dependenta!

Discuție în 'Runda de discuții' creată de carmen, 23 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. carmen

carmen Novice forum

buna dimineata,
    deoarece vad ca nimeni nu si-a spus parerea despre joc, m-am hotarat sa sparg eu gheata.
    acest joc creeaza dependenta!
    joc farmerama de 3 ani. am incercat multe alte jocuri, insa in scurt timp m-au plictisit si am renuntat la ele.
    cu farmerama..... e alta poveste..... mereu ceva nou, mereu ma provoaca.
    desi in ultimul timp recompensele nu mai sunt pe masura asteptarilor, desi la stolere sau puieti misteriosi nu mai primesc ce-mi doresc, in ciuda nr mare de stolere/ puieti cumparati, desi imi promit ca fac o pauza, desi promit ca nu mai bag bani in joc......mereu ma gasesc nerabdatoare sa intru in joc, sa incalc promisiunile facute!
    drog...ce mai!
    va iubesc pe toti cei care faceti posibila aceasta experienta!
    e un joc...stiu! dar ce joc!?!

Modificat ultima dată: 23 Sep 2014
    mereu_eu, emma1257, dadan și alți 46 apreciază asta.
  2. ttteee

ttteee Cunoscător forum

Ai dreptate pentru că şi eu simt la fel, adică dependenţă de joc. Reuşesc să mă abţin să bag bani în joc. Mă folosesc de tot ceea ce permite şi oferă jocul cu destul de mult succes. Nu am tot ceea ce mi-aş dori în joc, dar jocul mă ajută să mă simt bine şi cred că asta este cel mai important.

mereu_eu, dadan, [sara34] și alți 25 apreciază asta.
  3. mara62

mara62 Supervizor forum

Si eu sunt dependenta de 3 ani de farmerama, nu mi-am propus niciodata sa ma las desi am si eu nemultumirile mele, mai ales la tot ce tine de noroc (puieti,stolere,cutii), dar il consider doar un joc care ma relaxeaza. Eu nu investesc bani in joc vreau sa obtin totul doar prin munca .
    Felicitari echipei pentru acest joc minunat

mereu_eu, [sara34], SOSYGMA și alți 24 apreciază asta.
  4. marydelnova

marydelnova Avansat

O,cata dreptate ai draga Carmen.Si eu la fel ca si tine am incercat si alte jocuri dar, FARMERAMA este cu totul alt joc. Nu te poti lasa de el.Iti doresc in continuare spor la ferma si mult noroc pe viitor la puieti si stolere,sa primesti numai noutati la ele.

mereu_eu, [sara34], SOSYGMA și alți 18 apreciază asta.
  5. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

subscriu si eu ideilor precedente..jocul e super...investesc doar 1 sms pe luna..am avut norocul sa obtin 3 copaci cu mamudele acum 3-4 ani..nu mai tin minte exact..si ma descurc..aproape ok..cand nu am recoltator pun superparcele si este ok...nu am inventarele full dar sunt multumit....spor tuturor dependentilor de farmerama...numai bine

mereu_eu, dadan, [sara34] și alți 21 apreciază asta.
  6. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Si eu fac parte din aceasta categorie ,,joc de cativa ani,,am investit si cativa banuti,iubesc enorm de mult acest joc,cand intru la ferma mea imi regasesc linistea ma delectez,...TE IUBESC FARMERAMA ...

rusu.luci, mereu_eu, [sara34] și alți 20 apreciază asta.
  7. SMECHIERULMIHAI

SMECHIERULMIHAI Talent de excepţie

am si eu ceva ani de farmerama imi place lipsesc doar in concediu, in rest dependenta... dimineata cafeaua o beau alaturi de animalele mele virtuale

mereu_eu, [sara34], SOSYGMA și alți 22 apreciază asta.
  8. soimul_patriei

soimul_patriei Începător forum

iubirea, dragostea, pluteste in aerul proaspat de la ... ferma!
    nu ca in casa, aer inchis, frig, cald, serviciu, bani de pita, bani de intretinere, copii (nu la xerox) si alte cele de zi cu zi!
    relaxaree!
    nu fiti chiar asa de rai ca mine:
    abia astept ora 1 noaptea sa mai invart roata norocului!
    :)

