Feedback Cupa fermei

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 13 Iun 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 16 Iul 2018.
  1. Îmi place

48,5%
  2. Mi-e indiferent

3,9%
  3. Nu-mi place

47,6%
  1. Eponge

Eponge Rutinat

Cam asa stau eu in ultimele 21 de ore inainte de a se debloca si a 2 a zona de parcele https://imgur.com/a/IXocMaH (mentionez ca monedele-stea nu le-am obtinut cu steaguri obtinute din oleandru si drop, asa ca nu va speriati) xD

Cat despre misiunile de la cooperativa, cred ca o sa mai fac doar misiunea V, deoarece nu se cer plante si drop.
    Ar fi fost extraordinar daca misiunile ar fi ramas permanente pana la finalul eventului, deoarece, dupa calculele foarte explicite ale lui t_ina_e, am fi cam la limita cu numarul de plante stranse. Asa ca daca am fi putut sa luam decizia la final in functie de plantele si dropul strans, daca sa facem misiunile II, III si IV, era extraordinar, insa asa eu nu vreau sa risc :sleepy: cn stie cum ma trezesc apoi ca sunt la limita de a obtine linia de vrej...
    Pana una alta, haideti sa strangem din dinti si vedem noi ce o sa fie :music:

markreddo, -katnik-, yocoama și alți 14 apreciază asta.
  2. Enveloppe

Enveloppe Scriitor activ

Dar sera? Altoirile? Sunt prinse in calcule?

markreddo, donnadmn, -katnik- și alți 9 apreciază asta.
  3. Eponge

Eponge Rutinat

In calculele mele nu, dar nici nu o sa fie... Nu am de gand sa risc cu sera.
    Sa zicem ca am noroc si pica pentru toate 3 sloturile, numai bonusuri cu micsorarea timpului de maturare. Bun, dar faza e ca eu personal nu prea am de gand sa intru o data la o ora jumatate sau 2 ore (sau cat or insemna bonusrile respective) sa culeg plantele. Mai ales ca este si eventul celalalt care are planta de event cu alt timp de maturare, ceea ce cu siguranta nu o sa se sincronizeze bine culesul celor 2 plante. Asa ca nu am de gand sa intru non-stop sa culeg ba pentru eventul acesta, ba pentru celalalt.
    Cui ii place sa riste si cine vrea sa intre aproape permanent pe ferma sa culeaga cele 2 plante, cu siguranta o sa se bucure de sera, insa eu nu am da gand... incerc fara sera sa fac cat mai mult.
    Ramane de vazut peste vreo 6 zile la finalul celei de-a 2 a misiune de la cooperativa daca e sa risc si pentru linia de vrej si pentru misiunile de la cooperativa in functie de cate plante si drop reusesc sa fac in ce-a de-a 2 a etapa

markreddo, -Abramburica-, -katnik- și alți 12 apreciază asta.
  4. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

1029 plante in stoc, 87 de bete, 61 monede stea, terenul cu parcele mici insamantat , voi face-sper- misiunea a 2 a in ultima zi, functie de ce voi dispune, daca nu, asta e, merg cu pasi lenti la acest event.

markreddo, Enveloppe, -Abramburica- și alți 10 apreciază asta.
  5. pinok86

pinok86 Împărat forum

971 cu 76. Recunosc ca vreo 2 zile am intrat doar de 4 ori, iar noaptea nu ma scol din somn, pentru nici un event, cat ar fi de frumos sau profitabil.
    Bafta!

markreddo, Enveloppe, -Abramburica- și alți 11 apreciază asta.
  6. cp58

cp58 General forum

Nu cred ca voi termina acest event dar nu-i bai! Seara frumoasa!

Papy, markreddo, Enveloppe și alți 13 apreciază asta.
  7. yocoama

yocoama General forum

Inchei seara 858 planta si 92 dropxD.Vom vedea cum va fi maine.:cry:
    Noapte buna;)

markreddo, Enveloppe, pinok86 și alți 9 apreciază asta.
  8. t_ina_e

t_ina_e General forum

Inchei seara cu 1246 plante ( din care 200 de la shop) si drop 98.
    Inca nu m-am incumetat sa fac Misiunea de la cooperativa.
    Ma mai gandesc pana pe 27 iunie!xD
    Noapte linistita!

clnmarius, markreddo, Enveloppe și alți 8 apreciază asta.
  9. markreddo

markreddo Profesionist forum

Asa m-am descurcat cu 7 parcele si cu 200+450 de la shop. Doar 33 de culegeri .

