Feedback Febra fotbalului 2017

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 8 Mai 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 15 Mai 2017.
  1. Îmi place

73,5%
  2. Mi-e indiferent

5,5%
  3. Nu-mi place

21,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul Febra fotbalului 2017. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul.

Mult succes!

donnadmn, Georgel72, George9292 și alți 9 apreciază asta.
  2. -george39-

-george39- Scriitor activ

Abia asteptam!!!Iteme generoase...Linia de vrej tenteaza..Ofera doar puncte tropicale?

jana74, donnadmn, stoiantudorel și alți 11 apreciază asta.
  3. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Un event foarte usor, frumos si mult asteptat.
    Recompense foarte bune.
    Abia astepta sa inceapa ,pana atunci mai fac putin antrenament.
    Un vot pozitiv cu mare drag.
    Felicitari BP.
    Tuturor un inceput de saptamana minunat.

rusu.stefi, stiucarul, crissram și alți 17 apreciază asta.
  4. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Da.

stiucarul, yocoama, jana74 și alți 10 apreciază asta.
  5. dadan

dadan Oracol omniscient

Si mie imi place.Cel mai mult apreciez LIPSA factorului aleator.Sa ne bazam pe indemanare si precizie,zic.Multa bafta tuturor!

robert-adila, stiucarul, crissram și alți 18 apreciază asta.
  6. alinlazar123

alinlazar123 Scriitor în devenire

Imi place, am mai jucar genul acesta de event si il ador,si recompensele sunt super sa avem spor la drop mult ca plantele le facem noi ,mult succes si o zi minunata va doresc.

robert-adila, stiucarul, crissram și alți 17 apreciază asta.
  7. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

vot pozitiv si din partea mea, imi plac recompensele si am convingerea ca si dropul va fi bun la fel ca la ultimele doua eventuri, multa bafta sa avem dragi fermieri si, deja avem mana formata de la tinte, vom nimeri usor poarta.

stiucarul, crissram, jana74 și alți 12 apreciază asta.
  8. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna ziua !

Iarasi eu, pe post de Gica Contra.

Event Febra forbalului din 2016.

Extras din tutorial:

Deoarece rezultatul unei partide poate diferi de la un jucător la altul, nu vă putem oferi un total necesar. Drept exemplu, pentru a obține cele 4 itemuri noi, linia de Vrej și abțibildul sunt necesare 285 de monede-stea, obținute din aproximativ 32 de partide cu rezultat maxim, fiind necesare: 16.320 Trandafiri fotbalistici albi, 8320 Trandafiri fotbalistici negri și 960 ghemuri de bandă elastică.

Fiecare monedă-stea rămasă în Șură după încheierea eventului va fi transformată în 125 PE și 125 GG.

Event Febra forbalului din 2017

Extras din tutorial:

Deoarece rezultatul unei partide poate diferi de la un jucător la altul, nu vă putem oferi un total necesar. Drept exemplu, pentru a obține cele 4 itemuri noi, linia de Vrej și abțibildul sunt necesare 336 de monede-stea, obținute din aproximativ 38 de partide cu rezultat maxim, fiind necesare: 13.300 Trandafiri fotbalistici albi, 13.300 Trandafiri fotbalistici negri și 1.140 ghemuri de bandă elastică.

Fiecare monedă-stea rămasă în Șură după încheierea eventului va fi transformată în 50 PE și 50 GG.

Pentru linia de vrej oferita in 2016, aveam nevoie de 280 stelute, cu posibilitatea de a achizitiona totul cu 204 stelute
    Pentru linia de vrej oferita in 2017 avem nevoie de 331 stelute, fara acea oferta de achizitionare la pret redus.

