Feedback Cupa fermei

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Jun 13, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Jul 16, 2018.
  1. Îmi place

48.5%
  2. Mi-e indiferent

3.9%
  3. Nu-mi place

47.6%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu, era doar o greșeală de tastare în tutorial.

2. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Pana acum am 2445 plante si 156 drop. Nu-mi vine sa cred ca voi lua vrejul dar am optiunea 2, meciurile de fotbal... M-am uitat la moara cate stegulete albastre pot face... Ironie : am drop pentru cel putin 20 steaguri dar n-am plante pentru ele ... xDxDxD

3. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

2263/ 141 si 51 monede stea= asta e rodul muncii mele pana acum, merg numai pe parcele mici, am avut intre 0 si 11 drop la o recoltare. Sigur vom reusi cu plantele si dropul.

4. yocoama

yocoama General forum

2299/173.
    Noapte buna!

5. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna ! Monoton event. M-am plictisit sa plantez din 4 in 4 ore fara sa se intample nimic. Mai bine era mai scurt eventul dar mai plin de viata. O zi frumoasa !

6. markreddo

markreddo Profesionist forum

Buna! Eu plantez din 3 in 3 ore si nu am timp sa ma plictisescxD. 1128 cu 176.

7. Eponge

Eponge Rutinat

E oficial..., dupa un calcul mai amanuntit, o sa sparg primul gheata si spun ca o sa incerc sa iau si linia de vrej, dar si sa termin misiunile de la cooperativa tinand cont de stagiul in care sunt acum, cu 3 zile inainte de a deveni activa a 3 a zona https://imgur.com/a/yhNqtOl
    (fara sa cumpar cele 650 plante inca)
    Vedem ce o sa fie..., multa bafta tuturor in continuare si lasati descurajarile ca nu rezolvati nimic. Asta e primul semn care ne face sa nu obtinem ce ne dorim!...

8. pinok86

pinok86 Împărat forum

Felicitari, pentru hotararea luata. Eu nu m-am apucat de misiunile de la cooperativa si nu cred ca am sa le fac. Fiind pe o perioada asa de mare, nu stiu daca pot intra in fiecare zi de 4-5 ori, astfel incat sa adun plantele necesare si pentru cooperativa, si pentru linia de vrej. In momentul acesta am 2005 plante cu 152 drop. Nu-mi place eventul, am mai spus.
    Bafta!

9. mimozaa61

mimozaa61 Scriitor în devenire

Buna. cred ca sant cel mai harnic fermier.Am doar 1583 plante se 149 de bete. nici nu stiu pe ce alee sa o apuc, e dezastru total in ograda mea. dar mergem mai departe nu disperam.

10. .Lucia2013.

.Lucia2013. Novice forum

Misiunile de la Cupa Fermei III vor avea sau nu si stelute ca si recompensa, pentru ca nu sunt structurate Argint-Aur-Diamant?

11. Shepherd

Shepherd Guest

Sarcinile din cadrul misiunii Cupa fermei III nu vor oferi steluţe.

12. Criselt

Criselt Legendă vie

Cum ti-ai facut steagurile pentru vrej, Donna? Cred ca tu confunzi steagurile albastre (Culorile fanilor) necesare jocului de fotbal cu cele rosii (Cupa fermei) necesare celor 15 sarcini de la Gogoserie. Steagurile rosii se produc la Moara din 450 Oleandru și 20 Bețe dupa 5 iulie ora 15...

13. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara, Donna!
    Multumim Criselt pentru raspuns.
    Daca ai timp de recoltat, este posibil sa poti lua linia de vrej.
    Te-am prins. Nu ai citit tutorialul, desi Criselt ti-a atras atentia asupra confuziei si la pagina 10.

Important!
    Acesta e steagul pentru vrej.

Steag pentru cupa fermei

Disponibil după 05 iulie, ora României 15:00

14. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Acesta va putea fi produs atât la Moara fermei, cât și la cea tropicală, din: 450 Oleandru și 20 Bețe / 2:30 minute
    Deci, ai nevoie de 6750 planta si 300 drop.

15. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Eu am facut ambele misiuni complet,acum am 755 oleandru si 154 bete,chiar daca am putine plante nici nu ma gindesc sa nu iau linia de vrej (timp este destul ). Bafta tuturor !

16. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

;) si eu am procedat la fel...si cred ca voi lua si vrejul..mult success si spor, dragi fermieri!

17. t_ina_e

t_ina_e General forum

Am finalizat si a doua misiune de la cooperativa.
    Nu stiu daca am sa iau linia de vrej!
    Ieri am cules plantele de event dimineata la ora 6 si seara la 23.
    Am avut treaba! Ce sa-i faci?
    Acum am ramas cu 953 plante de event (650 de la shop) si 116 drop.
    Incerc sa recuperez handicapul de astazi din data de 28, cand o sa mai avem 7 parcele mari in plus.
    Spor la recolte!

18. Criselt

Criselt Legendă vie

Am facut si argintul din Cupa III... macar sa nu regret ca n-am atins-o! :p Acum mai am 2348 plante si 188 bete… Bafta tuturor!

19. t_ina_e

t_ina_e General forum

Sigur a fost Cupa III? Poate ai facut din Cupa fermei II.
    Nu-i bai! La "Cupa fermei II mai poti face cate ceva pana la ora 15:00.
    Misiunea "Cupa fermei III" este in perioada 27 iunie, ora României 15:00 - 04 iulie, aceeași oră.

20. afirut99

afirut99 De-al casei

Va rog sa-mi spuneti unde gasesc balonul CM2011 care-mi da steguri, l-am cumparat dar nu-l gasesc pentru a-l pune pe terenul de event. Multumesc mult!!!!