Extravaganță pascală - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 23 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. vyyo5252

vyyo5252 Mare-maestru forum

buna stie cinevacareeste primulcadou care sedeschide?

2. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Corect este în joc. Avem o problemă cu tabelele.
    Da, cine citește tutorialul.

crivio, SOSYGMA, SkumpikaNina și alți 13 apreciază asta.
  3. risti6

risti6 Junior Expert

Bună seara! Nu vă mai miraţi că e drop puţin cerut, pentru că aţi văzut, cred, cât de zgârcit apare. Întrebare: linia de vrej oferă doar PE, nu şi PET? Pentru că nu aş mai lua-o, ci aş pune itemurile pe Insula Comorii. Cel puţin, în FAQ, scrie doar PE.
    EDIT Mulţumesc, matusam, seara caldă!

Modificat ultima dată: 24 Mar 2016
    SOSYGMA, dadan, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  4. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Intr-adevar, linia de vrej ofera PE si GG.
    O seara frumoasa!

SOSYGMA, H3ra, stoiantudorel și alți 9 apreciază asta.
  5. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna seara !

Event interesant, premii bune, cerinte acceptabile, fara sa ma refer la drop, cu care, desi cerinta e mult inferioara altor eventuri, banuiesc ca vom avea probleme, atata timp cat dorim sa obtinem totul doar prin forte proprii.
    Bafta tuturor !

Claudia, SOSYGMA, H3ra și alți 11 apreciază asta.
  6. bulgi

bulgi Scriitor activ

Super event,despre drop ce sa spun e ok, se cere mult mai putin decat la alte eventuri insa si el sare mai rar,exemplul meu ,dupa culegere pe 3 terenuri cu praz si la baha 2 terenuri cu ghimbir, + pomi xxl si pomi normali am avut 52 drop,la alte eventuri aceleasi plante la începutul eventului culese iar drop peste 130,acum cerinta mai mica drop mai zgarcit, e ok!Spor la pregatirile pascale celor din religia catolica si bravo dezvoltatorului pt event!

gaboneza61, lucapadu1, Otilica69 și alți 11 apreciază asta.
  7. dacul1963

dacul1963 Avansat

Buna seara!In primul rind vreau sa multumesc frumos pentru acest event si mai ales pentru dizainul extraordinar al plantei de event.Exceptional,cei care au conceput aceasta planta sau intrecut pe iei insisi dindune noua motive de bucurie si satisfactie,niste oameni exceptionali carora din inima le multumesc pentru tot ce fac.Bravo BP!In legatura cu dropul nu va mai puneti probleme sunt destule zile de event si nu cred ca este important sa-l terminam primi si doar sa il terminam!

Otilica69, Claudia, *gogo și alți 9 apreciază asta.
  8. marydelnova

marydelnova Avansat

buna searadragi fermieri
    hai sa nu ne vaitam de dropul cam zgarcitil facem noi si pe acest eveniment.si ce bucurie ar fi daca nu ai transpirat sa-l faci .
    spor la munca si ne citim cand terminam evenimentul.
    lev.95 continent,288 bahamarama.

donnadmn, adrianapatran, dacul1963 și alți 5 apreciază asta.
  9. dropiamare

dropiamare Novice forum

dropul este f.mic, doar 4 forfecute de pe 5 terenuri cu plante de event.problema este ca am terminat casutele din interior si nu se deblocheaza nimic pe exterior.ce ma sfatuiti sa fac?

adrianapatran, dacul1963, SOSYGMA și alți 3 apreciază asta.
  10. alex.keegan

alex.keegan Mogul forum

Casuta a doua din stânga jos rândul exterior este deblocata, aceea cu arborii misteriosi.

malagambafane, Claudia, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  11. dropiamare

dropiamare Novice forum

multumesc am reusit

malagambafane, Claudia, donnadmn și alți 5 apreciază asta.
  12. roliana57

roliana57 Legendă vie

Un event generos, deosebit si atragator.
    Dropul se cam lasa asteptat (astazi chiar mi s-a parut mai zgarcit decat ieri si am constatat ca pomisorii nu prea ma ajuta)...dar ce am face daca toate surprizele s-ar termina intr-o zi?
    Felicitari dezvoltatorilor!

Modificat ultima dată: 25 Mar 2016
  13. dropiamare

dropiamare Novice forum

daca din greseala stergi arborii misteriosi inainte de cele 5 ore, sunt pierduti sau nu?

14. stoiantudorel

stoiantudorel Comandant forum

nu, se intorc in inventar

Modificat ultima dată de către moderator: 25 Mar 2016
    malagambafane, Claudia, donnadmn și alți 7 apreciază asta.
  15. dadan

dadan Oracol omniscient

Cam slab drop-ul la planta de event,ce-i drept.
    Cred ca intai trebuie sa facem planta si apoi sa-i dam cu garoafe si ghimbir cateva zile.
    La adaposturi e ft slaba productia de drop,sper ca ne vom descurca totusi pana la final.
    Spor la farmerit si o zi plina de satisfactii!

-ciocollate-, amalia2405, lucapadu1 și alți 9 apreciază asta.
  16. roliana57

roliana57 Legendă vie

Astazi, la mine, "performanta" unui teren cu garofe a fost de 4 foarfecixD

17. dadan

dadan Oracol omniscient

Pppfff...
    Poate trebuie sa punem ghiocei sau narcise pt drop mai bun ca sa dea bine cu Pastele,sau in orice caz flori care apar in perioada asta?
    :):):)

18. mery48

mery48 Începător forum

Buna ziua
    eventul e superb - problema este ca nu apar foarfeci- am recoltat toate parcelele si am primit 5 foarfeci- in ritmul asta nu prea vad cum se poate finaliza.....aveti vreo idee????

amalia2405, roliana57, dacul1963 și alți 6 apreciază asta.
  19. beatrice_piss

beatrice_piss Novice forum

cam slap dropul :-( credeam ca iepurasul va fi un pic mai generos :) dar cine stie.....felicitari echipei Farmerama pentru acest event si Paste Fericit tuturor :-*

amalia2405, roliana57, dacul1963 și alți 6 apreciază asta.
  20. berny2011

berny2011 De-al casei

Cred ca toti fermierii se pling de drop,eu abia acum am reusit sa sting 65 foarfeci,dar nu disper la sfirsitul eventului o sa apara ca ciupercile dupa ploaie.Spor la forfecait si Sarbatori cu multa lumuna,bucurie si fericire ,iepurasul sa va aduca sanatate ssi spor in toate.

gaboneza61, roliana57, dacul1963 și alți 6 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.