Feedback Cupa fermei

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Jun 13, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Jul 16, 2018.
  1. Îmi place

48.5%
  2. Mi-e indiferent

3.9%
  3. Nu-mi place

47.6%
  1. yocoama

yocoama General forum

Am facut si eu 5 sarcini,trag tare sa mai fac si cateva stegulete albastre daca se poate.xD:cry:
    Trebuie sa termin pana in 14 deoarece plec in vacanta si nu o sa am timp:cry:

2. gaby_zarny

gaby_zarny Scriitor în devenire

ce parcele e mai convenabil sa pun? parcele mari? am donat 4 stegulete si vreau sa stiu ce e mai rentabil..

3. cerbul

cerbul Locuitor permanent

orice parcele plantezi, la fel ii recolta

4. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

Linie de vrej activata,spor celor care mai au

5. jagarella

jagarella Supervizor forum

Un event cu un gust amar ca si Campionatul real, fara Argentina, Brazilia, Germania, Italia, parca nu-s semifinale. Cam asa si eventul, fara sare si piper, lung, cu timp mic de recoltare, tot timpul sa vezi sa recoltezi, ca altfel nu faci destule plante pentru a finaliza eventul. Cu 4 maxim 5 recoltari pe zi este greu. Ori mai multe, sa fim seriosi, mai avem si viata reala pe langa cea virtuala. Toate-n lume trec si vin. SPOR

Last edited: Jul 7, 2018
  6. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am 11 sarcini facute din cele 15 necesare pentru vrej. La cooperativa am facut 3 sarcini de la cupa I si toata cupa II. Acum nu mai am plante. Au fost multe zile in care am intrat doar de 2 ori. Am sa iau linia de vrej, sper, dar votul meu ramane negativ. Daca vom mai avea acest tip de event nu am sa ma mai apuc de el.

7. amy46

amy46 Maniac forum

8. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

...as vrea sa fiu in locul tau, ;)nu e cazul sa ti faci griji!
    ...;)eu ce sa mai zic :[​IMG]

...si VREAU sa iau vrejul...:oops:

9. Criselt

Criselt Legendă vie

Voi va plangeti cu 9, respective 10 sarcini indeplinite? Eu am doar 5 si tot sunt sigura ca iau vrejul!! :p

10. t_ina_e

t_ina_e General forum

Inchei seara cu 2832 plante de event (650 de la shop), 341 drop, 66 monede-stea si 40 Culorile fanilor.
    Sper sa strang in total 6.750 plante, pentru acele 15 Steaguri pentru cupa fermei.
    Daca nu voi reusi sa strang plantele, adio linie de vrej!
    Este greu, am obosit sa cultiv plantele. Timpul acordat jocului este din ce in ce mai putin.
    Sper sa reusesc, ceea ce va doresc si voua!

11. yocoama

yocoama General forum

Eu stau cam asa:4 misiuni facute,8 steaguri rosii,am cumparat de la shop in proportie de 80%,am 199 plante,282 drop si muncesc sa termin cu steagurile rosii si sa iau linia de vrej:oops:;)

12. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Eu am 12 steaguri rosii donate. Bafta tuturor !

13. iarina56

iarina56 Mogul forum

Greu, foarte greu ! Mai am de facut inca 3 steaguri rosii, imi este teama ca nu am sa reusesc in ritmul acesta. Am gresit ca am pus acum catva timp la altoit si am primit doar GG. Pana cum am avut parcele mici, de azi am schimbat pe parcele mari poate merge mai bine. Asta este !

14. lentzica_blue

lentzica_blue Pretendent

Buna dimineata,bonusul de 200/100 de PE nu are efect pe terenul special?Multumesc de raspuns!O zi buna la recolte,fermieri!

15. Shepherd

Shepherd Guest

Bună dimineaţa,
    Nu, nu are efect.

16. magdajora

magdajora Profesionist forum

Linie de vrej activata, incep sa fac plante pentru cupa fermei 4. Nu am facut misiunile 2 si 3 pentru a nu ramane fara plante. Spor tuturor!

17. berny2011

berny2011 De-al casei

Buna dimineata! Eu entuziasmata de event am facut si misiuni si acum plantez,plantez ,dar fara spor,sper sa reusesc sa iau linia de vrej.Sa aveti o duminica frumoasa fara ploaie,ca la mine ploua.

18. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

Inca 36 plante pt.ultimul steag!207 bete...379 monede.Misiuni nr 1.

19. soky71

soky71 Novice forum

Super event. Bravo! :inlove:

20. Antonia20002

Antonia20002 Novice forum

Am încercat și eu să plantez la sere de 2 ori. Dar ce să vezi: doar puncte de experiență!>:(
    Descurajant!