Concurs de creatie

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Agro80, 29 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. coffe_white

coffe_white Novice forum

Buna ziua premiile au ajuns si la mine ,multumesc organizatorilor!
    Felicitari participantului locului I !

2. Margo15

Margo15 Maestru forum

Multumesc pentru premiu. Felicitari tuturor pentru minunatele creatii.

malagambafane, donnadmn, SOSYGMA și alți 6 apreciază asta.
  3. Agro80

Agro80 Conte forum

Iată vine și Crăciunul
    Pregătirile-s în toi,
    Să îl așteptăm pe Moșul
    Cu ceva creat de noi.
    Cu sarmale, caltaboși, cozonci moi și pufoși
    Cu un brad de turtă dulce,
    Cu un globuleț din ghinde
    Pe refrenuri de colinde!

Dragi fermieri,

Vă invităm cu drag să participați la o nouă ediție a Concursului de Creație, ultima din acest an. Sarcina voastră este să creați una din următoarele teme:

I. Preparate culinare specifice Crăciunului.
    II. Decorațiune specifică sărbătorii Crăciunului (coronițe de brad, globuri, beteală, om de zăpadă, etc.) creată de voi.
    III. Aranjament festiv de Crăciun alcătuit din decorațiuni pe care le dețineți deja.

*** Aveți posibilitatea de a alege una dintre temele date sau mixarea acestora după bunul plac. Deasemenea, vă puteți descrie creația în câteva rânduri.

REGULAMENT DE PARTICIPARE:
    1. Câștigătorii primelor 3 locuri de la ediția anterioară pot participa la concurs, însă creațiile acestora nu vor fi jurizate la această ediție.
    2. Se postează minim 3 fotografii, dintre care minim 2 din timpul realizării creației și una cu creația finală.
    3. Participarea la concurs este permisă numai cu un singur cont al aceluiași utilizator de joc.
    4. Fiecare postare trebuie să conțină username-ul folosit în joc și data realizării ”proiectului”. Atenție! Este interzisă adăugarea ulterioară a acestor detalii în format digital.
    5. Editarea postării de concurs este permisă maxim 24 de ore din momentul publicării postului, dar nu mai târziu de data și ora încheierii concursului.
    6. Ștergerea postării de concurs și repostarea nu sunt permise.
    7. Se interzice reclama de orice natură la obiectele prezentate în poză, inclusiv alimente(De exemplu: Dacă se folosește o sticlă de șampanie se va avea în vedere mascarea etichetei sau așezarea în cadru astfel încât să nu apară marca.)

7. Participanții la concurs trebuie să respecte Regulamentul forumului.
    8. Încălcarea oricărei reguli sau cerințe duce la excluderea participantului.

***Pași pentru adăugarea unei imagini în forum:
    1. După efectuarea fotografiilor de concurs și descărcarea lor în PC va trebui să le încărcați pe un site specializat pentru imagini. Vă recomandăm să căutați un site de upload care să nu conțină reclame, în așa fel încât acestea să nu apară în locul fotografiei postate de voi.
    2. După încărcarea imaginii copiați linkul acesteia, apoi mergeți în tema concursului și apăsați pe butonul [​IMG] .
    3. Felicitări, poza ar trebui să fie vizibilă acum în postare (nu uitați... să și postați).

PERIOADA DE DESFĂȘURARE:
    17 decembrie 2015 - 28 decembrie 2015, ora 22:00
    Afișarea câștigătorilor: 29 decembrie 2015

Organizator: Agro80
    Juriul va fi compus din Agro80, leczeg_laura și -vladut001-.

Întrebările, nelămuririle, părerile sau impresiile le puteți adresa în această temă sau contactându-ne prin mesageria jocului .

PREMII

LOCUL 1
    Paysafecard în valoare de 50 lei
    2 produse meșteșugărești la alegere*

LOCUL 2
    Paysafecard în valoare de 25 lei
    1 produse meșteșugărești la alegere*

LOCUL 3
    Paysafecard în valoare de 25 lei
    MENȚIUNE
    4 produse meșteșugărești la alegere*

IMPORTANT

- Produsele meșteșugărești pentru care puteți opta trebuie să fie transmisibile prin intermediul sistemului de cadouri.
    - Premiile vor fi trimise jucătorilor în următoarele zile de după afișarea câștigătorilor, dar nu mai târziu de 1 ianuarie 2016
    .
    Cu ocazia acestei ediții a Concursului de Creație, dorim să vă anunțăm că, pe data de 29 decembrie 2015, împlinim un anișor și vom intra într-o binemeritată vacanță. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în calitate de participanți, dar și celor care au ales doar să privească. Până la următoarea ediție, vă lăsăm în suspans și vă oferim timp să vă refaceți resursele de inspirație și creativitate. Sărbători fericite!

