Feedback Din toată inima - Sf. Valentin 2017

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 13 Feb 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare evenimentul?

Sondaj închis pe 21 Feb 2017.
  1. Îmi place

217 vot(uri)
    70,9%
  2. Îmi este indiferent

20 vot(uri)
    6,5%
  3. Nu îmi place

69 vot(uri)
    22,5%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. longocampo

longocampo Novice forum

nu mi plac jocurile violente,cu impuscaturi,cu tintit,,,,,,de aia am ales Farmerama

mara62, malagambafane, doinitza1 și alți 6 apreciază asta.
  2. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Plantele cresc și când fermierul este plecat la servici, și pe parcele confort la nevoie...

matusam, mara62, malagambafane și alți 9 apreciază asta.
  3. Claudia

Claudia Duce forum

Da, Iulia, folosesc Howie la fiecare recoltare si am si cupele la maximum in Arbore.
    La fiecare recoltare am plante pentru fabricarea a 6 mingi - nu am toate parcelele libere - iar la tintit folosesc metoda descrisa de Ovidiu sau de Mihai in paginile anterioare. Nu tintesc decat mingi de argint in asteptarea celor 2 de aur pe care le vanez si nu ratez nici o ocazie de a tinti in Pisi cu trandafirul rosu langa inima de argint, fiindca dupa asta tintele apar mai repede si mai multe si am de unde alege, nu ma pripesc. Asa am reusit punctaj 24 la majoritatea mingilor. Nu la toate, fiindca mai scap cate o minge dupa ce tinta a coborat mai repede decat ma asteptam, dar la majoritatea lor.

matusam, mara62, petra2172 și alți 15 apreciază asta.
  4. t_ina_e

t_ina_e General forum

Buna dimineata.
    M-am hotarat sa fac plante pana pe la sfarsitul eventului si in functie de drop am sa achizitionez tot ce se poate. Sunt tentata sa iau dubluri la itemuri, nu se stie niciodata cand sunt de folos! ;)
    Itemul special se poate castiga indiferent de cate mini-jocuri jucam impotriva lui Pisi, numai să obținem un punctaj mai mare decât ea?
    A achizitionat cineva designul roz pentru ferma, sa vedem cum arata? Sau este prea devreme pentru ca sa ne laudam cu asa ceva?:D
    Spor la cultivat iubiole si sa aveti parte la cat mai multe "inimi de piatra"!:p

Modificat ultima dată: 16 Feb 2017
    matusam, mara62, petra2172 și alți 13 apreciază asta.
  5. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Asa arata...

Cu multa placere
    t_ina_e,,iti doresc mult succes sa obtii acest superb desing cat mai repede si toti care nu au avut posibilitate sa il achizitioneze,acum e momentul si eu abia astept sa vad totul in roz.
    Bafta multa tuturor..

Modificat ultima dată: 16 Feb 2017
    1bebelusa, rusu.luci, Hellen2012 și alți 17 apreciază asta.
  6. t_ina_e

t_ina_e General forum

Multumesc! Foarte frumos! Felicitari! :)

Hellen2012, matusam, mara62 și alți 12 apreciază asta.
  7. ingeras_intunecat

ingeras_intunecat Pretendent

Abia am 145 de stelute :cry:

mara62, dadan, donnadmn și alți 8 apreciază asta.
  8. maimutica

maimutica Ambasador forum

Buna ! Eu am 401 de monede stea iar pisicutza 342 , la inceput am pierdut pt ca am dat mai mult in personaje cu inimioare roz , dar dupa cum stiti ,Chronos ne-a dat un pont bun spunandu-ne sa tintim personajele cu inima aurie si argintie(alba) , iar datorita lui am ajuns sa am un asa mare punctaj.
    Multumesc Chronos !

mara62, petra2172, donnadmn și alți 9 apreciază asta.
  9. -mihai34-

-mihai34- Începător forum

ce e acela howie??

t_ina_e, pinok86, mara62 și alți 4 apreciază asta.
  10. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

t_ina_e, mara62, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  11. love_graffiti

love_graffiti De-al casei

si scorul meu: 432 - eu la 382 - pisi

matusam, t_ina_e, mara62 și alți 7 apreciază asta.
  12. gligoruttz

gligoruttz Junior Expert

Buna ziua fermieri. Eu am o problema cu cortina care tot la 2 sau 3 mingi se blocheaza.
    Si voi patiti la fel?

nicoleta_89, t_ina_e, mara62 și alți 5 apreciază asta.
  13. roliana57

roliana57 Legendă vie

Mi s-a intamplat si mie...Uneori jocul se misca greu si timpul se consuma repede:oops:

nicoleta_89, t_ina_e, mara62 și alți 6 apreciază asta.
  14. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna ziua!
    Incearca o stergere de cache si cookies ca aici. Este posibil sa dea rezultate.

matusam, t_ina_e, mara62 și alți 8 apreciază asta.
  15. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Se merita sa dai atatea stelute pt a vedea totul in roz ?:p

t_ina_e, mara62, doinitza1 și alți 7 apreciază asta.
  16. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

eu 376 - pisi 323, incerc sa nu ma dau batuta

matusam, t_ina_e, mara62 și alți 8 apreciază asta.
  17. Margo15

Margo15 Maestru forum

Salutare. Anume intrebarea ta m-a determinat sa dau 515 stelute pentru ca sa vad si eu ferma mea in roz. :D
    De 7 ani de cand joc parca am fost mereu in goana dupa adaposturi si pomi misteriosi, si de cele mai multe ori au rasarit pomi xl, xxl si din cei care avem in inventar cate 10-15 exemplare. La adaposturi la fel. Pentru mine celelalte premii au prea putina importanta. Am mai luat super hrana (de care mereu avem nevoie). Sper sa mai adun stelute pentru linia de vrej completa.
    Fiind luna dragostei si urmeaza luna cadourilor, de aceasta data am decis sa imi iau ceva drag ochiului si sufletului meu. Cei care vor achizitiona designul roz sunt sigura ca vor avea o mai mare satisfactie, decat cei ce au luat de exemplu pomii si adaposturile si nu le-au iesit ce isi doreau.

matusam, t_ina_e, mara62 și alți 16 apreciază asta.
  18. -hugio-

-hugio- Profesionist forum

am luat pana acuma copacii adaposturile super hrana si bananele , acum am sa incerc sa iau itemele si poate si linia

matusam, nicoleta_89, t_ina_e și alți 6 apreciază asta.
  19. jagarella

jagarella Supervizor forum

Pentru cei care eu probleme cu tintitul, incercati partea asta din event sa o faceti pe un calculator cu procesor cel putin I3 de prima generatie si 4 GB DDR3, altfel la procesoare Core2Duo, s-ar putea sa aveti intarzieri in rularea graficului jocului si sa nu obtineti rezultatele asteptate. Si eu schimb calculatorul cand plec la vanatoare si am luat aproape in totalitate 24 de stelute la o minge. Pana acum am 448 la 381. SPOR

murat_anca, t_ina_e, -mamaleone și alți 9 apreciază asta.
  20. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Bien, uite acum ma imbrac si ma duc la magazin sa-mi cumpar minunea tehnica descrisa de tine.:p
    Pe mine ma bate pisica de la distanta, mai mult de 16 stelute nu am reusit sa obtin,.... timpul scurt, nicidecum 60 de secunde, apoi se blocheaza mouse-ul , nu pleaca mingea....etc. Deci, cred ca ma las pagubasa, desi nu ma caracterizeaza.
    Dar am obosit sa ma enervez.

murat_anca, lucapadu1, matusam și alți 14 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.