Concurs de creatie

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Agro80, 29 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. blackspace77

blackspace77 Expert forum

..............Felicitari tuturor participantilor si nu in ultimul rand organizatorilor!......
    Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tuturor dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani tuturor fermierilor!

malagambafane, SOSYGMA, roliana57 și alți 11 apreciază asta.
  2. Chelsea_8888

Chelsea_8888 Mogul forum

Confirm primirea premiului, multumiri organizatorilor pentru ajutor, pentru felicitari si nu in ultimul rand, pentru premiu. :) De asemenea, tin sa le multumesc tuturor pentru aprecierile pe care le-am primit, care sunt adevaratul motiv pentru care am mai multa incredere in mine si pentru care o sa incerc sa mai particip si la editiile viitoare ale concursului.
    Agathon, din pacate, casuta s-a dus, dar as face cu placere inca 10, doar ca sa le impart cu toti de pe forum, fermieri si moderatori laolalta. :)

Acum, gata cu sentimentalismele, sa trecem la treaba, ca vine anul nou peste noi si nu avem nimic pregatit. :p

Edit (Agathon): Inca 10? Poate doar pentru mine... :pxDxDxD

3. roliana57

roliana57 Legendă vie

Felicitari tuturor partipantilor si La multi ani! La multi...multi ani organizatorilor acestor minunate concursuri! Multa sanatate si fericire tuturor!

malagambafane, SOSYGMA, blackspace77 și alți 5 apreciază asta.
  4. Agro80

Agro80 Conte forum

CONCURS DE CREAȚIE

EDIȚIA # 7 – OUĂ PASCALE 2016

Dragi fermieri,

Bine v-am regăsit la o nouă ediție a concursului de creație. Am revenit cu forțe proaspete și cu o nouă provocare pentru voi. Așa cum v-am obișnuit, de asemenea anul acesta dorim să vă stimulam simțul artistic și creativ cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale. Sarcinile voastre vor fi împărțite în 3 categorii, după cum urmează:

I. Vopsiți, colorați, desenați, împodobiți învelișul ouălor ( Imaginea finală trebuie să conțină MINIM 5 OUĂ decorate).
    II. Creați un “ou” din orice material doriți(plastic, hârtie, preparate culinare, etc.).
    III. Creați un “ou” pe unul din terenurile fermei, Parc sau Insula Comorii. Pentru crearea oului și a decorului din jur, vă puteți folosi de orice plantă, pom, item.

*** Aveți posibilitatea de a alege una dintre categoriile enumerate mai sus. Din fiecare categorie, vor fi alese și jurizate, două dintre cele mai bune creații la categoria respectivă. Dacă sunt jucători care vor dori să participe la fiecare categorie cu câte o creație, vă punem în vedere faptul că vă va fi jurizată doar o lucrare de la o categorie, lucrare pe care juriul o va aprecia ca fiind cea mai reușită din cele 3 lucrări postate.

La această ediție, cât și la cele viitoare, vor avea drept de participare și le vor fi jurizate creațiile și jucătorilor care au caștigat (locul 1, locul 2 și locul 3) ediția anterioară a Concursului de creație. Deasemenea, vă puteți descrie creația în câteva rânduri.

REGULAMENT DE PARTICIPARE:

1. Câștigătorii primelor 3 locuri de la ediția anterioară pot participa la concurs și creațiile le vor fi jurizate..
    2. Se postează minim 3 fotografii, dintre care minim 2 din timpul realizării creației și una cu creația finală.
    3. Participarea la concurs este permisă numai cu un singur cont al aceluiași utilizator de joc.
    4. Fiecare fotografie trebuie să conțină username-ul folosit în joc și data realizării ”proiectului”, ambele informații trebuind să fie scrise pe un bilet. Jucătorii care vor alege să participe la categoria a 3-a, trebuie să aibă în fotografie și rama de jos a ferestrei, care conține username și ID-ul contului de joc participant. Atenție! Este interzisă adăugarea ulterioară a acestor detalii în format digital.
    5. Editarea postării de concurs este permisă maxim 24 de ore din momentul publicării postului, dar nu mai târziu de data și ora încheierii concursului.
    6. Ștergerea postării de concurs și repostarea nu sunt permise.
    7. Se interzice reclama de orice natură la obiectele prezentate în poză, inclusiv alimente(De exemplu: Dacă se folosește o sticlă de șampanie se va avea în vedere mascarea etichetei sau așezarea în cadru astfel încât să nu apară marca.)
    8. Participanții la concurs trebuie să respecte Regulamentul forumului.

9. Încălcarea oricărei reguli sau cerințe duce la excluderea participantului.

***Pași pentru adăugarea unei imagini în forum:
    1. După efectuarea fotografiilor de concurs și descărcarea lor în PC va trebui să le încărcați pe un site specializat pentru imagini. Vă recomandăm să căutați un site de upload care să nu conțină reclame, în așa fel încât acestea să nu apară în locul fotografiei postate de voi.
    2. După încărcarea imaginii copiați linkul acesteia, apoi mergeți în tema concursului și apăsați pe butonul [​IMG] .
    3. Felicitări, poza ar trebui să fie vizibilă acum în postare (nu uitați... să și postați).

PERIOADA DE DESFĂȘURARE:

20 aprilie 2016 - 04 mai 2016, ora 22:00

Afișarea câștigătorilor: 05 mai 2016

Dorim să vă înștiințăm că, din lipsă de timp, juratul –vlădut001- nu se mai poate implica în desfășurarea acestui concurs. Prin urmare vă prezentăm noua componență a juriului.