Modificat ultima dată: 17 Dec 2015
  4. veve47

veve47 Conte forum

Decoratiune de Craciun (brad).

Craciun Fericit!

Dragi fermieri, iata ca si cea mai frumoasa perioada a anului a venit spre incantarea tuturor, dar mai ales sa ne reaminteasca ca exista El, Cel trimis pentru protectia noastra, pentru iertarea noastra si mereu trebuie Sa-i multumim si Sa-i fim pe plac prin purtarea noastra. De aceea se si cheama perioada darurilor caci ceea ce oferim din inima, cu siguranta vom primi inapoi. Noi am primit un Dar suprem si trebuie sa-l dam mai departe.
    Cum iar avem un concurs frumos, cei doi nazdravani ai mei, Fasolica si Miletus, mi-au facut o enorma surpriza placuta mie si au impodobit casa pentru Craciun, dar mai ales au facut un brad futurist, dupa mintea lor. Eu nu prea aveam timp pentru concurs, dar astia doi, daca o clipa nu esti cu ochii pe ei si prind calculatorul deschis, tusht, butoneaza de zici ce-i aia...Au prins gustul jocului si toata ziua sunt flancata de ei cand intru pe ferma. Nimic nu le scapa. Mai ales ca acum se cred vedete...
    M-au pus sa ma leg la ochi si cand am ajuns la locul faptei si am vazut realizarea lor mie una, mi-a placut ideea acestui brad modernist (ei sunt ecologisti convinsi) si chiar s-au straduit sa dea ansamblului forma de brad. Cutia din centru cica e surpriza eterna a Mosului cel bun si eu sper sa contina mai ales sanatate si pace pentru toata lumea si apoi ceea ce-si doreste fiecare. Eu nu pot decat sa le multumesc pentru surpriza placuta si daca va place si voua, sa va bucurati de el, iar luminitele lui sa ne aduca tuturor caldura si bucuria acestor zile. Chiar daca unii dintre noi sunt mai putin norocosi, ei sa fie convinsi ca acolo sus cineva ii vegheaza si intotdeauna va exista o alinare si o compensatie pentru fiecare, intr-un fel sau altul. Minunile chiar exista si le vedem in jurul nostru zi de zi, daca avem credinta.
    Craciun Fericit si Binecuvantat tuturor!

Cu drag,
    Fasolica si Miletus

P.S: Sper ca vedeti ce idee au avut si pentru caciulitele lor, caci nu se gaseste dimensiunea...Ciorapei, da, ciorapei...Cica de ieri muncesc la brad, dar au revenit azi cu unele modificari. Pozele le-au facut azi, 23.12.2015.

veve47
    Id: 30437194

Modificat ultima dată: 23 Dec 2015
    malagambafane, SOSYGMA, Ambra. și alți 20 apreciază asta.
  5. _Chihuahua_

_Chihuahua_ Profesionist forum

Decoratiune Specifica Sarbatorii Craciunului (lucrata manual)

Cel mai potrivit pentru Craciun ,am considerat ca este personajul cel mai iubit de copii si anume : Mos Craciun (desi in poze apar si alte creatii,detaliat este crearea Mosului).
    Astfel,sa incepem.​
    Pasul 1. Pentru crearea Mosului,am folosit ata,croset si ....foarfeca.Pentru a umple burtica si capul,am folosit flori de lavanda uscata.
    Pasul2. Cand am terminat de facut burtica,picioarele,capul,mainile (eu le fac fiecare separat si apoi le cos de corp ) incepe partea migaloasa : chipul si barba Mosului :oops:. Ochelarii i-am facut din lita subtire pentru bijuterii.Am rasucit-o si i-am dat forma de ochelari.
    Pentru bujori,am apelat la cosmetice si am folosit pudra :D
    Pasul 3. Desi capul Mosului seamana cu floarea-soarelui (in varianta alba):D,sper sa va placa creatia mea.

