Feedback Emoția jocului

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 24 Aug 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 2 Sep 2022.
  1. Îmi place

54,2%
  2. Mi-e indiferent

18,1%
  3. Nu-mi place

27,7%
  1. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul Emoția jocului. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, sau pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

victorashi, amy46, valemnd158 și alți 7 apreciază asta.
  2. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Un event cu premii banale si fara linie de vrej, singurul lucru mai interesant este bazinul pentru morse. Vot extrem de indiferent, ma gandesc foarte serios sa nu fac eventul. Din pacate, eventuri din ce in ce mai neofertante in ultima perioada!

3. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Interesant numele eventului, cam atât… :D
    O sa îl fac, sa mai muncesc și eu ceva.

Off topic. In sfârșit plec in concediu, așa ca îmi cer scuze vecinilor, in următoarea perioada nu o sa va trimit cadourile zilnice, daaar o sa va aduc un magnet de frigider, sa fie la fel de inutil ca și cadourile pe care vi le-as fi trimis.
    PS. Dacă o sa fie un event cu vreo 8 Piccolo și 3 pomi cu mm, va rog sa ma anunțați, renunț la o după-masa de plaja pentru el :D.

4. aida59

aida59 Maestru forum

15.000 plante pe un singur teren mi se pare mult pt ca nu se pot realiza in timpul acordat eventului. Multe plante

5. jagarella

jagarella Supervizor forum

Mai interesanta o saptamana de concediu decat acest event. Toate cele bune !

6. geta_numai_eu

geta_numai_eu Maestru forum

Buna ziua, incep cu 538 sticla goala!

7. RazvanAndrei

RazvanAndrei Expert forum

Incep cu 613. A calculat cineva un necesar de plante/drop?

Edit:

Am calculat ceva pe ici, pe colo. Deci, ca sa luam recompensele principale, ne trebuie 900 de monezi stea. Primim 35 la finalul fiecarei runde oricum, si mai spunem + 4 pe runda, care ii 39 total.

900/39 = 24 de runde care ii 7200 plante si 720 drop pt recompensele principale de la shop + ce sa da pana la runda 25. (ca ai +1 din oficiu)*****

Ca sa terminam eventul, e alta branza.

48 de runde (ca una e bonus, deci 49) = 14400 plante si 1440 drop. 14400 pentru 1 singur teren e extrem de mult.

Edit 2:

****900/39 = 24 runde - 1 din oficiu = 23. Care inseamna 6900 plante si 690 drop pt recompensele principale de la shop + ce sa da pana la runda 25.

Modificat ultima dată: 25 Aug 2022
    dexter_bv, paulici_01, -Abramburica- și alți 8 apreciază asta.
  8. kameliana59

kameliana59 Comandant forum

event terminat....m-am grabit ptr.ca plec la munte,o saptamina uit de ferma...weekend placut tuturor..

in.the.rain, adriane45, dexter_bv și alți 18 apreciază asta.
  9. cp58

cp58 Ambasador forum

10. amy46

amy46 Maniac forum

in.the.rain, ani.vajai, vinfiert și alți 24 apreciază asta.
  11. NM1969

NM1969 Conte forum

Event terminat.
    Spor celor care mai au de lucru.

12. vyyo5252

vyyo5252 Maestru forum

Event terminatm

derby54, paulici_01, valemnd158 și alți 12 apreciază asta.
  13. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event terminat ( 51 de runde jucate ) , bafta !

derby54, paulici_01, z.zoita și alți 12 apreciază asta.
  14. RazvanAndrei

RazvanAndrei Expert forum

2094 de monede stea, medie de 6.40.

În perioada 01 septembrie 2022, ora României 15:00 - 28 septembrie 2022, aceeași oră, se va desfășura un nou Sezon.

S-a dat acum cateva minute anuntul. E intarziat, ca deh. :)) Sunt orientative acele "dati" din calendar, nu sunt litera de lege.

Modificat ultima dată: 29 Aug 2022
    derby54, paulici_01, vyyo5252 și alți 9 apreciază asta.
  15. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Am luat tot ( si ce aveam in plus si nu-mi mai trebuia)in 64 de runde si mai am 19 jocuri
    Off topic ... Ce se aude cu sezonul nou?
    27.08 - ......... : Sezon nou

derby54, paulici_01, amy46 și alți 7 apreciază asta.