet,pace ın lume, pace pe acest frumos pamant !!!
    User: lorentonton Id: 48712570

Modificat ultima dată: 11 Apr 2015
    malagambafane, black_snow69, veve47 și alți 23 apreciază asta.
  16. Diana_Florea

Diana_Florea Pretendent

Un Paste fericit tuturor!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

User: Diana_Florea
    ID : 9091924

17. adriana_eu

adriana_eu Mogul forum

Sarbatori fericite tuturor alaturi de cei dragi!

User: adriana_eu
    ID : 91141137

malagambafane, black_snow69, veve47 și alți 21 apreciază asta.
  18. -ingerik-

-ingerik- Scriitor activ

Hristos a înviat! Fie ca aceste sărbători să vă aducă lumina în case și liniște în suflet!

User: -ingerik-
    Id: 24973338

malagambafane, georg2503, sasalic și alți 27 apreciază asta.
  19. Margo15

Margo15 Maestru forum

user: Margo15
    Id: 4039167

malagambafane, andrew1997, H3ra și alți 15 apreciază asta.
  20. hinata884

hinata884 Locuitor permanent

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.