Event Comic # 7 - Vedere de sus - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 16 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Nu, nu gresesti. Dar daca activezi Cununa de primavara si Dulceata pascala ai deja 60% bonus odata ! Nu e destul de bine ?
    Da, poti folosi si adaposturile uriase !

mamamia1963, _Chihuahua_ și -katnik- apreciază asta.
  2. -george39-

-george39- Scriitor activ

-katnik- apreciază asta.
  3. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Se pare ca regula cu "graba strica treaba" se mai aplica si la mine cateodata.

-katnik-, -ciocollate- și -george39- apreciază asta.
  4. piscupiciu2014

piscupiciu2014 Scriitor activ

Buna,
    De ce trebuie sa activezi inainte de a hrani adaposturile? Parerea mea este ca ar trebui sa le mananci cand la culegi.

-katnik- apreciază asta.
  5. StinckyRedneck

StinckyRedneck Junior Expert

Dulceata pascala, dulceata de trandafiri, cununa de primavara dau bonusuri și la adăposturi?

-katnik- apreciază asta.
  6. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Buna ! Intr-adevar, trebuie sa le ai activate inainte de a le culege !
    Da, sunt valabile pe toate terenurile, indiferent ce exista pe ele !

7. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Asa se intampla cand scriu despre ceva si ma gandesc la altceva.:D Am scris despre produsele respective mestesugaresti si ma gandeam la cele care reduc timpul de productie la adaposturi.

-katnik-, Sirena11 și misu_mama apreciază asta.
  8. Amicul2002

Amicul2002 Novice forum

Buna ziua exista la ora actuala coduri bonus pentru acest event :)

-katnik- apreciază asta.
  9. Sirena11

Sirena11 Veteran Forum

Nu exista coduri bonus pentru acest event, deocamdata!

Modificat ultima dată: 18 Ian 2015
    -katnik- și giuly1969 apreciază asta.
  10. Pasarys_fermierul

Pasarys_fermierul Începător forum

Ce mestesug sa folosesc pentru a micsora timpul la adaposturi?

-katnik- apreciază asta.
  11. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Citind postarile anterioare din acest topic, vei gasi raspunsul la intrebarea ta.
    :)
    Iti dau un indiciu - pagina 5
    ;)

Sau poti rasfoi FAQ-urile produselor mestesugaresti.

12. risti6

risti6 Junior Expert

Buna ziua! Vreau doar sa-i multumesc d-lui Chronos pentru tot sprijinul acordat, pentru rabdare si intelegere fata de toate intrebarile noastre,uneori stupide sau agasante. Eu,unul,as fi luat-o razna de mult, dar dumnealui si-a mai umplut o data cana cu cafea si a incercat sa ne lumineze calea in acest event alambicat. Pana la urma, misiunea cu pomii sau animalele nu ne opreste din drumul nostru spre linia de vrej, 1cameleon galben in plus sau minus nu e asa paguba, sa ne bucuram de ceea ce avem, sa rasfoim atent paginile acestei runde de discutii si sa mergem tot mai departe! Multumim, dragul nostru moderator, sunteti cel mai apropiat de noi, dar si cel mai solicitat! Spor tuturor, rabdare,intelegere si voie buna! E doar un joc, dar e al nostru, sa-l respectam si sa ne respectam!

Modificat ultima dată: 18 Ian 2015
  13. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua risti6! De lipsa de respect nu se pune problema vreodata chiar daca uneori sunt mai ferm si va "cert" atunci cand observ ca, jucatorii, mai ales cei vechi care stiu cum functioneaza lucrurile, nu prea vor ei sa caute prin forum sau nu folosesc temele de discutie mai ales. Oameni suntem cu totii chiar daca suntem jucatori sau moderatori de forum, pana la urma, la baza, suntem toti oameni si jucatori, in jocul vietii sau in Farmerama. Desi mi-am pierdut obiceiul de a intoarce si celalalt obraz, nu mi-am pierdut placerea de a ajuta, de a avea rabdare. Nu am cum sa le pierd, fac parte din mine, ca si exigenta totodata.:D
    Din pacate, uneori, rigorile regulamentului si aplicarea lor, creeaza anumite frustrari care devin personale si se resfrang in postari. O buna cunoastere si intelegere a regulamentului, dar mai ales o constientizare, poate evita aparitia frustrarilor si luarea acestor rigori ca ceva personal.
    Ca sunt sau nu lucrurile cum ni le dorim, viata merge inainte, insa ar trebui mai mult sa ne deconectam aici, pana la urma suntem o comunitate aici, suntem oameni mai mult sau mai putin intelesi de cei ce nu joaca acest joc. Ma opresc aici, ca ne luam ban amandoi pentru off topic.:D Toate cele bune si multa pofta de joc.

14. dana092000

dana092000 Novice forum

Ms mult.

15. cociumbaka

cociumbaka Novice forum

buna seara.upgraturile adaposturilor usiase se pun? de exemplu adapost urias capre II. sau doar cele simplu?

-katnik- apreciază asta.
  16. -bursu2574-

-bursu2574- Începător forum

eu leam avut puse , da se iau in calcul daca asta intrebi

17. crystinna00

crystinna00 Scriitor în devenire

Event Comic 7 in faq scrie ca pina pe 21 iar la calendar este afisat pina pe 22 , intr un final cand se incheie eventul? Multumesc frumos !Seara buna!

-katnik- apreciază asta.
  18. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Se va incheia pe 22 ianuarie, pentru ca a fost decalat cu aproape 24 de ore.

-katnik- apreciază asta.
  19. jagarella

jagarella Supervizor forum

Recompensa la linia de vrej "70 PET (PE Tropicale) x Nivelul de joc". Este vorba despre nivelul din Bahamarama sau din Ferma?

-katnik- apreciază asta.
  20. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Pai cine ofera puncte de experienta tropicale? Insula Bahamarama, deci x nivelul avut pe Insula Bahamarama.

-katnik-, Sirena11 și Agro80 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.