Pentru ca nu este zapada,Mosul a inlocuit renii cu iepurasi.
    Ho-Ho-Ho!

Mai jos va prezint un mix de animalute,om de zapada si Mosul care l-am finalizat astazi.
    PS:,, Daca nu va dati seama ce reprezinta mogandeata alb/negru...sa stiti ca am vrut sa fac un pinguin,,:D

Sarbatori Fericite Tuturor!!!
    Sa fiti cuminti/cuminte...Mosul vine!

User: _Chihuahua_
    ID : 3999719

malagambafane, SOSYGMA, misu_mama și alți 29 apreciază asta.
  6. roliana57

roliana57 Legendă vie

Minunat exemplu pentru un concurs de creatie. Felicitari!

SOSYGMA, black_snow69, mariuta48 și alți 9 apreciază asta.
  7. Chelsea_8888

Chelsea_8888 Mogul forum

In primul rand, as vrea sa spun ca am intampinat cateva probleme, de aceea postez pozele abia acum si astfel, dar am vorbit cu Agro, care mi-a spus ca este in regula si ca le pot lasa si sub forma de link. Din pacate, nu este cea mai convenabila modalitate, si sincer, imi pare foarte rau. :(

Casuta de turta dulce

In acest Craciun, am hotarat sa il astept pe Mosul cu ceva dulce si bun, ca sa il fac sa mai ramana putin, ba chiar sa scoata mai multe cadouri din sacul lui cel mare. Asa ca am hotarat sa ii pregatesc renumita si mult iubita turta dulce, dar nu oricum, ci intr-o forma speciala. De cu seara, am pregatit aluatul, care trebuie sa fie aromat pentru a avea gustul bine cunoscut al turtei dulci. Am asezat frumos ingredientele, am respectat reteta, iar rezultatul l-am bagat la frigider pentru a fi modelat a doua zi. Aceste lucruri le-am realizat pe 24.12.2015.

http://imgur.com/VHpLFNL
    http://imgur.com/aIVMvPL
    http://imgur.com/2o23PBS

A doua zi, desi stiam ca este mult de munca si este chiar ziua de Craciun, m-am apucat de treaba devreme, deoarece stiam ca o fac de placere si de abia asteptam sa pregatesc aceasta casuta. Asa ca am luat formele de carton, am intins aluatul, am taiat, am aranjat si am bagat la cuptor.

http://imgur.com/rtadPYk

A urmat asamblarea si ornarea, cele mai dificile si cele mai solicitante, etape care trebuie realizate cu cea mai mare atentie.

http://imgur.com/UjEsHrq

In cele din urma, am reusit sa finalizez casuta, iar cu restul de glazura ramasa, am ornat cativa mini biscuitei de turta dulce. Toate acestea au fost realizate pe 25.12.2015.

http://imgur.com/wK5tM54
    http://imgur.com/TSpdYyb

In final, nu pot decat sa va invit la o casuta de turta dulce, care inca mai sta pe masa si asteapta sa fie „demolata” si savurata. :D Va urez Sarbatori fericite alaturi de cei dragi tuturor!!

User: Chelsea_8888
    ID: 18032243

8. lorentonton

lorentonton Expert forum

Aranjament festiv de Crăciun ...ın doi.

Doi prieteni,doi amici ori doi iubiti..doua prietene,doua amice ,doua surori ori doua fetite,nimic nu conteaza ,decat sa te simti bine langa cineva,sa schimbi doua vorbe,sa asculti un colind,sa dai drumul la muzica ..la maxim..E sarbatoare şi nu trebuie sa fim singuri,cu o mana nu faci nimic,dar cu doua razi,plangi,mananci ,bei şi dansezi.
    Maine aici ın Turcia avem o petrece cu ocazia Craciunului şi eu sunt fata cu nucile..nu cu chibrituri ;)Cand mi se pronunta numele, imediat -aa cea care face nuci?se ıntreaba:p Pe langa nuci şi traditionalul meu chec,stil pandişpan,simplu,rapid şi foarte gustos am pus un pic mintea la contributie şi mi-a dat imaginea ce-o vedeti pe masa.Pentru masa de Craciun nu am avut o mare imaginatie,e simpla, dar e pregatita cu drag şi din tot sufletul.Acum spre ıncheiere va doresc ,tuturor sarbatori liniştite,placute şi cu toti cei dragi ın preajma,sa daruiti şi sa primiti iubire,de s-ar putea sa nu duceti grija zilei de maine ar fii şi mai bine,dar ştiu ca nu prea se poate,pace ın suflet,pace pe pamant.Daca noi suntem buni,pamantul va fii mult mai roditor,ınfloritor ,Bunul Dumnezeu sa ne tina subt ocrotirea sa, şi niciodata speranta sa nu ne-o pierdem.
    Craciun Fericit !!
    User: lorentonton Id: 48712570

