Epava estivală - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 14 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să oferiți o notă evenimentului:

1. 1

55,9%
  2. 2

8,9%
  3. 3

10,3%
  4. 4

6,3%
  5. 5

18,5%
  1. angela111943

angela111943 Scriitor în devenire

nu cred ca se v-a prelungi,niciodata nu s-a facut,si au mai fost eventuri dificile cu drop mic. Eu am dat o nota mica pt.dezacordul intre nr.de plante solicitate si dropul f,f. mare cerut si recompensele obtinute,GG si PE mici,pomi si adaposturi foarte vechi,poate ar fi fost bun pt.fermierii noi,dar eu nu cred ca au sanse sa faca prea mult si din cauza lipsei cupelor la maxim .A mai necesitat un consum f. mare de supercompost. Ca idee in schimb acest labirint a fost f,interesant si incitant ,grafica a fost si ea foarte frumoasa .Sper ca pe viitor sa nu mai avem eventuri cu asa de numar mare de plante,este primul cu aceasta solicitare asa de mare,iar premiile sa fie mai atractive,poate se tine cont de parerea fermierilor

popescudana42, donnadmn, Claudia și alți 13 apreciază asta.
  2. corinita73

corinita73 Începător forum

Dina pacate nici eu nu reusesc sa termin dupa o saptamana de munca :( In plus, suntem bombardati cu concursuri si a devenit obositor si stresant. Si eu am dat o nota mica.

3. MataHari4you

MataHari4you Novice forum

Dropul este prea mic si numarul de plante prea mare. .. Nu cred ca este posibil sa fie terminat acest event. Am plantat 24 din 24... :( Cuvantul de ordine observ ca este DEZAMAGIRE !

popescudana42, donnadmn, Claudia și alți 13 apreciază asta.
  4. cbb3m

cbb3m Începător forum

Foarte multe plante, drop si resurse consumate, timp mult prea scurt in comparatie cu acestea pentru a putea realiza in totalitate acest event. Nota 1.

popescudana42, donnadmn, Claudia și alți 12 apreciază asta.
  5. Lore_Roxi

Lore_Roxi Novice forum

Din cauza nagivarii "greoaie" prin epava o sa ratez linia de vrej...chiar daca se activeaza luminite sa-ti arate drumul, daca trebuie sa dai un scroll se pierde calea. Am luat itemele noi si cam atat...Pacat, se vedea frumos la inceput, dar ca sa termini tot trebuie investit SC si nu putin. Nota nu dau dar sunt dezamagita, am intrat de 3 ori pe zi si am activat bonusuri de sera pt garoafa sa reduc timpul si am facut tot ce am stiut si tot nu am reusit mare lucru. :(

Otilica69, popescudana42, donnadmn și alți 16 apreciază asta.
  6. geta57

geta57 Comisar forum

Event destul de alambicat, păcat că linia de vrej nu dă şi altceva-în afară de banalele puncte de experienţă, ar fi fost mult mai atrăgătoare. Nota 3.

popescudana42, donnadmn, Claudia și alți 9 apreciază asta.
  7. dann1

dann1 Novice forum

Raportul dintre recompense si cerinte,foarte slab.Nota 2

popescudana42, donnadmn, adria2 și alți 10 apreciază asta.
  8. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

În ”evoluție” sunt vizibile destul de multe realizări imposibile.
    Nici nu a fost un eveniment conceput pentru a termina tot:

9. gabigrandes

gabigrandes De-al casei

Nota 3,drop greu de realizat in comparatie cu recompensele.Eventul l-am terminat cu ajutorul SC.

popescudana42, Claudia, marcela_f69 și alți 7 apreciază asta.
  10. afirut99

afirut99 De-al casei

Epava estivală - event deloc relaxant!
    Nota nu pot sa dau, pentru-ca am ramas cu o parere de rau si nu am fost incantata. As fi dorit sa gasesc o harta, un ansamblu al intregului spatiu (putea fi prezentata doar la solicitare), apoi nu trebuia gandit "cu precizarea că nu toate careurile sunt necesare / rentabile" oricum noi ne alegeam traseul prin labirint. Eventul, dupa parerea mea a venit ca o obligatie pentru a ne face norma si a obtine recompensa. Nu am luat linia de vrej, jocul a fost monoton, nu am simtit placerea de-a juca. Am ramas cu aprox. 10000 de plante pe care nu le-am putut folosi!
    Un event care nu a meritat jucat!
    Unde puteam gasi relaxarea???