Organizator: Agro80

Juriul va fi compus din Agro80, leczeg_laura, matusam și wizard_of_soul.

Întrebările, nelămuririle, părerile sau impresiile le puteți adresa în această temă sau contactându-ne prin mesageria jocului .

PREMII

CATEGORIA 1

LOCUL 1
    Paysafecard în valoare de 25 lei
    1 produs meșteșugăresc la alegere
    LOCUL 2

CATEGORIA 2

LOCUL 1
    LOCUL 2

CATEGORIA 3

LOCUL 1
    LOCUL 2

IMPORTANT

- Premiile vor fi trimise jucătorilor în următoarele zile de după afișarea câștigătorilor, dar nu mai târziu de 07 mai 2016.

5. In cadrul categoriei 3 se pot crea si mai multe oua? poate chiar un peisaj de paste?

6. wizard_of_soul

wizard_of_soul Începător forum

Salut. Daca tu consideri ca vei avea spatiu suficient pe terenul fermei si vei putea pune in valoare creatia ta, de ce nu? Doar ca va trebui sa fie prezent in lucrare elementul principal, oul.

7. Multumesc pentru lamurire :D

8. wizard_of_soul

wizard_of_soul Începător forum

Cu placere. Si uite, daca citesti cu atentie, in cerinta noastra se poate observa ca este permis oricum sa alcatuiesti si un decor, oului pascal.

O dupa amiaza placuta sa ai si multa imaginatie.

9. Eu cand aud de paste ma gandesc prima data la iepurasii pufosi de paste, abia mai apoi la oua rosii, m-am gandit sa le combin :D
    Asa ca, am facut un ou-iepuras din hartie, carton, si acuarele. N-am mai facut nimic "hand-made" din scoala generala, atunci imi placea foarte mult sa fac, asa ca si de dragul vremurilor trecute:

Asa, si poze din timpul "nasterii" Domnului Ou:
    Sper ca e totul regulamentar :D

10. Margo15

Margo15 Maestru forum

Paste Fericit!

Margo15
    4039167

11. lorentonton

lorentonton Expert forum

Buna seara tuturor,vreau sa va provoc de Paşti la un concurs de spart oua,ınsa am o presimtire ca nu ve-ti reuşi sa-mi loviti aceste oua haioase ,presimt ca nu v-ar lasa inima sa-mi striviti ''opera'':DAnul acesta ,aceasta ımi este imaginatia,sa radeti ori sa zambiti cand le priviti...dar sa fiti fericiti .Va doresc un Paşti Binecuvantat langa cei dragi,toate cele bune ![​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    User: lorentonton Id: 48712570
    © Bigpoint · Toate drepturile rezervate · CCG · [​IMG] · Declaraţie de c

12. nicoleta_89

nicoleta_89 De-al casei

Buna seara tuturor.

Pentru creatia mea,am folosit urmatoarele: pasta polimer,scule,vopseluri,lacuri,atentie si multa migala.
    Dupa ce oul a fost format,l-am copt in cuptor pentru a se intari pasta.La sfarsit,l-am pictat cu vopsea acrilica si l-am finisat cu gloss.

Sper sa va incante.:)

Paste Fericit!

PS: De curand am invatat singurica sa folosesc aceste materiale si sa mesteresc diferite decoratiuni.

USER: nicoleta_89
    ID: 8584234

veve47, _Agathon_, blackspace77 și alți 27 apreciază asta.
  13. Am mai facut (sau am incercat :D ) un peisaj de paste din plantele din ferma, un iepuras inconjurat de oua, pe o pajiste verde cu un cer, si cativa norisori. :inlove::p
    Si poze din timpul realizarii peisajului:
    User: ingeras_intunecat
    Id: 18551888
    Paste Fericit!

14. stoiantudorel

stoiantudorel Comandant forum

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Georgel72, -crokyyy1234-, -ingerik- și alți 22 apreciază asta.
  15. pisitani

pisitani Ambasador forum

Asta e mica mea opera de arta.... apare pisicuta ce ma reprezinta, inimioara ce arata obsesia mea "tunul dragostei", cat si maimutica ce guverneaza inima mea...
    [​IMG] [​IMG]

....si asa a fost creat....

[​IMG] [​IMG]

Georgel72, -ingerik-, adrianapatran și alți 22 apreciază asta.
  16. Margo15

Margo15 Maestru forum

user: Margo15
    Id: 4039167

Georgel72, malagambafane, _Agathon_ și alți 22 apreciază asta.
  17. angelica.d

angelica.d Ambasador forum

user . angelica.d id. 22438716[​IMG]

18. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

User : -crokyyy1234-
    ID : 40.195.260

Paște fericit !!! :)

Georgel72, malagambafane, _Agathon_ și alți 19 apreciază asta.
  19. roliana57

roliana57 Legendă vie

Am admirat ingeniozitatea tuturor....
    Am remarcat
    simbolul original imaginat de stoiantudorel pentru gradina,
    arta decorativa creata de pisitani, nicoleta89, lorentonton, margo15,
    imaginatia lui crokyyy1234, angelica.d si ingeras_intunecat.
    Ordinea in care mi-am prezentat impresiile nu reprezinta un clasament pentru ca tot ce am vazut imi place!
    Totul este minunat si tin sa-i felicit pe toti participantii!

20. Aless232000

Aless232000 Locuitor permanent

[​IMG][​IMG]
    User : Aless232000
    ID : 40644741

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.