[sara34], SOSYGMA, ionela1969 și alți 16 apreciază asta.
  9. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Joc Farmerama de aproape 3 ani si continua sa-mi placa la fel de mult. E un joc de care cu greu te plictisesti. Astept cu nerabdare noile campanii si eventuri. Ma bucur ca un copil atunci cand reusesc sa obtin un copac / adapost pe care nu-l avem. Imi place Farmerama si sper sa ramana la fel de frumoasa si interesanta :D

mereu_eu, dadan, [sara34] și alți 19 apreciază asta.
  10. pip58carmen

pip58carmen Începător forum

si eu joc de trei ani si-mi place sint nemultumita doar la eventuri cind pun cantitati atit de mari din planta noua si este greu de terminat eventul

[sara34], SOSYGMA, mara62 și alți 7 apreciază asta.
  11. miaandrei59

miaandrei59 Pretendent

FARMERAMA .un joc super (pentru mine) joc din 2011 . am o varsta si poate nu ar trebui sa fiu atat de infocata ,dar ce sa fac imi place mult ,ma trezesc noaptea si joc farmerama mai bag si bani uneori .de fapt acest joc pentru mine e singura relaxare imi place

[sara34], SOSYGMA, ionela1969 și alți 7 apreciază asta.
  12. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Dependeta?...cred ca da; mi-am propus sa ajung la lvl 100(sunt la 94 , mai am putin pana la 95 cam 22 de mil. de PE) si sa termin toate misiunile ; mai aveam doar 2 dar acum am 6 de terminat....dupa lvl 100 mai vad eu dar daca ramane la fel de interesat nu cred ca ma las de ,,farmerit":)

[sara34], SOSYGMA, ionela1969 și alți 11 apreciază asta.
  13. udroiuelena

udroiuelena Novice forum

hmmmmmm,dependenta.. pai sa ma gandesc putin.......cand deschizi calculatorul la 7 dimineata in fiecare zi si il lasi din mana pe la 7-8 seara,cand pui ceasul sa sune pe la 3 din noapte pentru ca ai de recoltat pentru nu stiu care misiune,sau astepti cu inima batand ca nebuna sa vezi ce pom sau ce adapost ai castigat, cred ca aveti dreptate ....este dependenta.Eu cumpar doar functiile combinei o data pe luna, iar restul imi place sa ,,muncesc,, pentru a le avea. Imi place jocul foarte mult,si am si foarte mult timp liber pentru a ma juca de-a fermierul ,cu toate ca am si eu o anumita varsta,,dar sunt totusi un copil putin mai mare si iubesc acest joc.

[sara34], SOSYGMA, ionela1969 și alți 16 apreciază asta.
  14. bondarul11

bondarul11 Talent de excepţie

Eu joc acest joc din 2009, deci pot spune ca deja sunt dependent de el. Dar va spun un secret: eu sunt mai dependent de Eventurile acestui joc, care ma fascineaza si face sa dau totul din mine! Nu conteaza ca am servici; eu ma scol peste noapte sa culeg plantele eferente eventului. Nu conteaza ca abia vin , dimineata, de la munca; eu maninc repede, si ma duc sa culeg plantele aferente eventului. Etc...

Dar imi place f f mult si le urez felicitari celor ce le-au creat.

dadan, SOSYGMA, ionela1969 și alți 19 apreciază asta.
  15. Sorin1501

Sorin1501 Scriitor în devenire

Carmen, ai perfecta dreptate ! Farmerama nu este un joc, este un drog ......... pe care il iubesc, de care nu m-as desparti niciodata. In ferma mea imi gasesc linistea si bucuria de a merge mai departe ..... de trei ani de zile suntem nedespartiti . Multumesc bigpoint si in mod personal multumesc Cronos pentru ca esti mereu alaturi de noi ! :D

mereu_eu, SOSYGMA, mara62 și alți 14 apreciază asta.
  16. Love_RAPID

Love_RAPID Avansat

Si eu sunt dependent. E ca al doilea drog pentru mine - dupa primul "drog" care este Rapid Bucuresti.
    Ma joc de prin toamna lui 2009, dupa ce am aflat de la sora mea, care mi-a zis de el. Si de atunci mi-a intrat in singe. Nu mai am scapare neam, daca nu intru macar un picut in fiecare zi.