11. malina689

malina689 Novice forum

A fost frumos, poate era mai usor daca aveam tot eventul pe ecran, oricum am luat tot ce mi-am propus inclusiv linia.Felicitari pentru event.

popescudana42, roliana57, tcmxxl1975 și alți 6 apreciază asta.
  12. pisitani

pisitani Ambasador forum

Un event foarte nereusit, mai ales ca e primul la care pot spune ca am stat non-stop , si am mai si consumat super compost la greu, nu am nota la acest event, e primul ce il pierd....

Otilica69, buOgdy, iarina56 și alți 20 apreciază asta.
  13. danastroe52

danastroe52 Începător forum

buna ziua ..si eu sint putin trista de acest event ....mi au placut toate eventurile pina acum ...mereu le am terminat cu o zi inainte de termen .si la acest event am stat aproape mereu pe calculator ca sa nu pierd puncte sau dropuri ( noaptea am plantat plante care imi dau dropuri mari )ziua planta de event si totusi nu am ajuns sa iau linia de vrej ...ca joc in sine mi a placut..doar daca ne trebuiau mai putine dropuri dadeam o nota super maxima .....jocul in sine frumos dar ff greu de finalizat ....eu imi propusesem sa iau totul......am luat multe lucruri dar nu vrejul .....bravo celor care au terminat ....

14. Claudia

Claudia Duce forum

Am mai lasat cateva alge cu PE si GG neculese, in rest am luat tot, de ieri seara. Premiile speciale au fost binevenite, in special stolerele si puietii din care am reusit sa prind ceva bun de pastrat pe teren.
    Dar e primul event de mult, mult timp in care mi-am pierdut si cheful de a mai intra si lucra pe ferma, in special fiindca a fost deosebit de obositor, fara ca premiile sa fie deosebite ca sa merite totusi atata osteneala.
    Cerintele au fost foarte mari, si desi designul de event a fost nou, cu un traseu imbarligat, practic aveai nevoie de aproape toate careurile ca sa iei premiile speciale puse in joc, deci prea multa economie nu era de facut.
    Nota 2.

iarina56, malagambafane, cristel.d și alți 14 apreciază asta.
  15. roliana57

roliana57 Legendă vie

Acum cand s-au concretizat "misterele"...nota mea scade de la la 5 la 4 cu foarte mare indulgenta.

murat_anca, malagambafane, adria2 și alți 8 apreciază asta.
  16. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Buna seara. Spre surprinderea mea, desi am ratat startul eventului si nici nu m-am zbatut in mod deosebit, am facut 2/3 din event si am luat linia de vrej + itemii corespunzatori, toate premiile ce mi s-au parut valoroase (puieti, stolere) si inca un item pe care il doream de mult, dar la nici un D&C nu am reusit sa-l obtin. Si daca reuseam sa mai intru azi inainte de ora 15, probabil mai luam cate ceva. Vazute global, cerintele pareau foarte mari, dar eu nu mi-am propus un target, ci cat reuseam era bine. Asa ca acum sunt multumita

popescudana42, murat_anca, roliana57 și alți 8 apreciază asta.
  17. DANUTZA1965

DANUTZA1965 Avansat

Macar pentru recoltatoare si tot s-a meritat sa fac o parte din event.Primul event pe care n-am reusit sa-l termin si totusi n-am facut o tragedie din asta. Fuse si se duse.

popescudana42, tweety`, fg2011 și alți 3 apreciază asta.
  18. bebegirl86

bebegirl86 Novice forum

Eu am luat cupoanele, pomii si adaposturile si 1 item, cred ca a meritat 4 zile de lucru(doar atat am dorit). Cu aceste cupoane voi face alte 2-3 eventuri, deci nu se poate spune ca nu a avut premii bune. Parerea mea

roliana57, malagambafane, dadan și alți 2 apreciază asta.