Cursă aeriană - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 25 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 2 Aug 2016.
  1. 1

6,6%
  2. 2

4,0%
  3. 3

8,0%
  4. 4

12,4%
  5. 5

69,0%
  1. ciudix

ciudix Novice forum

@Agro80 am inteles acum, multumesc pentru raspuns.. a fost greseala mea, nicidecum un bug sau ceva de genul... imi cer scuze daca nu trebuia sa postez 'problema' asta...

mara62, Agro80 și malagambafane apreciază asta.
  2. geta57

geta57 Comisar forum

Buna ziua! Este posibil ca in cutiile de scule sa existe si burghiu electric?

malagambafane și mara62 apreciază asta.
  3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu este posibil.

roliana57, malagambafane, mara62 și alți 2 apreciază asta.
  4. simina24

simina24 Novice forum

Toate bune si frumoase, mai putin faptul ca trebuie sa alegi intre pomi sau adaposturi pt ferma si cele din insule... Daca vrei sa le iei pe amandoua , nu exista nici o solutie fie ea si de retinere a mai mai multe canistre . Abia atunci sa ai de ales daca donezi sau nu....Imi pare rau, dar pt asta ma mai gandesc ce nota sa dau eventului....

5. eudochia

eudochia Novice forum

Am și eu o întrebare. Am terminat trei curse, eram deja la a patra și când să intru să mai înaintez puțin observ că toate cursele au lăcățel și eu trebuie să o iau de la 0. De ce?

malagambafane și mara62 apreciază asta.
  6. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Nu trebuie sa o iei de la 0. Asa am patit si eu in cateva randuri.
    O stergere de cookies sau o relogare e suficient ca lacatelele sa dispara si sa poti continua cursa.
    O noapte linistita!

roliana57, malagambafane, mara62 și alți 2 apreciază asta.
  7. eudochia

eudochia Novice forum

Mulțumesc de răspuns matusam. S-a rezolvat!

malagambafane și matusam apreciază asta.
  8. nicubruma1971

nicubruma1971 Novice forum

Buna ziua! De ce sa da bârlogul de urși oranj daca pentru cei care nu au bârlog normal nu au ce face cu el .Ce se intâmplă rămân pagubiti de cadoul care l-a câstigat??? Multumesc anticipat

malagambafane apreciază asta.
  9. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Sigur nu ai primit si Barlog simplu de ursi o data cu cel portocaliu?

10. nicubruma1971

Nu am primit nici un Barlog simplu o data cu cel portocaliu

11. crionline

crionline Novice forum

si eu am primit numai barlogul portocaliu, fara cel simplu.

12. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Da, în acest caz se oferă doar upgrade-ul.

malagambafane și roliana57 apreciază asta.
  13. nicubruma1971

Dar nu este corect sa procedeze astfel

14. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Un adapost si un upgrade al sau nu pot fi trimise impreuna (folosind o singura licenta)
    Nu este pagubit nimeni, daca mai dispui de o licenta pentru a-i trimite si barlogul simplu.
    O zi frumoasa!

15. nicubruma1971

Eu vorbeam de cel castigat la cursa aeriana nu are nici o legatura cu licenta de schimb.
    O zi minunata !!

malagambafane și matusam apreciază asta.
  16. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Farmerama este un joc complex, nu-l poti privi ca pe o suma de eventuri separate. Cei care au reusit sa avanseze foarte mult in joc si sa aiba o ferma bogata si-au dat seama ca trebuie sa-si faca strategii, sa gandeasca si sa priveasca jocul ca pe un intreg, avand ca scop dezvoltarea fermei.
    In aceasta perioada se desfasoara si "Daruieste si comercializeaza". De ce nu profiti de ocazie, ca majoritatea fermierilor, pentru a obtine ceea ce ai nevoie?

:)

malagambafane, roliana57, dadan și alți 2 apreciază asta.
  17. Ursoaica

Ursoaica Mare-maestru forum

De ce nu imi da voie sa plasez pe Linia de Vrej, itemul "Aterizare Lina"? Pt moment doar acest adversar l-am invins, da nu il pot amplasa pe Linie. De ce?

malagambafane și dadan apreciază asta.
  18. tchupy

tchupy Analist forum

pt ca trebuie sa castigi si cursa 5 ca sa primesti linia de vrej

malagambafane, dadan și 12232nick apreciază asta.
  19. roliana57

roliana57 Legendă vie

Un eveniment de exceptie! Nota maxima cu felicitari pentru tot!

malagambafane, matusam și dadan apreciază asta.
  20. veve47

veve47 Conte forum

Am dat maximum nu pentru ca l-am finalizat (ma straduiesc ca pe toate sa le finalizez), dar pentru idee (mi-a placut si cel cu tractoare), pentru transpunerea ei grafica si mai ales pentru faptul ca ne-am agitat putin neuronii pentru realizarea unei strategii satisfacatoare pentru noi. Am aterizat si eu cu bine la ferma, cu avionasul meu daruit de Agathon si pot spune ca prietenii mei de zbor sunt tare grozavi si m-au invatat o serie de "smecherii" aviatice. Zbor placut si aterizare lina si celor care inca mai iau lectii de zbor.;)

roliana57, malagambafane, dadan și alți 3 apreciază asta.