Feedback Cum s-a înveselit Morocănosul

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 20 Dec 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 3 Ian 2023.
  1. Îmi place

66,1%
  2. Îmi este indiferent

2,9%
  3. Nu-mi place

31,0%
  1. biencut_maria

biencut_maria Novice forum

Event finalizat ,succes tuturor !!!!!!

mara62, clauliviu, dexter_bv și alți 7 apreciază asta.
  2. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Fii atenta ca este un moment cand poti avea plante de event pe 3 campuri...(chiar 4, dar nu vorbesc si despre Sarbatoarea lui Krampus)
    E vorba de momentul cand obtii ultima cheie (insulara, de la ferma sau clar de luna), si mai ai doar un pas pana sa obtii cheia argintie si sa deblochezi vrejul din centru.
    Atunci poti trece prin porti la Caile lui Mos Craciun 2, donezi niste mere si obtii lumanarile festive, iti faci primele cununi festive, asa ca daca de exemplu ramai la urma cu cununa de la ferma, pe terenul principal sau pe terenul principal Clar de Luna poti inmulti cununa festiva, in timp ce pe pasunea salbatica continui sa plantezi cununa de la ferma...tot esti tu invatata cu un singur teren!
    Economisesti cateva ore acolo, nu mai ai presiune sa termini cand deblochezi si a 4-a planta!
    Hai ca o sa se poata!

biencut_maria, mara62, clauliviu și alți 12 apreciază asta.
  3. crissdya

crissdya Novice forum

Eu am terminat partea cu usita albastra dar am ramas cu o cheie argintie in pluc. Nici la celelate usi nu am unde sa o folosesc. Sunt eu prea obosita deja de la atata gatit sau e normal sa ramana una ?

mara62, clauliviu, kameliana59 și alți 5 apreciază asta.
  4. paulici_01

paulici_01 Supervizor forum

Da este normal , este cea pe care ai primit-o la inceputul eventului. La multi ani ! 2023 sa fie un an cu mai multe premii si cu eventuri frumoase si ispititoare ! Un an cu multe bucurii !

Modificat ultima dată: 3 Ian 2023
    amy46, mara62, clauliviu și alți 9 apreciază asta.
  5. dexter_bv

dexter_bv Scriitor activ

An nou fericit, plin de bucurii si zambete, pace in suflet si multa sanatate!
    La Multi Ani!!!
    Caile catre Mos Craciun nr.2 final, mai am de adunat zaruri (sunt la 68 )

biencut_maria, paulici_01, mara62 și alți 9 apreciază asta.
  6. crinul_alb

crinul_alb Scriitor în devenire

Tare eventul acesta ; l-am terminat de 3 zile , daca ar fi toate la fel...La multi ani!

paulici_01, mara62, stiucarul și alți 8 apreciază asta.
  7. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Gata si eu!
    La multi ani!

paulici_01, mara62, stiucarul și alți 10 apreciază asta.
  8. alexbosu99

alexbosu99 Avansat

Un AN nou cu impliniri!
    Va rog imi spuneti unde gasesc item-ul O sarbatoare de lumini?
    Evenimentul l-am terminat sau cel putin asa cred ca nu mai vad unde as dona....
    Multumesc

cp58, paulici_01, mara62 și alți 8 apreciază asta.
  9. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Aici il gasesti!

cp58, paulici_01, mara62 și alți 10 apreciază asta.
  10. amy46

amy46 Maniac forum

vinfiert, cp58, stoiantudorel și alți 15 apreciază asta.
  11. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Gata si eu!

.mpond., cp58, amy46 și alți 13 apreciază asta.
  12. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Desi am terminat eventul din prima zi, nu am nicio sansa sa termin partea din dreapta si sa iau toate recompensele. De aceea nu-mi place mie la acest joc, tot ce se cistiga "aleatoriu"(roata, adaposturi misterioase, arbori minune,etc.); mai nou vad ca si recompensele de la clientii din "Valea florilor de colt" sunt tot un fel de "aleatorii", adica nu sunt aceleasi la toti fermierii...Eu cistig ca recompense majoritatea " muguri de crestere" iar frate-meu cistiga numai "schimb dulce"....pai, mai pot sa tin eu pasul cu el sa trec nivelurile mai repede?

