Feedback Cupa fermei

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Jun 13, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Jul 16, 2018.
  1. Îmi place

48.5%
  2. Mi-e indiferent

3.9%
  3. Nu-mi place

47.6%
  1. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Balonul CM 2011 nu da steaguri. Il cauti in Inventar fiind pe alt teren, nu pe cel special.
    Itemul Fan adevarat o sa dea steaguri si il vei primi dupa 5 iulie.
    Confunzi cu itemul Balon cu aer cald, item ce se regaseste in cosul urias.

2. t_ina_e

t_ina_e General forum

La misiunea "Cupa fermei III" cred ca spun pas.
    Mai am timp sa ma razgandesc, dar cerinte sunt prea mari pentru puterea mea.
    Acum am 1177 plante de event (650 de la shop), 132 drop, 66 monede-stea si 13 Culorile fanilor.
    Nu stiu daca stau bine.
    Oricum trebuie luat in calcul imprevizibilul (lipsa internet, energie electrica, sau o oricare alta treaba care te poate tine departe de calculator).

3. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

N-am luat si eu pomisorul :cry:de la ultima misiune.cupa fermei II.
    Mai fac plante pentru stegulete la moara,la linie nici gand ,in schimb m-am ales cu ceva ,am vizitat Fotbal Shop si am luat arbori pentru ferma si insula,oferta pentru oleandru si cam atat.Am 83 de bete si 500 plante.
    Mult spor tuturor..

4. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Tot vad aici vorbindu-se de 650 plante luate de la shop , eu am luat doar 200 , de unde se pot procura si celelalte 450 ? multumesc

5. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

La shopul din saptamana a doua sunt 450 plante de cumparat ;)

Edit. No, scuze ca ti-am raspuns.

Last edited: Jun 27, 2018
  6. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

:D:D scuze , problema rezolvata ,,,la saptamana 2, nu am fost atenta !:D PS ; deci acum am 2767 plante si 185 bete !

7. afirut99

afirut99 De-al casei

Multumesc! In graba, nu am citit si mi-am consumat din monedele stea.

8. Criselt

Criselt Legendă vie

Da, am tastat gresit! :p Am facut Cupa II doar argint ieri si Cupa III azi integral. Trebuie sa-mi recuperez plantele, de-acum!xD

9. yocoama

yocoama General forum

Pana acum am 3195 /232.
    Noapte buna:D

10. shimo82

shimo82 Pretendent

nu stiu ce se intampla, dar la ultimile 3 recoltari consecutive de pe 14 parcele am primit cate 2 bete drop :mad:, in astfel de conditii imi voi lua adio de la linia de vrej.

la voi cu este?

11. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

Eu ieri 3 recolte…..0 bete…??

12. yocoama

yocoama General forum

Inchei seara cu 3520/255,iar acum la ultima culegere am primit 9 betisoare.:D

Noapte buna ;)

13. maxxy

maxxy Rutinat

rezultatul meu in acest moment 1485 oleandru, 173 bete si 115 moneda stea, nu cred ca o sa pot lua linia de la vrej deoarece nu prea am avut timp sa plantez, asta e o sa termin cat pot, nu-mi plac genul acesta de eventuri, si doresc sa va spun ca de mult mult timp de cand joc va fi singurul event la care nu am putut lua linia de la vrej... poate o sa avem o surpriza totusi din partea bp
    cred ca in situatia mea sunt mai multi jucatori, vot negativ din partea mea.

14. .Lucia2013.

.Lucia2013. Novice forum

Eu cred ca vei lua linia doar ca trebuie sa culegi de 4-5 ori/zi.
    Am facut un calcul si chiar si cineva care incepe azi, recoltand de 5 ori/zi (7, 11, 15, 19, 23) va face necesarul de plante iar dropul va fi la limita. Asta bineinteles fara sa se abata catre Cupa fermei III si IV. Si executand lovituri la poarta pentru cei 650 oleandri premiu.
    Eu am 571 oleandri, 32 bete, restul l-am dat pe hipopotami si Ceiba si fara sa urmez inca planul orar amintit. Sunt increzatoare!

15. t_ina_e

t_ina_e General forum

Am finalizat primele doua misiuni de la cooperativa.
    La misiunea "Cupa fermei III" cred ca spun pas, mai bine spus nu m-am decis.
    Acum am 1754 plante de event (650 de la shop), 185 drop, 66 monede-stea si 13 Culorile fanilor.
    La misiunea Cupa fermei III sunt necesare: 1700 plante si 60 drop.
    La misiunea Cupa fermei IV sunt necesare: 2750 plante si 102 drop.
    La vrej, pentru cele 15 Steaguri (pentru cupa fermei) sunt necesare 6.750 plante și 300 drop.
    Acum ne putem face planul de recoltare fiecare.
    Daca donez pentru misiunea "Cupa fermei III" raman cu 54 plante.
    Mai fac eu 9500 plante pana la final?
    Cu cele 21 parcele mari strang la o tura 84 plante.
    Daca culeg de 5 ori pe zi, adun 420 plante x 6 zile ramase, totalizez 2520 plante.
    Abia pe 5 iulie se extind ultimile parcele.
    Daca culeg de 6 ori pe zi din data de 5 iulie strang:
    112 plante la recoltare x 6 = 672 plante pe zi x 10 zile = 6.720 plante
    Am uitat sa scad la calcul, o parcela mica din terenuri, cea destinata itemului Fan adevarat!
    Concluzia mea este ca daca culegem de 6 ori pe zi pana la final putem face misiunile si luam si linia de vrej.
    Pacat ca nu am atata timp disponibil pentru joc.
    Spor la recolte!

16. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Itemul poate fi amplasat și pe alte terenuri, din fericire.

17. t_ina_e

t_ina_e General forum

Habar n-am avut!
    Super!
    Multumesc pentru informatie!

18. Criselt

Criselt Legendă vie

1537 oleandri, 183 bete, 111 monezi stea. Speranta moare ultima!

19. afirut99

afirut99 De-al casei

2052 oleandri, 140bete, 19 monezi stea.
    Am consumat monede stea...
    Daca donam steaguri pentru vrej obtinem Culorile fanilor, asa ca voi obtine si monede stea ca sa fac cumparaturi, vizez in special adapostul de carabusi.
    O zi frumoasa tuturor!

Last edited: Jun 30, 2018
  20. SUNRISE75

SUNRISE75 Scriitor în devenire

2914 oleandri, 176 bete si doar Cupa fermei I jucata...