Evoluția la Febra fotbalului - Finala

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 8 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Vă rugăm sa postați în acest topic evoluția voastră în cadrul acestui eveniment.

Pentru orice întrebări, nelămuriri, păreri sau sesizari, vă rugăm să folosiți doar tema de discuții oficială.

Nu uitați să consultați tutorialul >>AICI<<.

2. pisitani

pisitani Ambasador forum

Buna ,
    cu doar 10385 de trandafiri donati pentru cele 67 de mingii, am reusit sa iau tot ce era la magazin...

3. veve47

veve47 Conte forum

Pentru a lua tot de la magazin sunt necesare 350 de stelute, iar daca reusita la fiecare este de 5 (numar maxim), atunci sunt necesare 70 de mingi.

4. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

Nu am ajuns in finala, dar am luat tot ce mi-am dorit mai putin cutia de scule si supercompostul !
    Bafta ! Sa bagati goluri muulte !!!
    O seara racoroasa !

5. miaandrei59

miaandrei59 Pretendent

gata finala , deci event terminat usor frumos ,nota maxima .

6. maxxy

maxxy Rutinat

pana acum am luat tot si inca 7 itemi jongleur champion, dar m-am cam plictisit de driblat mai las pe maine :)

-ciocollate-, erhea, malagambafane și alți 16 apreciază asta.
  7. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Buna !Am luat cam tot ce se putea lua ,plus inca 3 itemi sa fie acolo pentru D&C.

8. RADY91

RADY91 Expert forum

Am termiant acest event , am luat tot ce ma interesat. Sunt un mare fan al acestor fel de eventuri si sper sa avem parte de cat mai multe :inlove:

9. Georgel72

Georgel72 Mare-maestru forum

Oleee !!! :D
    Cam atat pentru prima repriza, mai continuam maine ! Spor !

-katnik-, muschetarul, -ciocollate- și alți 16 apreciază asta.
  10. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Foarte frumoasa aceasta finala,mai am de luat stelutele,sc si itemul,dar voi continua maine,
    Bafta multa sa inscrieti cat mai multe goluri.

-ciocollate-, -katnik-, donnadmn și alți 13 apreciază asta.
  11. roliana57

roliana57 Legendă vie

Am devenit o foarte buna jucatoare:D;)Nu am ratat nimic de la shop si am luat in plus o cutie de scule XL si un jongler campion. Ma multumesc cu atat:)

-ciocollate-, -katnik-, donnadmn și alți 12 apreciază asta.
  12. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event terminat doar cu trandafiri,acum m-am plictisit de driblat dar miine o sa mai iau itemul de doua trei ori,bafta tuturor !

-katnik-, Otilica69, roliana57 și alți 12 apreciază asta.
  13. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event ajuns in finala !
    Bafta la goluriiiiiii fermierilor .

Ferma - lvl.99 Bahamarama - lvl.303
    Brutar - Confiturier -
    Spa Bahami - Florar -
    Alchimist - lvl.5

14. dadan

dadan Oracol omniscient

Pun punct si eu acestui sezon de fotbal.Am luat tot ce se putea dar erau asa simpatici adversarii incat nu ma puteam abtine si mai jucam cate o runda...Acum am ajuns la fundul sacului cu plantele si imi iau la revedere.M-am distrat pe cinste.Felicitari organizatorilor.Mai vrem asa ceva:)

mariuta48, -katnik-, -mamaleone și alți 15 apreciază asta.
  15. erhea

erhea Pretendent

Am luat aproape tot (excluzand SC-ul si SH-ul - nu mi s-a parut rentabil) iar itemul si cutia de scule de vreo 3 ori, pana m-am plictisit de sutat la poarta... Deocamdata atat, vedem daca mai gasesc un dram de chef pe undeva sa mai iau de vreo 2 ori itemul pana maine. Daca nu, nu'i bai 8)

mariuta48, -katnik-, -mamaleone și alți 11 apreciază asta.
  16. maxxy

maxxy Rutinat

salut, am luat itemul jongleur champion de 50 de ori cred ca ma opresc totusi aici :)

17. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

Am luat si eu tot de la shop, cutia de scule de 2 ori plus itemul jongler campion de 12 ori ma opresc aici ca m-am saturat sa dau la poarta :):p:D

popescudana42, mariuta48, donnadmn și alți 13 apreciază asta.
  18. Georgel72

Georgel72 Mare-maestru forum

Cat e vremea de marcat... sa marcam ca e tentant !:D

popescudana42, mariuta48, donnadmn și alți 14 apreciază asta.
  19. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Gata ca m-am plictisit de atata marcat, finalizat si asta:p