Feedback Coronița lui Suzi

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Nov 29, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Dec 23, 2018.
  1. Îmi place

97.1%
  2. Mi-e indiferent

2.0%
  3. Nu-mi place

1.0%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Coronița lui Suzi. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Distracție plăcută!

2. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Fara prea multe comentarii, cu un vot pozitiv si cu toate cele necesare in sura, sa inceapa event-ul, zic!
    Imi place ca nu vom avea drop si ca nu tine foarte mult fiecare misiune, asa avem timp sa si respiram. (SPER)
    Spor tuturor!

3. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Imi placea mai mult daca in loc de arbori minune primean o salcie salix integra sau trandafir de desert si in loc de adaposturi minune 1 ponei.
    Totusi,dau un vot pozitiv,cu speranta ca intr-o zi recompensele vor fi ceva concret,nu "minuni" din care de multe ori ramanem dezamagiti.

4. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

Total plante pentru fiecare misiune 2350 mie imi iasa la calculat 1950?

5. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

”Iasă” bine 1950, mulțam.

6. catapen

catapen De-al casei

Un event simplu, care ar trebui facut de toti jucatorii :). Nu avem drop, recompensele sunt bune pentru dificultatea misiunilor plus ca primim si un item :). Doar o mica precautie trebuie avuta fiindca in mod sigur vor fi event-uri in pararel cand se va desfasura fiecare etapa a acestui event si trebuie gestionat bine timpul pentru plante. Oricum prima planta a event-ului abia pe 1 decembrie o voi cultiva (pana atunci mai tin pomii pe terenul principal). Vot pozitiv ca de obicei si bafta tuturor :D.

7. t_ina_e

t_ina_e General forum

Event frumos!
    Sa vedem cu ce ne mai laudam prin sura, dupa TOP. xD
    Avand in vedere ca plantele se pot cultiva doar pe un teren, o sa dureze ceva, daca nu stopim plantele cu ceva SC, CSZ, ...
    Deocamdata, vot pozitiv!

8. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Bine spus t_ina_e
    Dar avem citeva zile sa rezolvam, cerintele nu sunt mari. Adevarat ca nici premiile...
    Poate ajuta, nu mai socotiti voi:

planta event 1950 fiecare tip 5 h

teren arabil / ferma principala mis. 1 1100 merisor 120 cirese 900 viorele 120 soc 1100 mazare 120 ghinda

bahamarama / teren principal mis. 2 900 rozmarin 120 portocale 1100 menta 47 soricei 1200 malt 24 salamandre

bahamarama / teren principal mis. 3 1000 griu circular 90 gutui 1500 ridichi 45 cuci 1200 salvie 30 rasi

bahamarama / teren principal mis. 4 1350 sparanghel 75 curmale 1100 maci 180 conuri brad 1000 griu angular 75 masline
    Apropo, vot pozitiv.

Last edited: Nov 29, 2018
  9. Criselt

Criselt Legendă vie

Toate bune si frumoase, super-eventul cu misiuni, dar… Doamne, voi nu stiti ce inseamna pentru mine desfasurarea primei misiuni doar pe terenul principal! Pai acolo am magaziile, pomii, adaposturile uriase si pomii jumbo... mea culpa! Va trebui sa demolez tot si sa mut… cred ca maine dimineata ma voi muta si eu de acasa, pentru cat timp va trebui sa stau la laptop sa fac schimbarea de pe un teren si altul!!!

10. t_ina_e

t_ina_e General forum

Dar ce cauta acolo?
    De ce nu le-ai ascuns in luminis?
    Nu acolo primesc pomii si adaposturile mai multe PE?
    Lasa ca nu-i bai!
    Le muti tu daca trebuie.
    Doar este un event frumos, care te tine in priza!xD

11. Criselt

Criselt Legendă vie

Asa ramasesera de ani buni, mi-era greu sa le mut in Luminis. Dar... am facut-o azi, mi-a luat cateva ore bune… ;)

12. simona_mirabela

simona_mirabela Novice forum

buna
    unde plantam nu imi apare nici unde?
    pe baharana nu imi apar cele 10 seminte

13. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

in terenul arabil, nu in bahamarama

14. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

event terminat ! spor la treaba tuturor !

15. dariuss2000!

dariuss2000! Cunoscător forum

ai folosit parcele 1*1 si SC+ingrasamint+chutney??

16. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

poate avea si vreun bonus de recolta pe langa cele scrise de tine :)

Last edited by moderator: Nov 30, 2018
  17. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

da ,,,am avut mai multe bonusuri de + de la roata si amplificator de plante event si 2 x cadoul lui Jack , dupa terminarea eventului am ramas cu 2295 de plante de event in plus !

18. cp58

cp58 General forum

Event terminat! Succes tuturor!

19. amy46

amy46 Maniac forum

20. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Event terminat :)
    Spor tuturor!