Crăciun 2014 - Paradisul prăjiturelelor - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 19 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. adiariciu2000ro

adiariciu2000ro Începător forum

buna ziua.
    eu am terminat evenimentul si nu am in inventar mos somnoros de ce? Craciun Fericit .

2. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Trimmite te rog un tichet la serviciul suport pentru verificari. Nu mai insist pe ideea ca sigur il ai.:D

donnadmn apreciază asta.
  3. adiariciu2000ro

adiariciu2000ro Începător forum

buna nu fii suparat/a nici eu nu am primit itemul mosul somnoros .Craciun fericit.

4. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Stimate jucator, ti-am mai spus o data ca toti jucatorii care au indeplinit sarcina respectiva, au primit acel item. De ce insisti ca nu l-ai primit? Ai completat linia de vrej oferita la event cu itemurile necesare oferite tot la event? In caz ca ai completat, atunci acolo este itemul tau. In caz ca nu ai completat linia de vrej tematica, atunci itemul este amplasat pe unul din terenuri, in Parc sau in inventar. Te-as ruga sa te uiti atent, precum cainele la friptura, inainte sa tot afirmi ca nu l-ai primit si sa induci jucatorii in eroare.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.