Feedback Cumpărături festive

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Dec 12, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Dec 19, 2018.
  1. Îmi place

77.5%
  2. Nu-mi place

20.0%
  3. Îmi este indiferent

2.5%
  1. EllaBalerina

EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Cumpărături festive. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor la împachetat cadouri!

2. catapen

catapen De-al casei

Un event interesant :). Trebuie sa mai citesc inca o data exemplul de pe forum pentru a intelege mai bine cum sta treaba cu cadourile. Resursele din ferma le am, nu e problema. Numarul de plante e accesibil, dar din ce am vazut aici drop-ul e mai mare. Nu e nimic de speriat la acest event.

Recompensele sunt bune, se pot face usor o multime de banane aurii si tichete de petrecere (dar eu ma voi axa pe recompensele care contin PE). Linia de vrej buna sa zicem, minim 50.000 PE la recoltare tot ofera zilnic. Merge, e un event frumos. Succes tuturor :).

Totusi eu nu inteleg acest pasaj din tutorial "Când veți vrea apoi să oferiți un al doilea cadou Pinguinului Paula sau altui animal, puteți să faceți o altă combinație sau aceeași, fiecare jucător poate face combinațiile după cum le consideră mai profitabile. Cerințele și recompensele, atât cele fixe, cât și cele alese, rămân aceleași, nu se schimbă nimic la al doilea sau al treilea cadou oferit aceluiași animal.".

Care pinguin? o_O

3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Tot șoricel e și aici :)

4. florinik22

florinik22 Scriitor în devenire

Ador cadourile, deja imi place acest event! Daca il voi termina...vom vedea! :)

5. gicu2020

gicu2020 Novice forum

Am citit in tutorial asa : "Pentru a finaliza eventul sunt necesare 19.200 Panglică" - din ce-am calculat, necesarul este de :22800 panglica, sau nu calculez eu bine?

6. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Am actualizat tutorialul.

7. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Frumos ,primesc si ofer cadouri ,asta imi place cel mai mult,toti iubim cadourile indiferent de varsta.
    Plantele le fac,dropul si el obligatoriu,voi alege ambalajul albastru.
    Astept sa inceapa eventul,vot pozitiv.
    O zi frumoasa de iarna tuturor.

8. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Daca e vorba de cadouri, sa fie primite ! Sau mai bine zis, date !;) Cred ca voi face mai intai plantele, apoi restul de drop daca nu se strange suficient si apoi voi impacheta cadourile... Vreau sa le dau pe toate odata, sa nu se certe animalutele intre ele...

9. Criselt

Criselt Legendă vie

Vot pozitiv! Mult succes tuturor la impachetat cadouri!

10. .Lucia2013.

.Lucia2013. Novice forum

Imi pare rau, ma tot uit si nu gasesc in "Tutorial: Consumabile: Lazile" Lada de PET...vad doar Lada de PE si Lada de PE II...poate e vina mea si nu vad cum trebuie.

11. alexsilviu11

alexsilviu11 Avansat

lada de animale blegute ce ofera?

12. .Lucia2013.

.Lucia2013. Novice forum

Unul din urmatoarele:

1 Alpaka, 1 Elefant de jad, 1 Urs polar, 1 Păun de carnaval, 1 Scottish Fold, 1 Broască zburătoare, 1 Jerboa, 1 Kusky, 1 Biber dentist, 1 Gâscă gât-alb, 1 Cameleon ninja, 1 Măgar Poitou, 1 Albină hamster, 1 Bebe panda, 1 Cuc mustăcios, 1 Papilio galben, 1 Curcă dovleac, 1 Pește zburător, 1 Cazuar, 1 Rață gazetară, 1 Maimuța urlătoare, 1 Cioară mexicană, 1 Cal indian, 1 Capră Angora, 1 Porc pântecos, 1 Liliac gurmand, 1 Vacă alpină, 1 Găină nebună, 1 Iepure fals, 1 Oaie cheală

Edit(Agathon): informatiile se regasesc AICI.

13. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

14. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

208 cutii din nap, cateva adaposturi si vesnicii pomisori ce tin ,,umbra,, terenurilor. Sa aveti grija la impachetat frumos cadourile si succes la drop!

15. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Drop 360.
    Tuturor mult spor la impachetat si un drop bun.

16. cp58

cp58 General forum

Incep cu 273 cutii de cadouri. Va doresc sa primiti cat mai multe cadouri atat la ferma cat si viata reala! Succes tuturor!

17. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

buna incep si eu cu 760 cutii din Trestie si multi howie + pomi fermecati ! spor la treaba tuturor !

18. amy46

amy46 Maniac forum

Multa bafta tuturor!

Last edited: Dec 13, 2018
  19. t_ina_e

t_ina_e General forum

Buna ziua!
    Incep cu 214drop.
    Sper ca pana la final sa recuperez!
    Vedem cum inchei seara, mai este ceva timp!

20. pinok86

pinok86 Împărat forum

Eu am inceput cu 242 drop. Pentru mine e bine, tinand cont ca nu am decat broscuta din copac