Feedback FARMERAMA pe gheață

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 1 Mai 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 10 Mai 2018.
  1. Îmi place

34,4%
  2. Mi-e indiferent

4,0%
  3. Nu-mi place

61,7%
  1. alex.keegan

alex.keegan Mogul forum

Alegi prima data 3 stele avand grija ca intre stele si al 2-lea jucator al tau sa se interpuna un adversar (pierzi un puc), astfel iei stelele si pucul revine la tine, deci poti continua cu 5 stele.

-katnik-, robert-adila, Mika și alți 16 apreciază asta.
  2. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

o_Ooo...Multumesc mult.
    Chiar nu am stiut :)

-katnik-, robert-adila, Mika și alți 11 apreciază asta.
  3. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:( desi sunt suporter declarat Farmerama, eventul acesta m a pierdut...nu stiu ce farmec exista in cultivarea unui numar mare de plante, cu timpi diferiti de recoltare, cu preturi crescendo la ingrasamant, cu premii mititele la final...si totusi am jucat, am castigat in 2 reprize bonificatii la roata, si asa am reusit ...iata...[​IMG]

:eek:bucuria nu e pe masura, dar fiind fermier cu state vechi, joc si astept, poate o revitalizare mai temporizata, poate un respiro, ca sa ne si relaxam un pic...sa aveti spor si incredere, e un joc frumos ;)

Modificat ultima dată: 4 Mai 2018
    -katnik-, robert-adila, Mika și alți 26 apreciază asta.
  4. gabone02

gabone02 Avansat

corectati-ma daca gresesc, putem obtine din prima lovitura maxim:
    Plansa 0 = 9 din care 3 plansa + 6 gol
    Plansa 1 = 2 variante - 10 din care 4 plansa + 6 gol sau 8 din care 4 plansa + 6 gol
    Plansa 2 = 8 din care 2 plansa + 6 gol
    Plansa 3 = 9din care 3 plansa + 6 gol
    Plansa 4 = 6 din care 3 plansa + 3 gol
    Plansa 5 = 9 din care 3 plansa + 6 gol
    Plansa 6 = 9 din care 3 plansa + 6 gol
    Plansa 7 = 2 variante - 9 din care 3 plansa + 6 gol sau 8 din care 2 plansa + 6 gol
    Plansa 8 = 2 varianta ambele cu cate 10 monezi din care 3 plansa + 7 gol
    Plansa 9 = 2 variante - 10 din care 3 plansa + 7 gol sau 12 din care 5 plansa + 7 gol = daca gresesc pot adauga la varianta 2 inca 3 monezi, deci o singura plansa cu 15 monezi
    Observ ca fara sa gresesc nu pot sa iau cel 15 monezi de pe nici o plansa, si asta doar o singura data la cateva jocuri.

Modificat ultima dată: 5 Mai 2018
    -katnik-, robert-adila, Mika și alți 17 apreciază asta.
  5. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am jucat si eu 17 joculete pana acum. Am luat abia 2 dintre item-uri si pentru restul de 2 mai trebuie muncit. Frumos eventul, imi place ideea, insa farmecul dispare cand muncesti 6 zile ca sa obtii doar linia de vrej. Mi-ar place sa iau si ceva de la diverse: cuponul de combina, adaposturile. Am avut 40 de rotatii de petrecere si nu am avut bafta sa obtin si eu un bonus, ghinion.
    Nici nu stiu de ce ma mai agit, in ultimul timp, abia daca mai apuc sa iau ceva de la diverse, la acest tip de event.
    Cu tot respectul pentru moderatorii nostri, insa fraza cu monedele care se obtin la o partida induce in eroare, "Numarul maxim de monede-stea care pot fi obtinute la o partida este de 15, iar maxim 7 pot fi obtinute la inscrierea unui gol" - deci in functie de cat de bine jucam partida si ne strecuram printre adversari, putem obtine 15 monede. In realitate nu obtinem din fiecare plansa 15 monede. Asta e parerea mea.
    Bafta in continuare!

-katnik-, robert-adila, Mika și alți 20 apreciază asta.
  6. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Din 5 incercari, poti rata una pentru a mai lua niste stelute, depinde de strategia fiecaruia. :)

Nu a spus nimeni ca se obtin 15 stelute la fiecare plansa.

Si asa cum vezi pe pagina anterioara a acestui topic, sunt jucatori care le-au obtinut.

