Conul Vasile și bonusurile zilnice - Discuții vechi

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 28 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Chronos

Chronos Guest

Pai ce noutati? Nu sunt alte bonusuri disponibile in acest moment decat cele prezentate in tutorial. Ce este drept, bonusurile sunt primite oarecum aleatoriu si bonusurile mai valoroase nu apar la fel de des. Dar nu poti afirma ca nu ai primit "nimicutza", cand tu de fapt primesti zilnic cate ceva, daca treci pe la Conu Vasile. Iar tu nu ai consultat niciodata premiile pe care le poti primi, ca sa iti poti da seama daca primesti ce trebuie sau nu primesti ce trebuie? Adica, nu te astepta sa primesti septel de la Conu Vasile, cand el de fapt nu ofera septel. Sper ca imi intelegi ideea.

malagambafane apreciază asta.
  2. roliana57

roliana57 Legendă vie

In niciun caz nu m-am asteptat la septel...dupa cum nu ma mai astept nici de la roata...care imi acorda bonusuri pentru meserii pe care nu le am:(

3. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Si eu am fost dezamagita la inceput. Am crezut ca asa-zisul prag "90" chiar semnifica ceva si aduce cu sine si recunoasterea eforturilor depuse, adica niste recompense mai substantiale. Dar daca am vazut ca de fapt nu se schimba nimic, o iau asa cum este si gata. Jucam jocul asta ca sa ne relaxam, asa ca sa incercam sa vedem partea plina a paharului. Primim cate un mic cadou zilnic, care din cand in cand ne surprinde ca e ceva mai valoros. :)

malagambafane, crivio, iarina56 și alți 3 apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

Si care iti vor folosi cand vei debloca meseriile respective.

malagambafane și donnadmn apreciază asta.
  5. unterfingher

unterfingher Novice forum

nu am primit niciodata super compostul de la conu Vasile. ce se intimpla?

6. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Cel mai bine ar fi sa citesti tutorialul de // AICI // !

7. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.