Feedback Fascinație recif de corali

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 5 Iun 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 12 Iun 2018.
  1. Îmi place

81,4%
  2. Mi-e indiferent

4,1%
  3. Nu-mi place

14,4%
  1. EllaBalerina

EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Fascinație recif de corali. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Distracție plăcută!

Agro80, -elenaion49-, -katnik- și alți 10 apreciază asta.
  2. amy46

amy46 Maniac forum

care este panda roșu? :oops:

dadan, -elenaion49-, Papy și alți 7 apreciază asta.
  3. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Buna,
    Daca gramada de ingrasamant este plina,la maximum, acele 50 de unitati ingrasamant, parte componenta a premiului liniei de vrej, mai sunt alocate sau, .. se pierd?

dadan, Papy, donnadmn și alți 9 apreciază asta.
  4. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Animalul panda roșu, nu este un șeptel.
    Da.

-elenaion49-, Papy, donnadmn și alți 8 apreciază asta.
  5. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Multumesc frumos!

dadan, Papy, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  6. mara031991

mara031991 Maestru forum

100 Cactuși bonetă va rog frumos de unde ii procuram ? Va multumesc

dadan, -elenaion49-, Papy și alți 8 apreciază asta.
  7. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Cactusul bonetă trebuie deblocat din camera 3 a Templului.

-elenaion49-, Papy, donnadmn și alți 7 apreciază asta.
  8. pinok86

pinok86 Împărat forum

Un event din care am sa incerc sa fac cat pot de mult. Bafta!

Daca incerc sa accesez tema de discutie din locul unde este anuntat eventul, ma directioneaza la tema de discutie "ziua maimutelor de templu".

dadan, -elenaion49-, Papy și alți 9 apreciază asta.
  9. cami_tony

cami_tony Novice forum

105 Bame , unde gasesc bame ?

dadan, -elenaion49-, Papy și alți 6 apreciază asta.
  10. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Dupa ce accesezi Indexul, cauti Seminte Bahamarama.

-elenaion49-, yocoama, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  11. Criselt

Criselt Legendă vie

Imi place, vot pozitiv. Voi termina preferential zona din dreapta, pentru adapostul de caracatita, apoi cat voi putea din stanga. Spor tuturor!

dadan, -elenaion49-, yocoama și alți 10 apreciază asta.
  12. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

...pff! Frumos acest event dar nu detin tot ce se cere, deci nu am cum sa-l termin...

dadan, -elenaion49-, yocoama și alți 9 apreciază asta.
  13. amy46

amy46 Maniac forum

din cate am vazut se poate trece o sarcina si cu MM,daca nu ai ceva pom ,planta....deblocate din templu,platesti cu MM si treci mai departe...acum nu stiu cate MM se vor cere pt o asfel de trecere..

dadan, -elenaion49-, yocoama și alți 10 apreciază asta.
  14. marydelnova

marydelnova Avansat

buna,ei da frumos eveniment dar totul va depinde de drop,ca eu sunt harnicuta si voi munsi sa-l termin.
    spor la drop tuturor

dadan, -elenaion49-, yocoama și alți 8 apreciază asta.
  15. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

...adevarat amy, doar ca detin 31 MM si cu astea ma orientam spre ajutoare la juma de pret...problema e alta, am avut peste 200 banane la eventurile trecute, le-am "papat" cu alte deblocari si nici n-am finalizat...imi pare greoi ca si cerinte...insa fac atat cat pot, de relaxare...8)

dadan, -elenaion49-, yocoama și alți 9 apreciază asta.
  16. jagarella

jagarella Supervizor forum

Din ce in ce mai multe plante de event. 27000 pe 3 terenuri, daca ni s-ar fi cerut 54000 pe toate ferma ar cam fi sarit in sus lumea, deocamdata lumea pare increzatoare. Totusi fara ceva bonusuri, o sa fie cam greu. La 4 recoltari pe zi, ies aprox 6500 plante, deci avem nevoie de putin mai mult de 4 zile, nu s-a intamplat niciodata acest lucru, de obicei necesarul era de 2 zile jumate 3, dar nu mai mult de 4. Din acest motiv, nu-mi place. SPOR

dadan, davidsiirina08, -elenaion49- și alți 13 apreciază asta.
  17. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Tutorialul a fost modificat, mai exact bonusul liniei de Vrej a fost îmbunătățit.

18. carmen061975

carmen061975 Scriitor în devenire

Imi pare rau insa nu am sa fac nici acest event deoarece nu am o gramada de produse. Am sa fac ce pot si restul altadata. Ma blochez la merele de zahar in stanga si la sarcinile din dreapta la mere cerat. Merele, tot merele ....

dadan, gaboneza61, davidsiirina08 și alți 9 apreciază asta.
  19. Eponge

Eponge Rutinat

Cu parere de rau, am dat al 2 lea vot negativ de pana acum. Tot din cauza personala ca prima data..., si anume, ca o sa ma impotmolesc deja de la inceput din cauza lipsei de rune deblocate la templu, ale produselor necesare. Iar MM nu am de gand sa investesc in acest event
    Mult succes la drop celor care vor sa obtina linia de vrej!

adria2, dadan, amtinar și alți 15 apreciază asta.
  20. matusam

matusam Legendă vie

Buna seara!
    Un eveniment interesant, accesibil celor care si-au deblocat multe de la Templul maimutelor. Din punctul meu de vedere premiile sunt foarte bune si il voi face, dar am votat Nu-mi place pentru ca, in urma cu 2 saptamani, am achizitionat un pachet de misterioase sa obtin bazinul de caracatita si acum il regasesc in lista de premii. Mi se pare prea devreme oferirea acestuia drept recompensa la un eveniment.
    O seara frumoasa!

adria2, DW.., dadan și alți 20 apreciază asta.