9. angelica.d

angelica.d Ambasador forum

[​IMG] [​IMG]
    Un aranjament pentru masa de Craciun facut din beteala,crengute de brad,fundita,globuri si la mijloc un bol in care am pus orez in loc de zapada si o lumanare....
    SARBATORI FERICITE TUTUROR....

BUNA TUTUROR>>>>

Azi voi gati Sarmale din varza murata cu carne de porc si sunca afumata.....

Sarmalele fac parte din preparatele traditionale romanesti care ,cu ocazia Craciunului se gasesc aproape in fiecare casa,la fiecare masa,alaturi de sarmale mai stau la loc de cinste carnati si costitele afumate,preparate dupa gustul si placerea fiecaruia. Aceste minunate preparate
    romanesti sant insotite la masa de un paharel de asa zisa.....horinca.....care este tinuta intr-o sticla ornata pe interior cu o fantana ,cu,cumpana sa poarte noroc in anul care vine..si o carafa cu vin rosu ca ,totul sa fie ok. POFTA BUNA..dragi fermieri si bucuria sarbatorilor sa intre in fiecare casa.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Modificat ultima dată: 28 Dec 2015
  10. Agro80

Agro80 Conte forum

Premiile le vom acorda începând de astăzi, dar nu mai târziu de data de 1 ianuarie 2016.

Jucătorii care au câștigat produse meșteșugărești vor fi contactați de către jurați prin intermediul mesageriei jocului pentru a ne comunica produsele meșteșugărești dorite.

După primirea integrală a premiilor vă rugăm să ne confirmati acest lucru printr-o postare în această temă.

Vă dorim, din suflet, un An Nou plin de sanatate, de impliniri si de realizari!
    La mulți ani!

malagambafane, donnadmn, _Chihuahua_ și alți 9 apreciază asta.
  11. Vladut

Vladut Scriitor activ

Zilele au zburat ca gândul, dar cu drag, îmi amintesc de organizarea primei ediții a Concursului de creație...și iată-ne, la un an de la debutul acestuia, am ajuns la un număr de 7 ediții minunate.

Felicitări tuturor participanților, de la toate edițiile acestui concurs, pentru munca depusă în realizarea creațiilor, pentru susținerea acestui concurs, dar și pentru implicare.

Am așteptat, cu nerăbdare, de fiecare dată să văd creațiile realizate de voi, să le admir, să mă surprindă (...și au reușit).
    Mă bucur că am făcut parte din juriu în tot acest timp, deși jurizarea a fost întotdeauna destul de dificilă. Mă încântă să văd că acest concurs a rezistat în timp și sper să mai fie organizate astfel de concursuri.

Vă doresc un 2016 plin de inspirație, încărcat de sănătate, gânduri bune și liniște sufletească.
    La mulți ani, dragii mei fermieri, dragii mei artiști!

malagambafane, georg2503, donnadmn și alți 12 apreciază asta.
  12. lorentonton

lorentonton Expert forum

Eu de fel nu prea ımi place sa ma repet,dar acum simt nevoia sa spun aceleaşi cuvinte ce au mai fost spuse..ce bine ca sunteti,ce bine ca ne schimbati monotonia vietii chiar şi aşa virtual ..şi pentru asta un mare respect din partea mea,la multi ani tuturor,sanatate,bunatate şi iubire.Va multumesc !!