-katnik-, Mika, dadan și alți 6 apreciază asta.
  7. gabone02

gabone02 Avansat

In tutorial se specifica "Numarul maxim de monede-stea care pot fi obtinute la o partida este de 15,..."
    Eu inteleg din tutorial ca pot obtine maxim 15 monezi/joc fara greseala.
    Daca se specifica in tutorial ca NU trebuie sa marchez de la prima incercare atunci da, obtinerea celor 9 monezi de pe plansa depind de strategia mea.
    Deasemnea, in tutorial se specifica "...iar maxim 7 pot fi obtinute la inscrierea unui gol", eu inteleg ca in functie de abilitatile mele pot obtine maxim 7 monezi la un joc indiferent de plansa. Daca se specifica ca doar pe planse 8 si 9 pot obtine maxim 7 monezi atunci da, pot sa calculez de cate resurse am nevoie pentru premiile ce ma intereseaza.
    In urma celor 11 partide pe care le-am jucat am strans doar 100 monezi, constand ca calculul meu initial nu este nici pe departe apropiat de realitate. In loc de aprox. 22000 am nevoie de mai mult de 30000 de plante si asta doar pentru linia de vrej.(31-32 de partide).
    Pe mine m-ar fi ajutat daca in tutorial formularea ar fi fost ceva de genul "Numarul maxim de monede-stea care pot fi obtinute la o partida cu sacrificarea unei incercari este de 15, din care maxim 7 pot fi obtinute la inscrierea unui gol corespunzatoare planselor 8 si 9"

Am votat "Nu imi place".

-katnik-, Mika, -Abramburica- și alți 18 apreciază asta.
  8. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

...sunt variante de inscrierea unui gol la care primesti doar 3monezi plus in alt bonus variabil...asa ca cifra 15 nu prea se poate atinge, cu toate strategiile posibile....

-katnik-, Mika, -Abramburica- și alți 15 apreciază asta.
  9. gabone02

gabone02 Avansat

Sunt 3 jucatori care au "prins" cele 15 monede - vezi pg 4

-katnik-, Mika, dadan și alți 10 apreciază asta.
  10. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Adevarat, fiecare intelege ce doreste sau ce poate. Tocmai de aceea exista aceasta tema de discutii, pentru lamurirea unor aspecte pentru fermierii carora nu le este foarte clar tutorialul sau nu stiu inca ce strategie sa aplice. :)
    Repet, este vorba de stategie, nu de greseli.
    o_O
    Tutorialul este general, pentru event, nu "pe bucati". Tocmai de aceea s-a spus:

o_O
    S-a specificat, au fost postate si variantele de jocuri, pentru ca fiecare sa-si gandeasca si sa aplice strategia care-l avantajeaza.
    Niciodata un tutorial nu va fi pe placul sau intelesul tuturor.
    Dar de ce este atat de greu de inteles ca jucarea unei partide tine de alegerea/strategia fiecaruia, avand la dispozitie toate informatiile generale, dar si sfaturile altor jucatori mai experimentati!?

Nu este vorba de "sacrificarea unei incercari"! Nu pierzi nimic daca finalizezi o partida din 5 incercari si nici nu castigi daca o finalizezi din prima incercare. Nu vreau sa te intreb "ce anume sacrifici?" deoarece consider ca, in final, te-ai lamurit.
    :)
    Multumim pentru feedback.:)

-katnik-, Mika, dadan și alți 9 apreciază asta.
  11. gabone02

gabone02 Avansat

Am gresit folosind exprimarile "sacrificarea unei incercari" si joc fara greseala", corect era piederea unei incercari.
    "
    Si eu iti multumesc pentru precizari.

-katnik-, Mika, -Abramburica- și alți 14 apreciază asta.
  12. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Pana la urma,nu e vorba de pierderea unui puc sau a mai multora.

E vorba de cerintele uriase de plante si drop si de recompensele pe care multi ar dori sa le poata lua.(mai multe,nu una-doua).

Daca cerintele ar fi fost mai mici - la jumatate,de exemplu,sunt sigura ca feedback-ul ar fi fost 99% pozitiv.Pentru ca intr-adevar,eventul este foarte frumos.

Daca mie imi e foarte greu sa iau jumatate din ce imi doresc ,cu toate ca am toate cele 6 terenuri complet deblocate si am si timp suficient si ma si trezesc special sa culeg... inteleg perfect supararea celor care nu le au sau care nu pot accesa jocul de la serviciu sau scoala.

