Crăciun 2015 - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 18 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Se poate interactiona cu personajele respective si dupa ce donam tot ce este de donat pentru a completa bara de progres a fiecarui animalut in parte. Se poate dona probabil si dupa, evenimentul fiind bazat pe mecanica de joc a evenimentului Ziua Pisicii 2015, iar in tutorial sunt trecute si premiile aleatorii ce pot fi primite suplimentar, in afara de cele de la pragurile din bara de progres.

azor67, roliana57, llyillyi și alți 3 apreciază asta.
  2. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Am inteles ! Multumesc pt. raspuns ! Este un event interesant si imi aduce si mie aminte de eventul cu pisicute,dupa cum ai spus tu,insa este putin mai complicat(2 plante in loc de 1 si 3 produse in loc de 1). O zi insorita ! :)

Chelsea_8888 apreciază asta.
  3. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

wow. interesant event se anunta. multumim BP. cel mai interesant va fi cand vom avea cate 6 animale din fiecare pe ferma ... si nu vom mai sti care sa il hranim mai intai.:music:
    aduce cu eventul cu pisicile, dar e mult mai complicat. 2 plante de event cu timpi diferiti, 3 produse de event si 3 animale de event ce trebuie hranite, lol.
    oricum garantat o sa ne distram in timpul acestui event pe masura ce il vom face, iar daca nu suntem atenti la strategia adoptata riscam sa nu il finalizam.

spor la farmerit tuturor:)

4. h_ana28

h_ana28 Junior Expert

in sfarsit un event dragut de sarbatori...era si momentul

donnadmn apreciază asta.
  5. Chronos

Chronos Guest

Sincer, nu vad ce este asa complicat. Luati fiecare animal pe rand si necesarul pentru acel animal. Simplu!:D

6. KarlMax

KarlMax Novice forum

Bună seara ! Este cumva cunoscut timpul in care vor apărea noi pinguini,vulpi ,respectiv ursuleţi după ce ii vom hrăni pe cei 6 prezenţi la inceput ? sau apar spontan după ce ii hrănim pe primii ? Mulţumesc anticipat de răspuns .

7. popaalex44

popaalex44 Novice forum

super evenimentul,abia astept sa inceapa...doar o intrebare,o sa primim drop daca ceea ce culegem in timpul evenimentului a fost plantat inainte?

8. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Numai sa nu fie grau sau salata, dar se primeste drop chiar daca este insamantat inainte de inceperea evenimentului.

Cam asa ceva, ca la Ziua pisicii 2015.

roliana57 apreciază asta.
  9. risti6

risti6 Junior Expert

Bună ziua! Pentru a debloca a treia misiune, trebuie oferite tot fursecuri (80), tot pinguinilor, ci nu mere vulpilor?
    Edit : Mulţumesc pentru răspuns, mă gândeam să nu fie eroare de rdactare la tutorial, eu, cârcotaşul...Pare interesant, parcă mă şi văd fugind de la masa de Crăciun ca să hrănesc pinguini. :D

Modificat ultima dată: 20 Dec 2015
    -mamaleone apreciază asta.
  10. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Tot fursecuri se ofera, daca te uiti cu atentie:D. Vulpilor, eventual le putem oferi struguri, ca sa stie si ele ce gust au.;)

GOTHIC68, -mamaleone, VecheaMonica și alți 3 apreciază asta.
  11. szoli39

szoli39 Scriitor în devenire

Un event foarte frumos si promitator,va trebui sa depunem eforturi pentru a finaliza eventul.Spor la farmerit tuturor!

VecheaMonica apreciază asta.
  12. valentin-1959

valentin-1959 Novice forum

Buna ziua. dropul este valabil si pentru adaposturile de la atelir sau numai pentru cele simple?

donnadmn apreciază asta.
  13. VecheaMonica

VecheaMonica Locuitor permanent

In tutorial scrie "orice adapost", de aici reiese ca si din ateliere rezulta dropul de event. Spor!

andupufu76 apreciază asta.
  14. valigalateanu

valigalateanu Începător forum

In tutorial scrie "orice adapost", de aici reiese ca si din ateliere rezulta dropul de event. Spor!
    Doresc un raspuns de la un moderator. Am citit ce scrie in tutorial. SUNT PATIT.

15. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Sunt cuprinse și atelierele în cadrul adăposturilor. Să nu uităm totuși că acestea nu au oferit un drop deosebit de-a lungul timpului.

roliana57 apreciază asta.
  16. mamica1958

mamica1958 Novice forum

Buna seara. O parcela 2x2 produce 2 anason(cardamon)? Atunci o parcela1x1 cat produce, sau nu le putem folosi?

17. 12232nick

12232nick Scriitor activ

Buna seara!
    Uita-te acolo unde scrie ca produce 2xanason, mai scrie ca da 15 punte de experienta. Toate astea sunt in cazul parcelei mici, 1x1.

18. mamica90

mamica90 Scriitor activ

Multumesc pentru raspuns. Nu am inteles eu bine.

19. 12232nick

12232nick Scriitor activ

Cu drag! :) Spor la treaba!

20. icapayne

icapayne Junior Expert

Si inca ceva! Drop-ul va aparea si din Jungla sau doar din insula Bahama ca in tutorial?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.