cp58, amy46, paulici_01 și alți 12 apreciază asta.
  13. RazvanAndrei

RazvanAndrei Maestru forum

Ar mai fi vreun farmec sau vreun "sentiment competitiv" daca toti am castiga la fel si am avea aceleasi recompense? De exemplu, eu as vrea ca roata norocului sa ofere premii in functie de cat timp joci sau in functie de ce nivel esti - ca mi s-a luat de gologani si puncte de experiente. Insa, este aleatoriu, si stiu ca si altii au acelasi ghinion sau noroc. Punctul meu este ca jocul are farmec cand recompensele sunt aleatorii. Altfel, totul ar fi plictisitor - toti am avea acelasi nivel, si nimeni nu ar fi interesat sa aiba acel spirit de competitie.

Este ca in viata - iti trebuie si negativ, si pozitiv ca sa obtii balanta - altfel ne-am plictisi de atata bine! :))

On topic:

M-am apucat de event acum 3 zile, ca initial am zis ca nu merita. Inca consider ca nu merita, dar am zis hai sa vedem ce pot face pe ultima suta de metri.

Am ajuns aici, mai am ultima planta, si am consumat doar 3 bonusuri din sura, ca deh, roata e prea ocupata de premiul nou ca sa imi dea si mie ceva util.

Ca sa insumez, aici sunt cu progresul:

UPDATE:

UPDATE 2:

Spre final, ce sa vezi, numai de premii haioase avem parte: Multiverse-ul cutiilor de scule :))

Modificat ultima dată: 3 Ian 2023
    -katnik-, in.the.rain, .mpond. și alți 11 apreciază asta.
  14. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

sunt la 82

-katnik-, in.the.rain, cp58 și alți 8 apreciază asta.
  15. mara62

mara62 Supervizor forum

Gata si partea dreapta ;)

-katnik-, in.the.rain, cp58 și alți 9 apreciază asta.
  16. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Da...pentru mine ar fi avut farmec si nu ar fi plictisitor ptr. ca jocul nu consta doar in premiile cistigate..Ce balanta? Despre care balanta vorbesti? Nu vad nicio balanta...de ex.. sunt jucatori noi cu niveluri mici care primesc la 2-3 D&C si au in sura pomi si adaposturi ptr. care eu am muncit sa fac eventuri sau le-am cumparat timp de 7-8 ani de cind joc. Pot sa numar pe degete nr de cadouri primite si nu gresesc daca spun ca imi ajung degetele de la o mina...Si asta-i doar un exemplu, ar mai fi multe altele... NU ma intereseaza, fiecare poate sa dea cui vrea fel si fel de cadouri, nu este problema mea, am vrut doar sa subliniez ca balanta aia nu exista...

vinfiert, -katnik-, derby54 și alți 9 apreciază asta.
  17. cp58

cp58 General forum

vinfiert, -katnik-, derby54 și alți 10 apreciază asta.
  18. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Ba exista! Pui in balanta numai partea "materiala". Dar cat de frumos ne-am jucat noi si cate sentimente am investit pana am facut acele lucruri. Eu n-as pune numai numarul adaposturilor, al copacilor, al GG sau PE. Eu pun si partea sentimentala, placerea jocului si suspansul aleatoriului. Dar depinde de gustul jucatorului. Pentru mine e mult mai important sentimentul decat agoniseala.
    Uite ca am facut si un elogiu jocului , fara sa vreau. Ma pregatesc de aniversare, se vede treaba. :inlove::music::D

vinfiert, derby54, malagambafane și alți 11 apreciază asta.
  19. hellena21

hellena21 Rutinat

Credeam ca n-am sa reusesc, dar cu putin efort am reusit si eu sa iau ultimul vrej. Noroc cu bonusul 100% de la roata. :D

paulici_01, -katnik-, MicuNicu și alți 3 apreciază asta.
  20. denisa200

denisa200 Începător forum

buna ziua . am si eu o intrebare:este linia de vrej de la morocanosul 3 . Acolo cere 3 bucati de "ascunzatoarea buclucasa " , de unde se pot lua? eu nu am decat una .....celelalte 2 de unde le iau?

paulici_01, -katnik-, MicuNicu și alți 3 apreciază asta.