-katnik-, Mika, -Abramburica- și alți 22 apreciază asta.
  13. mara62

mara62 Supervizor forum

Linia de vrej activata, nu am prins 15 monede pana acum, votul meu este pozitiv dar cerintele sunt cam exagerate.

-katnik-, robert-adila, Mika și alți 18 apreciază asta.
  14. gabone02

gabone02 Avansat

Si votul meu ar fi fost "Imi place", eventul este foarte frumos. Votul negativ a fost pentru cerintele mari.

-katnik-, robert-adila, Mika și alți 16 apreciază asta.
  15. Claudia

Claudia Duce forum

Am completat linia de vrej, astept urmatoarea recoltare s-o si activez:

Nu am prins bonusuri de recolta si nu am folosit Howie fiindca dropul nu e problema, mai ales cand e nevoie de un numar imens de plante pentru fiecare incercare si e destul timp sa se stranga si pucurile necesare.

Numarul maxim de monede stea se poate realiza doar la o repriza din zece, asa ca am obtinut si eu 15 monede stea. Sacrificiul unei incercari in schimbul unor monede suplimentare nu este posibil la fiecare repriza, ci cam tot in acelasi procentaj. Eu am folosit metoda cu sacrificiul unei incercari pentru a prinde mai multe cadouri pe traseu, care nu au constat in monede stea, fiindca nu erau disponiblile, ci SH, SC, Turbo, etc. Nu confund stelutele cu monedele stea.

Imi place foarte mult ideea unui minijoc in cadrul unui event, mai ales ca mai apar pe anumite trasee si premii mai valoroase - stolere si puieti mai noi si imi plac si premiile disponibile. Nu imi place numarul imens de plante cerut pentru fiecare incercare si nici durata atat de diferita de recoltare. Nu imi place ca sunt oferite atat de putine monede stea la majoritatea reprizelor. Eventul nu imi este indiferent, fiindca particip la el 100%... In concluzie, la acest event nu pot sa votez :).

Succes tuturor!

-katnik-, robert-adila, Mika și alți 22 apreciază asta.
  16. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Eu abia am inceput sa joc, dar pana acum nu am avut pe nici o plansa 15 monede-stea. Pe una singura a trebuit sa aleg intre 2 si 4 la inceput, iar chiar inainte de poarta as mai fi putut lua 2, dar pentru ca nu am vazut traseul de la inceput, imi era intr-o pozitie in care nu mai puteam ajunge. In poarta am luat de fiecare data 6 stelute, dar maximum obtinut a fost de 10. Am emotii la fiecare joc. Imi place. Nu vizez vrejul, o sa decid la final ce sa iau in functie de cate monede o sa am. Succes tuturor!

-katnik-, robert-adila, Mika și alți 12 apreciază asta.
  17. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Am terminat cu lina de vrej, am activat-o pe la pranz. Acum nu-mi ramane decat sa mai iau cate ceva de la diverse.
    Bafta tuturor la drop si weekend fain in continuare!

-katnik-, Mika, mara62 și alți 12 apreciază asta.
  18. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Pana acum am facut 150 monede si am luat vrejul si itemul cel mai scump. Mai am nevoie de 130 monede pentru celelalte iteme.
    Nu stiu cate partide am jucat, destul de multe fiindca la una am reusit sa iau doar 3 monede, la celelalte am luat 8,9 si 10 monede.

-katnik-, paulici_01, Mika și alți 13 apreciază asta.
  19. Criselt

Criselt Legendă vie

37 monezi ma despart de ultimul item, ceea ce inseamna ca azi voi activa linia de vrej. Nu-i rau, imi mai ramane o zi si jumatate pentru cateva produse de la "Diverse". Bafta tuturor!

-katnik-, robert-adila, paulici_01 și alți 14 apreciază asta.
  20. dadan

dadan Oracol omniscient

Dupa o pauza binemeritata in joc am revenit.Foooarte multe plante necesare,de aceea am dat un vot negativ,mai avem si alte lucruri frumoase de facut in viata.Macar sa iau linia de vrej ,ca si asa mai am 2 linii goale ,poate le umplu la D&C.Bafta tuturor!

dydyana97, -katnik-, robert-adila și alți 15 apreciază asta.