Feedback Deșteptarea

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 22 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 1 Noi 2019.
  1. Îmi place

57,2%
  2. Mi-e indiferent

5,8%
  3. Nu-mi place

37,0%
  1. yocoama

yocoama General forum

Dar m-am compensat cu un bonus de 100%:Dprimit acum de la roata!

2. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Culegi o recolta si faci o potiune. Sper sa ne inseninam pana la final. :oops:Spor!
    [​IMG] [​IMG]

3. maxxy

maxxy Rutinat

am primit un upgradea desteptarea asa se numeste, si nu stiu ce e cu el, poate ma puteti ajuta va rog

4. jagarella

jagarella Supervizor forum

Presimt ca maine o sa se ia decizia de imbunatatire a ratei dropului. Daca nu, o sa fie o saptamana lejera :)

5. Nemo

Nemo Forum Moderator Team Farmerama RO

6. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Cred ca o sa preparam potiunile in causul palmei, ca sticle goale nu prea avem. Personal ma 'laud' cu 119 la ora la care scriu. M-am cam grabit cu votul, am zis ca imi place, dar cu dropul asta nu prea are cum. Poate ca se va schimba ceva...
    Mai multa bafta voua!

7. marianvaly6767

marianvaly6767 Mogul forum

La mine este totul zero. Serviciu si alte probleme dar nu renunt, merg inainte, doresc licentele de schimb si am sa lupt. Un vot pro.

Modificat ultima dată de către moderator: 23 Oct 2019
  8. gligoruttz

gligoruttz Junior Expert

Totalul necesar de plante/drop, pentru cele 5 donatii + 40 runde de joc: 24.750 plante, respectiv 2.520 drop.( calculele nu sunt ale mele)

Am 684 plante si terenurile insamantate cu parcele mici.
    Sticle doar 108. Dificila situatia, cu plantele mai poti jongla dar cu dropul nu depinde de noi.

Rabdare si tutun si spor la treaba.

9. yocoama

yocoama General forum

Inchei seara cu 5469 plante 3 potiuni si 24 drop,cu bonusul si jack fac plantele dropul ramane provocarea.xD
    Noapte buna si spor la drop:D

10. cosmincody

cosmincody Cunoscător forum

Inchei seara cu 160 de drop. Visez la 2/3 linii de vrej (din cele vechi) oferite la shop. Sa vedem, sa vedem, ce-o sa iasa! :) Spor tuturor!

11. t_ina_e

t_ina_e General forum

Inchei seara cu 1.782 Ciuperca muștelor și 172 Sticle goale pentru poțiune.
    Nu vad cum o sa finalizez eventul.:(
    Noapte buna!;)

12. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Buna dimineata, incep ziua cu 200 drop. 1511 plante in stoc si cele doua terenuri insamantate cu planta de event pe parcele mici, moara inca nu am folosit -o, prefer hrana la animale si ,mai tarziu voi macina si potiunea. O zi cu spor sa aveti!

13. Claudia

Claudia Duce forum

Am doua ture jucate dupa deblocarea de la jocul de intors perechi, rezolvate din cate 13 ture fiecare. In tutorial scrie ca vor fi date ca recompensa 4 lazi de perechi de groaza, in realitate au fost 3 de fiecare data.

davidsiirina08, -katnik-, bmw123bmw și alți 8 apreciază asta.
  14. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

În tutorial apărea o variantă din timpul testelor. Acum este corectată, mulțumim.

15. ca_zaza

ca_zaza Pretendent

Eu am o problema. Am facut 3 potiuni, le-am schimbat pe 3 gargui si nu pot juca nici un joculet, imi cere tot potiuni, nu gargui. Am mai facut o potiune, mi-a luat-o la joculet fara a-mi da joculetul, in schimb mi-a aparut o recompensa(nu gargui, am tot 3) pe care n-am apucat sa o vad, si nu mi s-a contorizat ca runda jucata. Deci am pierdut o potiune. La voi merge ?

davidsiirina08, -katnik-, bmw123bmw și alți 5 apreciază asta.
  16. tchupy

tchupy Analist forum

in tutorial spune :
    Pentru început, este necesară completarea a câte 5 donații - 1 Poțiune de deșteptare pentru fiecare pas - prin accesarea butoanelor + din stânga și din dreapta.
    După completarea celor 5 donații inițiale, butoanele stânga și/sau dreapta vor accesa mini-jocurile. În imaginea de mai jos este prezentată fereastra de event cu ambele jocuri deblocate:

davidsiirina08, -katnik-, bmw123bmw și alți 6 apreciază asta.
  17. ca_zaza

ca_zaza Pretendent

Ai dreptate, multumesc.

18. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Eu am inceput cu stingul...am donat cele 5 potiuni de desteptare apasind pe butonul din centru.Cred ca asta inseamna ca le-am pierdut si nu pot incepe niciun joc(stinga sau dreapta).Sau probabil nu inteleg eu bine.

davidsiirina08, -katnik-, bmw123bmw și alți 5 apreciază asta.
  19. Jettatura

Jettatura Maestru forum

Nu, nu le ai pierdut...ai obtinut 5 monede de joc, cu ajutorul carora o sa accesezi joculetul...dar, doar dupa ce deblochezi stanga sau dreapta...sau dupa caz pe ambele.
    Mult spor !

20. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Multumesc...Eu asta de fapt nu inteleg:cum sa deblochez stinga sau dreapta?Eu am inteles ca daca dau 5 potiuni si iau monedele,pot deja incepe sa joc unul dintre jocuri oferind moneda.Eu am 5 monede,vreau sa joc doar dreapta dar imi apare la jocul din dreapta ca tb sa dau tot potiune...este clar,nu inteleg,e greu ptr "mintea mea cea luminata",imi pare rau doar ca am facut 20000 plante si acum ma uit la ele ptr ca nu am incercat de la inceput sa deslusesc ca lumea jocul..Asta este...e vina mea.

"Pai, ai donat 5 produse de event in centru si ai obtinut cele 5 monede de joc + premiile aferente...
    Acum trebuie sa debochezi in dreapta alte 5 produse de event (ptr ca ai zis ca acolo vrei sa joci)...
    Dupa care poti sa folosesati cele 5 monede obtinute din donarile in centru, ptr a juca jocul din dreapta...
    Pe parcurs donezi in centru ptr monezi (ptr ca altfel nu poti juca, fara monezi) si joci in dreapta...
    Daca vrei si in stanga, poti debloca si acolo dupa ce donezi alte 5 produse de event..."

Aaaa,mersi fain...acum am inteles..trebuie sa mai deblochez in dreapta(ptr ca eu vreau sa joc acolo) 5 produse de event...

Modificat ultima dată: 24 Oct 2019