13. Chelsea_8888

Chelsea_8888 Mogul forum

Multumesc mult pentru premiu, mi-ati facut o bucurie! Si felicitari pentru organizarea unor concursuri atat de frumoase si de complexe. Va doresc tuturor un an nou plin de bucurii, alaturi de cei dragi! :)

14. -ingerik-

-ingerik- Scriitor activ

Cu ocazia aniversării primului anișor vă urez: La mulți ani!!
    Felicitări tuturor, frumoase creații! Mulțumesc organizatorilor pentru acest frumos concurs, sper să reveniți cât mai curând pentru a ne pune imaginația la treabă :music:.
    La mulți ani!!

15. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Felicitari!
    Atat pentru organizatori, cat si pentru participanti.
    Totusi, referitor la aceasta editie, as avea de semnalat unele "probleme", analizand "participatiunile" de jos in sus:
    1. angelica.d - Multe, multe sarmale!!! :oops: noroc cu fantana 'ceea... xD
    2. lorentonton - Minunat aranjamentul pentru doi. Totusi, clestele pentru nuci unde este? xD:p Iar semnatura... face cat o mie de cuvinte;)
    3. Chelsea_8888 - Ai demolat casuta?:oops: Ne-ai oprit si noua macar clanta de la usa? xD
    4. _Chihuahua_ - Doar atat: vreau si eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeu!!!!!!!!!!:cry:
    5. veve47 - Asa cum ne-ai obisnuit, stil si eleganta.:) Superb!

16. Chronos

Chronos Guest

In ceea ce priveste semnatura si asemanarea, eu nu as parasi teritoriul Carpato Danubiano Pontic. Te cunosti de undeva, dar nu de la Ismail, ci de aici, de la Miorita. :D

....................PNG

17. veve47

veve47 Conte forum

Felicitari tuturor pentru realizari si doresc tuturor fermierilor si moderatorilor si celor ce ne fac noua zilele frumoase cu acest joc ca anul ce vine sa ne gaseasca sanatosi, cu chef si mai mare pentru joc, idei de joc inspirate, cu pace mai ales si vise implinite.
    La multi ani tuturor!
    Nu in ultimul rand doresc sa-i multumesc mult lui Agathon pentru aprecierile si cuvintele frumoase si ma bucur ca i-a placut bradutul lui Fasolica si Miletus. Sunt foarte fericiti si-i ureaza din inima La multi ani!
    Confirm primirea a doua din produsele mestesugaresti. Celelalte doua doresc sa fie trimise lui rubarbu si Morena4you si anume cate o prajitura cu ananas la fiecare. Multumesc.

Modificat ultima dată: 30 Dec 2015
    malagambafane, Agro80, EVE.violetta și alți 9 apreciază asta.
  18. lorentonton

lorentonton Expert forum

Nu ai cum sa te opui adevarului..:)pe Miorita o port ın suflet cu drag:inlove:

malagambafane, roliana57, Agro80 și alți 4 apreciază asta.
  19. _Chihuahua_

_Chihuahua_ Profesionist forum

Dragilor si dragelor,

Nu am cuvinte suficiente in a va multumii in primul rand pentru apreciere! Faptul ca apreciati munca mea face mai mult decat orice.
    Trimit cate o imbratisare calda si ganduri bune tuturor celor care au apasat butunul ,,Imi place''.
    Felicitari tuturor celor care au luat parte la acest frumos concurs,de cand a inceput si pana in aceasta clipa de final de an.
    Agro...m-ai emotionat si m-ai incurajat enorm de mult si iti sunt recunoscatoare !
    Vladut si Laura va multumesc pentru cuvintele de lauda si sinceritate .
    Agathon raman chiar surprinsa intr-un mod urias de placut,de faptul ca un artist in grafica apreciaza lucrarea mea. Cu tot dragul ti-as trimite un iepuras,Mos,sau orice creatura bizara mi-ar iesii :D

Va multumesc inca o data si sper sa continuam aventura si la anul ce vine.
    Va doresc un An Nou plin de impliniri,fericire,bogatie si iubire cat mai multa!!

Pe aceasta cale,confirm primirea premiului (paysafecard si produsele mestesugaresti).​

Modificat ultima dată: 30 Dec 2015
  20. lorentonton

lorentonton Expert forum

Confirm şi eu primirea premiului .

malagambafane, roliana57, Agro80 și alți 3 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.