Crăciun 2015 - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 18 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. PokeForEeveeR

PokeForEeveeR Junior Expert

Draga Chronos , cred ca am mentionat destul de clar ca am runa deblocata , este nivel 25 din cele 30 de nivele pe care ar trebuii sa le aiba :p .De Howie Donut nu stiam :p ms de info .
    Ce vroiam eu sa intreb de fapt, era cu ce e mai mare rata de drop : cu copaci , cu parcele (mici sau mari ) sau cu animale :p .
    Da nu te mai chinuii, ai raspuns si la intrebarea asta : Cu parcele MARI :D.
    Cum zic fermierii " Multam fain " . Spor la event. :)

matusam, donnadmn și SOSYGMA apreciază asta.
  2. _-nataly-_

_-nataly-_ Scriitor în devenire

Mai intai va urez Craciun Fericit tuturor!
    Eu am finalizat eventul, dupa finalizare au aparut ursuletii, vulpitele si pinguinii din nou. asa ca se pot hrani si primi cadouri in continuare dupa finalizarea eventului.

roliana57, sorin_neagu, donnadmn și alți 3 apreciază asta.
  3. Chronos

Chronos Guest

Pai nu, stai asa, nu pleca. Am spus cu parcele mari, pentru a face economie la super compost. Dropul nu este influentat de parcele. Adica vei avea acelasi drop si din 202 parcele mici si din 44 parcele mari +parcele medii si mici pana la umplerea terenului. Dar daca vrei doar drop, atunci garoafe+apa+super compost pe parcele mari este ideal. Folosind parcele mari consumi mai putin supercompost. Cel mai bun drop il ofera plantele si apoi pomii.

roliana57, cris_alex, matusam și alți 2 apreciază asta.
  4. catalinamanda

catalinamanda Scriitor în devenire

Un event foarte frumos, dar din pacate nu o sa pot sa-l termin. Nu pot sa intru de mai multe ori pe zi deci voi avea de suferit din cauza dropului. Plantele de event le-am terminat de facut dar cu dropul e mai greu. Craciun fericit tuturor!

donnadmn și SOSYGMA apreciază asta.
  5. ramonasomesan123

ramonasomesan123 Începător forum

am terminat misiunea si nu am primit 3 Adapost misterios "draco".Nu I am in inventor.Va rog remediati problema.Multumesc.

donnadmn apreciază asta.
  6. Chronos

Chronos Guest

Care misiune ai terminat-o?

roliana57 și donnadmn apreciază asta.
  7. misuka1981

misuka1981 Novice forum

Ziceti voi ce vreti, dar nu e asa de greu de terminat acest event, fata de alte eventuri care au fost. Nu zic ca as avea drop exagerat, dar eu mai am de hranit 24 de ursi si am terminat eventul. Timp mai exista cu carul pentru a termina eventul. Trebuie sa recunosc ca nu sunt chiar la un nivel mic, dar si joc de mult timp.

roliana57 apreciază asta.
  8. roliana57

roliana57 Legendă vie

Eventul este extrem de generos si minunat si foarte realizabil. Daca ai terminat plantele de event...nu va trebui decat sa lucrezi pentru drop...respectiv sa plantezi plante cu durata mare pana la recoltare (garoafe, trandafiri...s.a.) care nu mai presupun intratul "de foarte multe ori pe zi". Timp mai exista suficient.
    Eu de exemplu, am drop in excedent pentru ca nu am avut timp sa intru "de mai multe ori pe zi"...si mai am de produs plante de event pentru 14 fursecuri. Curajjj...pentru ca se poate... si Sarbatori fericite!

SOSYGMA, Ambra., donnadmn și alți 5 apreciază asta.
  9. 01ruxi01

01ruxi01 Pretendent

Eventul este extrem de generos si realizabil, asa ev sa tot fie ....eu am lucrat cu doua terenuri restul au fost cu pomi, am terminat plantele si mai am nevoie de 24 sticlute lucru realizabil avand in vedere cat timp mai avem,ca intodeauna o sa ramanem si cu ceva drop....Sarbatori fericite!

roliana57, SOSYGMA, lucapadu1 şi o altă persoană apreciază asta.
  10. -veronika69-

-veronika69- Novice forum

La multi ani tuturor am si eu o problema si nu stiu daca o mai are altcineva nu-mi apare la moara sa pot face miro-mix mai am cateva de facut si nu-mi apare?

11. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Un refresh la joc ai efectuat?

roliana57, tcmxxl1975 și matusam apreciază asta.
  12. -veronika69-

-veronika69- Novice forum

multumesc mult de tot am dat 5 6 refreshuri si am rezolvat sarbatori fericite yupiiii

13. alusilviu

alusilviu Începător forum

Se pare ca vrejul Forfota Sarbatorilor nu poate fi activat decat la sfarsitul eventului,pacat de cei care il termina mai devreme :(

14. catalinamanda

catalinamanda Scriitor în devenire

Multumesc pt incurajar. Pun garoafe dar pot sa intru doar 1 data pe zi. Am terminat de haranit pinguinii, vedem daca o sa termin si celelalte 2 animalute de hranit

15. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Se pare ca te inseli.;) Eu l-am activat de ieri sau alaltaieri.

16. luta

luta Scriitor în devenire

..si eu am patit la fel ..am terminat ieri eventul dar nu pot activa vrejul nici acum ..
    eventul a fost deosebit .. speram ..tot mai multe si mai deosebite eventuri.. acum a ..mers multumesc ! sarbatori fericite tuturor fermierilor!

Modificat ultima dată: 27 Dec 2015
    SOSYGMA apreciază asta.
  17. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Buna dimineata
    Vrejul se poate activa imediat dupa terminarea misiunilor, doar ca pe ultimul norisor se pune un item oarecare (din inventar) de 1*2.
    O zi buna tuturor si Sarbatori fericite.

18. alinusacris

alinusacris Scriitor în devenire

tocmai am terminat eventul(craciun fericit,tuturor!!!),si am activat imediat si vrejul,..deci ,functioneaza perfect!...la vita e bella,or what?ha ha ,.este!!,...minunat event,ca de obicei rasfatati cu premii surprinzatoare.la multi ani,fermieri!!spor!!!

19. ramonyka99

ramonyka99 Pretendent

sall, am primit cadou cutii de scule xxl,cum se pot deschide?

20. Tudy

Tudy Mare-maestru forum

Din inventar, apesi pe ele si se deschid.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.