Cursă de tractoare - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 23 Noi 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. jagarella

jagarella Supervizor forum

Ce este interesant, in FAQ nu scrie ce se intampla daca ne intrece tractorul adversarului !!!. Pierdem misiunea ?? Sau asa ceva este imposible?? De vazut

Miguel, misu_mama și donnadmn apreciază asta.
  2. horiaflorin41

horiaflorin41 Scriitor activ

Nu cred ca dacă cineva pierde, dar termina cursa nu va primi recompensele!

Miguel, roliana57 și donnadmn apreciază asta.
  3. georg2503

georg2503 Cunoscător forum

Nu e exclus sa trebuiasca sa folosesti biocombustibil ca sa poti intrece adversarii virtuali, adica sa nu fie necesar doar dropul...
    Si cred ca de terminat, oricum vom termina cursele; dar daca suntem infranti de adversar (poate) ne da cativa pasi inapoi? E o varianta...
    Vedem maine!! ;)

Miguel și donnadmn apreciază asta.
  4. roliana57

roliana57 Legendă vie

Realizand pasii necesari, specificati in tutorial/adversar, implicit invingem si "adversarul". Cel putin eu asta am inteles... Pana acum nu a aparut nicio "soparlita":D

5. Cloudless

Cloudless Scriitor în devenire

Bravo pentru calcule cu o mica greseala floarea-soarelui si/si 2550. Sa ai spor!

6. .cheer2004.

.cheer2004. Scriitor în devenire

pe forumul britanic se specifica expres ca 'adversarii' sunt doar 'de decor'

Dani230000, Veverita02, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  7. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Anunți și copiii că nu există Moș Crăciun?

8. adriantrandafir

adriantrandafir Talent de excepţie

De ce trebuie sa ne batem capul cu rolul adversarilor la aceasta intrecere??
    Adversarii sunt doar asa, un nume dar ei nu fac nimic.
    Nu se intampla nimic daca la prima misiune nu depunem tot dintr-o data.
    Nu ne da nimeni inapoi, nu ne intrece nimeni, caci adversarii nu exista.

9. bondarul11

bondarul11 Talent de excepţie

Eu sunt nelamurit cu acele "pneuri" sau "cauciucuri" ce le pomenea Oracolul. Erau 4 astfel de obiecte... si acum vad ca nu se spune nimic de ele... Au fost puse sa ne stirneasca imaginatia mai mult sau s-a uitat de ele?

Gogoasa, donnadmn, Regele_Tastaturii și alți 3 apreciază asta.
  10. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Pai tractoarele merg cu acele cauciucuri. Mai trebuie spus ceva despre ele?

Dani230000, SkumpikaNina, llyillyi și alți 7 apreciază asta.
  11. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

De câți inci sunt? Sunt de vară sau M+S? Rezerva e mică sau e kit de lipire?

adria2, Dani230000, Otilica69 și alți 13 apreciază asta.
  12. rubarbu

rubarbu Scriitor în devenire

Cheia ar putea fi faptul ca planta de event ofera (de data asta), foarte multe puncte (mai rentabila decat trandafirul), deci implicit drop mai bun raportat la timp. Ca urmare varianta cea mai buna ar fi de facut eventul cu bio premium. Parerea mea! Hic!

StinckyRedneck, lucapadu1, georg2503 și alți 4 apreciază asta.
  13. Miguel

Miguel Scriitor activ

Salutare!
    Exact parerea aceasta o aveam si eu acum ceva vreme, dar cred ca este una subiectiva caci practic nu stim exact cum se calculeaza sansa de drop, adica nu se tine cont categoric numai de PE/PET oferite de plante, arbori sau adaposturi. Din cate am observat trandafirii tind sa ofere mai mult drop decat o planta de event sau un arbore cu acelasi numar de PE/PET, iar garoafele raman varianta 'best of'.

lucapadu1, SkumpikaNina, Gogoasa și alți 4 apreciază asta.
  14. *gogo

*gogo Junior Expert

Înclin să cred că şansa de drop ţine mai degrabă de PE/unitatea de timp (h), decât de numărul absolut de PE/PET. La garoafe nu am încă acces, aşa că pentru nivelul meu trandafirii sunt "best of".
    Nu prea ştiu cum e cu adăposturile, nu am avut niciodată curajul să las dropul pe seama adăposturilor, fie ele şi colorate.

Miguel, adria2, lucapadu1 și alți 6 apreciază asta.
  15. RobSon1002

RobSon1002 Junior Expert

Deci ne trebuie drop cat sa stam zi si noapte pe ferma :)) Le zicem la iubite,la sotii,la prieteni,ca suntem ocupati si ne vedem peste o saptamana! :D

Miguel, adria2, Otilica69 și alți 11 apreciază asta.
  16. cris_alex

cris_alex Locuitor permanent

iarasi st cu, capul in nori pana nu vad event-ul inceput nu ma lamuresc..pff pana la urma cum e mai rentabil sa facem event-ul cu drop din planta de event sau cu trandafiri/ garoafe sau sa lasam ferma cu ce avem mai de pret???

17. frumushika87

frumushika87 Novice forum

Nu stiu de ce...dar acest event nu prea ma atrage :sleepy: insa, amuzant este ca nici "pas" nu ii pot zice :D
    Probabil e din cauza ca se apropie decembrie, unde ne asteapta surprize placute :p

Miguel, adria2, SkumpikaNina și alți 7 apreciază asta.
  18. .mirela85.

.mirela85. Junior Expert

buna seara eu nu prea am inteles bine regula pot baga la toate biocombustibil daca vreau ? rog un raspuns multumesc anticipat

Miguel și SkumpikaNina apreciază asta.
  19. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Daca ai biocombustibil suficient, poti baga la toti si la toate.

Miguel, SkumpikaNina, -elenaion49- și alți 2 apreciază asta.
  20. Nu prea e ok.... dropul nu e asa wow... nu prea te ajuta:| mai ales ca iti trebuie 200 pe zi...(am facut din toata ferma cu adaposturi copaci si garoafe doar 130 de turbolin.).:(greu... parerea mea :p

roliana57, Miguel, adria2 și alți 7 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.