10. dariuss2000!

dariuss2000! Cunoscător forum

nu inteleg un lucru.daca folosesc plante la sera (ex 150) ,acele plante sint pierdute.nu se inmultesc,nu se intorc in sura!!
    e adevarat??

markreddo, Enveloppe, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  11. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

...:oops:adevarat, chiar foarte adevarat!...stiu la ce te gandesti, la numarul urias de plante care e necesar...:(

Papy, mariuta48, Enveloppe și alți 13 apreciază asta.
  12. adria2

adria2 Maniac forum

Ma mananca piciorul, las balta vrejul si ma apuc de tras la poarta :D, cred ca e mai rentabil + nu mai am grija miilor de plante de care am nevoie :oops:.

Papy, mariuta48, Enveloppe și alți 10 apreciază asta.
  13. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Felicit echipa pentru ingeniozitatea eventului!!:inlove::inlove:
    Este normal sa nu stim cum sau cu ce resurse putem ajunge la obiectivele dorite, pentru ca este un event dedicat cupei mondiale la fotbal, si nici acolo nu se stie cine si cum va ajunge in finala, ca apoi sa castige cupa mult dorita.
    Totul depinde de noroc, de sansa la bonusurile de la sera pentru cei ce risca, sau de sansa de a ajunge sa ia linia de vrej fara cheltuieli si riscuri in timpul campionatului.
    Eu aleg sa nu fac aceasta misiune, pentru ca nu am reusit sa fac multe plante pe parcursul ultimei saptamani. Am tot uitat sa recoltez pentru ca 7 parcele inseamna putine plante si nu m-am "setat" corect ca sa pot intra la timp.
    Voi strange toate resursele pentru final, si ce ramane dupa castigarea liniei, sutez si eu ca sa simt ca sunt intr-un campionat de fotbal.:D:D
    Deci vot pozitiv pentru un event de o luna de zile care ne da posibilitatea sa alegem sa ajungem unde vrem noi.:inlove::inlove:
    Spre deosebire de echipele de fotbal care habar nu au unde se vor situa la sfarsitul campionatului.;);)

Papy, mariuta48, Enveloppe și alți 9 apreciază asta.
  14. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:oops: am luat 1 bat/1drop acum, dupa extinderea terenului de joc...o_Ooare s a incumetat cineva de altoit plante in sera?

Papy, roliana57, sandokanlord și alți 11 apreciază asta.
  15. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Buna seara. Eventul n-a inceput decat de o saptamana, dar eu m-am cam plictisit de el. Am inceput sa uit sa intru sa recoltez, asa ca nu am avut decat 3 recolte pe zi. Cred ca din totalul de plante pe care o sa reusesc sa le strang o sa fac culorile fanilor si sa joc care meciuri o sa pot. Macar sa fie distractiv.

Papy, rubarbu, ingerash_jeje și alți 9 apreciază asta.
  16. pinok86

pinok86 Împărat forum

Trebuie sa-ti multumesc. Intrucat azi am avut alte probleme de rezolvat si am intrat acum, seara, pe ferma, uitasem de extinderea terenului, nici nu il remarcasem. Noroc cu tine, deci ma repet, multumesc.

Papy, roliana57, gaboneza61 și alți 7 apreciază asta.
  17. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:D imi pare bine ca ti am putut fi de ajutor atat de simplu...;)mult spor!

gaboneza61, mariuta48, Enveloppe și alți 5 apreciază asta.
  18. t_ina_e

t_ina_e General forum

Inchei seara cu 1885 plante ( dintre care 650 de la shop), 112 drop.
    Misiunea de la cooperativa Cupa fermei II sa mai astepte.

Papy, roliana57, Enveloppe și alți 6 apreciază asta.
  19. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

da după 4 serii de altoire a câte 130 plante am prin - 10 % mai repede (al 2-lea ceas) + 75 % mai multe puncte (fără efect) și 2 premii speciale 3 încercări gratuite + puncte experiență .

Acuma de dimeneață am băgat a 5-a serie ...

PS. momentan cu 10 % plantele le recoltez la 3:15 cu apă și îngrășământ

roliana57, mariuta48, amy46 și alți 5 apreciază asta.
  20. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:inlove: multumesc de info, parca prind si eu curaj la altoire, bonificatiile pot fi utile si ma cam atrag magnetic...
    :)cu spor la farmerit spre o zi buna!

roliana57, gaboneza61, mariuta48 și alți 7 apreciază asta.