Feedback Cupa fermei

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Jun 13, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Jul 16, 2018.
  1. Îmi place

48.5%
  2. Mi-e indiferent

3.9%
  3. Nu-mi place

47.6%
  1. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Multumesc frumos, k0 !

2. tutica62

tutica62 Cunoscător forum

de care cos ai cumparat?

3. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:D unul cu ceas desteptator...:oops:poti sa faci si tu asa...dar creste consumul de cafeluta...:p;)

4. mirabela_m82

mirabela_m82 Novice forum

buna ziua,cum este mai rentabil la drop parcele mari sa parcele mici?eu am mari si am luat un singur bat,ma gandeam sa incerc si parcelele mici sa vad cum este,voi ce ma sfatuiti ?.

Last edited: Jun 18, 2018
  5. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

...dropul este o minunatie variabila, aparent fara logica pentru mine...eu am folosit parcele mici, variantele de drop au cunoscut toate formele (3-2-0-1-2-1-5-2...)...sa ai spor si sa alegi bine!

6. amy46

amy46 Maniac forum

eu am incercat ambele variante(parcele mari si parcele mici)...de 2 sau 3 ori am luat 2 bete,in rest numai cate 1 bat indiferent ce parcele am folosit...:D...au fost si recolte cu 0 bete...:D

7. Criselt

Criselt Legendă vie

Donna, dupa 5 iulie sunt necesare la gogoserie 15 steaguri rosii, obtinute la moara din cate 450 oleandri si 20 de bete. Poti juca linistita steguletele albastre in meciurile de fotbal.

8. yocoama

yocoama General forum

540/65 camasa inchei seara,cam putin dar asta e :cry:
    Noapte buna;)

9. kami12.

kami12. Pretendent

Eu am fost încântată inițial de acest eveniment.Îmi plăcea să joc fotbal când eram copil și am regăsit aceeași plăcere să trag la poartă virtual.Din păcate acum,după aproape o săptămână,pot să spun că m-am plictisit rău de eventul ăsta,care până acum nu mi-a adus nici o satisfacție.Intru de 5 ori pe zi să culeg șapte parcele,dropul e insignifiant,nu-l pot folosi la stegulețe albastre pentru că e necesar mai târziu,deci stadionul e inutil.
    Grafica evenimentului e super și cei care au muncit la el merită toate felicitările.Totuși,timpul și spațiul alocat nu mi se par tocmai inspirate.

10. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Ura!!!!!!!!!!! am plante si drop pentru 2 steaguri pentru cupa, mai imi trebuie 13 si castig campionatul.Poate prindem putin curaj maine cand se mai deblocheaza 7 parcele.

11. Criselt

Criselt Legendă vie

Pana la ora actuala am 1050 plante si 87 bete. Nu donez nimic la misiunile cupei pana nu strang cele 6.750 oleandru și 300 bețe necesare steguletelor rosii. Bafta tuturor!

12. t_ina_e

t_ina_e General forum

Inchei seara cu 878 plante si 83 drop.
    Maine se incheie prima saptamana de event. Deci intr-o saptamana am facut cca 1000 plante.
    A doua saptamana strang 2000 plante.
    A treia saptamana 3.000 plante.
    A patra saptamna 4000 plante.
    In patru saptamani insumez 10.000 plante, asta daca nu ma plictisesc sa mai cultiv aceste plante.
    Obositor sa plantezi zilnic plante din 4 in 4 ore. Pe bune! In 9 ani de cand joc mai am si altceva decat sa joc.
    Spun asta ca nu vreau sa renunt, dar precipitarea aceasta de eventuri este deja chinuitoare.
    Dar sa trec la numarul de plante. Deci daca o sa am la final 10.000, poate 11.000 plante sa vedem cum le impart.
    Daca pentru linia de vrej imi trebuie 6750 plante, imi raman pentru misiunile de la cooperativa cca 4000.
    La Cupa fermei II, mi-ar trebui 2300 plante.
    La Cupa fermei III 1700 plante.
    La Cupa fermei IV 2750 plante.
    La Cupa fermei V nu se mai cer plante de event.
    Deci pentru misiunile de la cooperativa ne mai trebuie 6750 plante.
    Cred ca s-a calculat ca sa facem minim 6 recolte pe zi, o luna de zile, pentru a ne apropia de necesarul de 13.500 plante.
    Mai sigur ne trebuie 7 recolte pe zi!
    Un event de Doamne Fereste-ne!

13. yocoama

yocoama General forum

Inchei seara cu 708 plante,80 drop si 79 moneda stea.:cry:
    Noapte buna:D

14. tuca-tuca

tuca-tuca Novice forum

Este ora 02.15, am 1.014 plante si 70 bete, e timpul de mers la nana.

15. -Abramburica-

-Abramburica- Avansat

1085 plante si 93 bete...foarte greu dar nu disperam.
    Spor tuturor !

16. t_ina_e

t_ina_e General forum

Stiu ce spui!
    Lasa ca incercam sa recuperam in ultima perioada, atunci cand avem 28 parcele bune de insamantat.
    Cine poate, vrea si are timp sa faca mai multe plante o sa le dea mana sa produca in plus Culorile fanilor.
    O sa aiba ce suta la poarta pentru monede-stea, sa faca shoping.

17. adria2

adria2 Maniac forum

1.082/92, nu stiu cum voi ajunge sa fac atatea plante pt. vrej, daca nu... nu-mi ramane decat loviturile de penalty :(

18. theo_fermierul

theo_fermierul Junior Expert

1223 plante ,73 drop 170 stelute....event super...

19. sandualx

sandualx Începător forum

daca am dat septel pt misiunea 4 dar nu integral, ce se intampla cu ce am dat? nu mi s-a inapoiat............

20. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Septelul donat nu se returneaza. Era bine daca intrebai inainte de livrare.