Event Comic # 7 - Vedere de sus - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 16 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. risti6

risti6 Junior Expert

Buna seara! Uff,n-a fost greu,pana la urma, am terminat sarcina cu animale cu 10h inainte si mai am o puzderie de adaposturi de recoltat.Inca 8000 de plante de event si e cam gata si acest...event,scz repetitia. Chiar nu e greu deloc, dar toti vrem repede si bine,daca tinem cont de sfaturile si ponturile de pe forum, e chiar distractiv de usor acest event...comic. Sunt curios ce mesaj imi va transmite Suzzy la final. Noapte calda,spor tuturor!

-katnik-, misu_mama și pisitani apreciază asta.
  2. Anndrusca

Anndrusca Începător forum

nu pot sa reiau misiunile 1 si 3 desi am facut o jumatate din ele.Cind pot face acest lucru?

-katnik- apreciază asta.
  3. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Puteai face acest lucru daca strangeai mai putin de 4% din puncte in 24 de ore, la fiecare misiune in parte. In conditiile descrise de tine, nu poti sa le reiei.

-katnik- apreciază asta.
  4. kiddarkness112

kiddarkness112 Începător forum

buna dimineata nu stiu unde sa ma adresez dar parca era vorba de un bonus datorita faptului ca a intarziat evantul stie cineva unde-l gasesc va rog mult

-katnik- apreciază asta.
  5. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Il vei gasi in acelasi topic unde ai gasit si anuntul despre cod bonus.

-katnik- apreciază asta.
  6. kiddarkness112

daca nu e suparare ce cod este ca nu gasesc va rog

-katnik- apreciază asta.
  7. Chronos

Chronos Guest

Am uitat eu sa precizez pana la capat si anume faptul ca il vei gasi atunci cand va aparea si cand va fi anuntat. Deci inca nu a fost lansat codul bonus.

robert-adila, -katnik- și nicoleta_89 apreciază asta.
  8. kiddarkness112

multumesc o zi buna

robert-adila și -katnik- apreciază asta.
  9. ez2010

ez2010 Novice forum

cam greu la misiunea 3,trebuie sa activezi produse mestesugaresti pt.productie mai rapida si sa le anulezi , sa activezi alte produse care ofera mai multe PE la recoltare si tot asa,la pomi a fost mult mai simplu ca ofera mai multe PE.

-katnik- apreciază asta.
  10. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Ai la dispozitie si doua linii de vrej, care fiecare in parte ofera o reducere a timpului la adaposturi de 5%, iar daca folosesti si cele 3 ateliere care sunt luate in considerare, ai si o linie de vrej care ofera o reducere de 5% la timpul de productie a extinderilor atelier si astfel nu mai folosesti produsele mestesugaresti.

robert-adila și -katnik- apreciază asta.
  11. ez2010

ez2010 Novice forum

din pacate nu am am cele 2 linii de vrej :cry:

-katnik- apreciază asta.
  12. tessa.

tessa. Scriitor în devenire

Un event interesant, dar inacesibil celor micuti. Cred ca sunt in asentimentul celor cu nivel mic in joc cand spun ca aceste eventuri sunt mult prea complexe pentru noi. Noi nu avem nici bani foarte multi, nici copaci, nici produse mestesugaresti, nici adaposturi care ofera puncte multe. Ce putem face?, Nimic, cu exceptia faptului ca putem visa la premii pe care nu le vom putea castiga niciodata, si sa-i admiram pe cei care au reusit sa indeplineasca sarcinile. Pacat ca aceste eventuri nu ne dau si noua celor mici o sansa, ideile celor care gandesc aceste eventuri sunt exceptionale, dar ar trebui sa fim luati si noi in considerare. Am lev. 40, 10 arbori care ofera pana la 80 PE,10 adaposturi amarate, si ceva bani in cont care abia imi ajung sa traiesc .Am incercat sa fac ceva, dar nici o sansa. Oricum, felicitari organizatorior, chiar e un event frumos. Bafta in continure celor care inca muncesc, si multe realizari.

amiploro, robert-adila, Chrisstina87 și alți 4 apreciază asta.
  13. Me-Anna

Me-Anna Guest

Te contrazic . Eventul este benefic chiar si pentru cei cu nivel mic , deoarece se acorda recompense si pentru realizarea partiala a sarcinilor . Planta de event ofera mai multe PE decat plantele la care ai acces conform nivelului de joc , deci te ajuta sa "cresti" mai repede .
    Fiecare jucator trece prin asta : sa nu poata realiza integral eventurile , mai ales cand este micut .
    Hai sa privim frumusetea jocului si partea plina a paharului :) .
    Succes !

robert-adila, kris-ana80, KTY și alți 5 apreciază asta.
  14. .cheer2004.

.cheer2004. Scriitor în devenire

depinde ce iti doresti de la joc. daca esti pasionata, organizeaza-te mai bine (alege vecini potriviti care sa te ajute, produ doar super-hrana la moara pentru a face bani din septelul obtinut la eventurile de reproducere, dezvolta un mestesug cu produse usor vandabile, speculeaza piata cumparand ieftin si vanzand scump - citeste forumul romanesc dar si pe cele straine pentru a putea anticipa cererile viitoarelor eventuri).

bafta!

robert-adila, -katnik- și tessa. apreciază asta.
  15. jagarella

jagarella Supervizor forum

La multi ani Tessa

Peste 1 an, o sa-ti faci un alt cont si cu experienta pe care o acumulezi pana atunci o sa ajungi la nivelul 40 intr-o luna (cu un happy tree, un Renzo un baby boom). O sa vezi ce interesant este jocul si cate speculatii poti face din inventivitatea dezvoltatorilor jocului. Acum piata este mult mai interesanta decat era cu 3 ani in urma, cumperi una, vanzi alta, raman bani si produse in urma acestor speculatii de pret. Este mai interesant decat la supermarket, crede-ma. Si eu am prins eventuri la care puteam face doar misiunile de argint, din cauza nivelului pe care il aveam. Si apoi mai era ploaia care ne zdrobea culturile, ehei ce vremuri. Jocul este din ce in ce mai interesant si mai-mai ca as putea pune pariu ca o sa-ti dea dependenta. Succes in continuare

ttteee, -katnik-, popik70 și alți 10 apreciază asta.
  16. aceofclub

aceofclub Novice forum

Sal,
    Stie cineva de ce nu ma lasa sa pun iaz pesti galben peste iaz pesti ? Iaz rosu si iaz portocaliu am putut pune dar iaz galben nu vrea si pace desi am incercat si refresh si relogare...

-katnik- apreciază asta.
  17. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Dar o stergere de cache si cookies din browser ai incercat ? Sau o stergere a cache-ului din Flash player ? In mod normal nu ar trebui sa fie nicio problema cu amplasarea adaposturilor galbene peste cele normale.

_Chihuahua_ și -katnik- apreciază asta.
  18. aceofclub

aceofclub Novice forum

Ms,
    A fost o eroare care ma intriga (in fond erau numai 4 PE mai putin) dar am rezolvat pana la urma. Am pus primul iaz galben pe un teren gol, a mers (!), dupa care s-a activat si am putut sa pun al doilea iaz galben peste un iaz simplu. In final am ramas cu un iaz simplu in plus !

-katnik- apreciază asta.
  19. Amicul2002

Amicul2002 Novice forum

Buna ziua imi puteti spune cand va aparea codul bonus la acet event .Va aparea dupa incheierea eventului sau la sfrasitul lui ?

-katnik- și robert-adila apreciază asta.
  20. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Nu se stie cand va aparea.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.