Feedback Easterween

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Apr 16, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Poll closed Apr 30, 2025.
  1. Îmi place

52.0%
  2. Mi-e indiferent

12.6%
  3. Nu-mi place

35.4%
  1. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

In Statia de stiinta, dupa ce o deschizi, ai in coltul din stanga sus un pachetel albastru de cadou. Apesi pe el si ai jos doua taburi (unul tot cu pachet cadou si altul cu unelte de laborator) in care poti sa vezi progresul.

2. alexsilviu11

alexsilviu11 Avansat

multumesc

3. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

4. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Bravos, ai cheltuit mai înțelept monedele alea!
    1450 monede am stricat și eu, dar am luat-o de la coadă...
    Trebuia să fi stricat mai multă SH în prima zi, n-am avut cu ce să le grăbesc (plăcile) o zi, dar deja s-a rezolvat, cultiv aproape exclusiv copaci pe Clar de lună!

5. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Pai eu am mancat 2100 deja, mai am doar 100.
    Acum ca am facut ceva provizii de oua de redus timpul,
    am doar luciperca pe terenuri, pentru ca am niste animale care mi-au mancat-o pe toata. Chiar nu inteleg ce le-o place la chestia aia albastra.

6. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Am gândit "cu picioarele" în prima zi, aveam deficit de drop din pomi și am accelerat doar pe cele de 20h, să le fac la 10!
    Total neinspirat!
    De aici diferența, că de deschis am deschis din prima zi!

7. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Asa as fi fost si eu tentat sa fac, dar am citit ce-a scris DW despre cum cresc progresiv monedele, am verificat, apoi am schimbat din mers si am trecut pe placile de 10 ore, pe care le-am scurtat la doar 5 ore. Dupa ce am terminat plantele din doua ture pe parcele mici, cu cateva bonusuri de la roata si vreo jumatate din echipa de Jack, am mers pe animalele cele mai lungi ca timp, scurtate cu ghiveci Valentin, lichior de oua si SH, cu pomi cu timp lung pe margine, scurtati si ei cu Suzy de pomi. Am facut si cateva ture de reproduceri, chiar daca nu a fost BB. Cam asta a fost strategia. Acum sunt curios dupa ce se termina cele 120 de ture daca mai primim ceva monede, sau placile de 20 de ore vor ramane singura sursa de monede. Nu am vazut pe nicaieri scris asta.

8. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Mi-e clar cum ai făcut!
    Eu am mai putin SH, doar vreo 1000, am făcut câteva reproduceri dar n-a fost suficient!
    Cred că n-am fost atent la ce a scris DW, desi de obicei nu ignor, știe ce face!
    Apropo, pe clar de lună, dacă folosesti doar adăposturi, ai varianta Ghiveci Valentin (10% la toate ad-urile) si Cocteil sangvin (10% doar la ad-urile Clar de lună). Probabil tu ai avut si ateliere, că acolo funcționează lichiorul de ouă... Bogătie mare de SH la tine, ai dat la ad-uri!
    La mine, (EconoMicu, știi tu!) desi nu mai am misiuni de reproducere, (de fapt nici o misiune!), încă n-am strâns suficientă!
    Dar nu mai e cazul, am deja vreo 75 ouă, de mâine trec suta, de acum e usor de făcut strategii!

9. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Nu stiu daca o sa-ti vina sa crezi, dar la mine lichiorul de oua are proprietati miraculoase, asta probabil pentru ca uitasem de Cocteilul sangvin. :)
    Spor in continuare, de acum merge uns! :)
    P.S. Am cheltuit vreo 1500-2000 de SH, dar era suficienta, nu i se prea simte lipsa. :)

10. in.the.rain

in.the.rain Supervizor forum

Dupa 60 de ture nu am mai primit monede! :( ( doar de la placi )

11. amy46

amy46 Maniac forum

12. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Mda! Nici eu. Vom mai acumula doar cate 120 de monede pe zi, adica inca 1320.
    P.S. Nu uitati de codul bonus aparut de curand pe pagina oficiala: HOPPYEASTER2025

Last edited: Apr 20, 2025
  13. jagarella

jagarella Supervizor forum

De unde iei tu 120 de monede/zi?. Ca la mine sunt doar 60 la 20 de ore. SPOR

14. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Pai si de ce nu le scurtezi la 10 ore cu 5 Oua de extraterestru?!?

15. vlad4er

vlad4er Scriitor în devenire

eu am doar 40 de glob plasma pana acum
    in tutorial, se specifica ca se pot obtine altele, din fereastra de event dar nu stiu cum
    ma puteti ajuta, indicandu-mi ce unde gresesc ?
    multumesc anticipat

16. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Din recompensele celor 3 harti.
    Poti afla mai multe citind tutorialul.

17. vlad4er

vlad4er Scriitor în devenire

Multumesc, Aghathon.
    Scuze pentru intrebarea copilareasca, (ca sa nu zic prosteasca), pusa, ca urmare a vesnicei remarci, de a fi atenti la cuprinsul indicatiilor din tutorial.
    O zi buna tuturor

18. geta57

geta57 Comisar forum

La a 70-a recompensă a ieșit o cutie Piccolo.

19. fabian201070

fabian201070 Cunoscător forum

mai este una la 105.

20. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Dupa terminarea celor 120 de sarcini, se poate continua si se obtin aceleasi cadouri care se primesc intre rundele 61 si 120. Adica fara monede.