SOSYGMA, mara62, ionela1969 și alți 8 apreciază asta.
  17. bella_sabine

bella_sabine Novice forum

Buna tot ce ati scris ati scris bine :drog placere relaxare toate acestea se numeste Farmerama o zi buna va doresc

SOSYGMA, mara62, ionela1969 și alți 9 apreciază asta.
  18. .felicia.1

.felicia.1 Pretendent

Si eu joc de cativa ani. Am avut acum trei sau patru ani o tentativa de oprire, dar a fost o pauza doar de cateva luni. Mi-am spus ca este doar un joc, dar si eu beau cafeluta dimineata cu animalele mele virtuale si ma incita fiecare event. Este un mod de relaxare placut si activ. Am inceput cu nepotica cand era in clasa I-a si cu Farmerama a inceput sa citeasca si sa socoteasca cu placere mai ceva decat temele avute. Este incintant pentru ca este misterios, surprinzator si e nevoie si de ceva gandire in toata treaba si asta cred ca ne place tuturor iubitorilor de facut ceva. E drept ca iubesc desenele cu suflet de copil si uneori nu ma satur sa privesc cate un adapost , iar cand apare unul nou astept cu sufletul la gura sa vad cum este. Felicitari celor care muncesc , pentru ca noi sa ne bucuram! Multumesc Farmerama ca esti asa de frumoasa !!:D:inlove::);)

SOSYGMA, mara62, miaandrei59 și alți 10 apreciază asta.
  19. Morgana

Morgana Scriitor în devenire

Iniţial,am căutat pentru fetiţa mea,care era pe atunci la grădiniţă,un joc potrivit.Aşa am descoperit Farmerama,o lume frumoasă,o comunitate cu vecini şi prieteni,cu imagini deosebite,pomi ce înfloreau peste zi,plante pe care trebuia să le îngrijească şi pe care nu le văzuse pînă atunci şi animăluţe de poveste.Putea să înveţe despre cum să producă bani şi să-i gestioneze,să interacţioneze cu alţi fermieri într-un mediu sigur,aici pe forum,datorită supravegherii permanente a moderatorilor care ajută şi îndrumă,deci un joc potrivit pentru copii.
    Acum fetiţa mea are 11 ani,eu sunt cea care iubeşte şi joacă Farmerama iar ea ajutorul meu când treburile zilnice mă ţin departe.
    Până acum dădeam cuvântului dependenţă asocieri nepotrivite dar acum pot spune că sunt dependentă de Farmerama,consider că e potrivit şi necesar să rămân aşa.

SOSYGMA, mara62, miaandrei59 și alți 7 apreciază asta.
  20. GOTHIC68

GOTHIC68 Junior Expert

Am aflat de joc de la un unchi care are acum cam 54 de ani si era superincintat la vremea respectiva si avea nevoie de vecini; initial, am fost sceptic, asta se intimpla in primavara lui 2012 dar treptat, treptat am fost cucerit si imi amintesc si acum de primele zile in care am ,,cheltuit" o groaza de mamudele cumparand combina si fara sa stiu prea multe despre joc gandeam ca ea isi face treaba si nu mica mi-a fost mirarea cand am gasit parcelele pline de buruieni !!!. In prezent ziua incepe alaturi de ferma impreuna cu o cana mare de cafea si ce sa va spun... dupa o zi de munca in front-office (am un servici destul de stresant...) astept cu nerabdare sa-mi vad ferma inflorind pe zi ce trece; despre unchiul meu ce sa va spun este la fel de entuziasmat si a trecut de nivelul 90... eu mai am, sunt numai la 88 si ma bucur de fiecare clipa petrecuta LA FERMA. Felicitari dezvoltatorilor acestui joc dar si moderatorilor acestui forum pentru munca depusa. Cu respect! GOTHIC68

dadan, SOSYGMA, mara62 și alți 21 apreciază asta.