Feedback Efectul fructelor de pădure

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Jul 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Jul 9, 2018.
  1. Îmi place

89.6%
  2. Îmi este indiferent

5.2%
  3. Nu-mi place

5.2%
  1. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Finalizat eventul inca de vineri !Mi-a placut pentru ca a fost lejer si am facut si bani frumosi din vanzarea plantelor necesare pentru event !

2. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Am terminat si eu eventul. A fost lejer si mai ales fara grija dropului. O dupa amiaza placuta si spor celor care mai au!

3. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Buna fermieri. Vot pozitiv, event accesibil tuturor care au plantele necesare deblocate, totusi cam sters, a lipsit emotia, ar trebui si un pic de surprize, ni le-am dori pozitive.

4. maimutica

maimutica Ambasador forum

Salutare fermieri , am finalizat eventul in aceasta dimineata , mi-a placut ,nu am mai facut cam demult eventuri nici macar nu le-am inceput pt ca mi-am facut provizii si de altceva , votul meu este pozitiv , o zi frumoasa in continuare cu spor la treaba celor care mai au de cules si felicitari celor care l-au finalizat .

5. t_ina_e

t_ina_e General forum

Am votat pentru acest event "Mi-e indiferent", cu toate ca am finalizat eventul nu m-au dat pe spate recompensele.

6. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat !
    Spor tuturor fermierilor !
    Ferma - lvl.154, Bahamarama - lvl.402
    Brutar - lvl.5, Confiturier - lvl.5
    Spa Bahami - lvl.5, Florar - lvl.5
    Alchimist - lvl.5