Nu mai mentionez celelalte diferente, dar la cerinte mult mai mari, pret de achizitie mult mai mare, linia de vrej ofera doar PET nu si PE, etc.
    Din plante de 4 si 6 ore, sa aduni peste 1000 drop nu e usor. Daca nu ai SC, pentru obtinerea a 26.000 de plante ai nevoie de timp, motiv pentru care ma intreb cat timp mai ramane pentru drop. Si toate astea, doar pentru linia de vrej completa. De restul...nu mai spunem. In plus, daca nu le ai cu calcularea traseului optim, cu precizia....grav pentru tine, pentru ca nu vei obtine maximul de stelute la o runda.

Stiu ca multi sunt multumiti, dar, eu, acum cred, ca e primul eveniment la nu cred ca voi participa.

Bafta celorlalti jucatori !

Modificat ultima dată: 8 Mai 2017
    h_ana28, robert-adila, stiucarul și alți 44 apreciază asta.
  9. anydragan

anydragan Novice forum

Un event usor si frumos!!!Spor la toata lumea!!!:inlove:;)

stiucarul, crissram, donnadmn și alți 9 apreciază asta.
  10. ellamogo6655

ellamogo6655 Avansat

buna ziua ! Domnule K0, la sfarsit, unde scrie detalii despre itemurile din categoria CLASIC, cred ca trebuia categoria RECOMPENSE. zi buna!

stiucarul, donnadmn, naivreasastii și alți 3 apreciază asta.
  11. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Un click pe acel AICI va contrazice concluzia.

yocoama, donnadmn, stoiantudorel și alți 8 apreciază asta.
  12. ellamogo6655

ellamogo6655 Avansat

asa este, mii de scuze, domnule KO. zi buna si nervi de diamant!

13. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Nu esti singura Gica Contra!
    Imi displace acest event pentru ca:
    - linia de vrej ofera numai PET
    - cerintele sunt mari, chiar si numai pentru itemii si vrejul noi, la 100% reusite maxime
    - daca nu reusesc maxim in 100%, sau mai vreau si cate ceva de la Diverse, cerintele devin uriase
    - nu-mi place fotbalul :p
    Cel mai probabil, ma voi stradui sa fac cat pot din event, pentru ca nu ma lasa inima sa nu incerc macar, chiar daca itemii vor sta in lada pana cand ma voi hotari sa pun numai itemi pe toate terenurile, si chiar daca celebrele misterioase vor ecloza numai lucruri neinteresante. Macar am constiinta impacata ca am incercat xD
    Spor in toate va doresc!

h_ana28, robert-adila, adi_er5 și alți 26 apreciază asta.
  14. roliana57

roliana57 Legendă vie

Dup-atata tras la tinta, mintea mea-i incetosata, am probleme si cu mana care e anchilozata.
    Acest event e tentant:p
    Toate-s bune si frumoase...dar depind de rezultate.[​IMG]
    Sper in mai putine suturi sau probleme cu piciorul....xD
    Va urez mult spor la suturi si s-aveti noroc la toate!:)

robert-adila, stiucarul, yocoama și alți 20 apreciază asta.
  15. victorashi

victorashi Junior Expert

Imi place,un event frumos ,bafta tuturor si goluri multe.

stiucarul, crissram, anydragan și alți 8 apreciază asta.
  16. hcnxdz

hcnxdz Novice forum

se pare ca nu mai exista eventuri fara factor "aleator"... a se citi drop..., deci categoric vot negativ.
    succes celor care se inhama.

robert-adila, stiucarul, freeem și alți 13 apreciază asta.
  17. denisa1969

denisa1969 Pretendent

Un event pe care l-am asteptat cu nerabdare fiind un fan al fotbalului :p
    Sper sa iau tot ce imi propun
    Spor!

robert-adila, stiucarul, crissram și alți 13 apreciază asta.
  18. pinok86

pinok86 Împărat forum

Eu astept sa inceapa, nu ma stresez. Un event frumos. Ce voi face, cat voi face din el, vedem pe parcurs. Bafta tuturor.

stiucarul, crissram, anydragan și alți 12 apreciază asta.
  19. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

E tentanta linia de vrej, ar fi fost si mai si daca erau si PE, nu doar PET, dar de... nemultumitului i se ia darul :D
    Voi face din acest event atat cat voi putea, fara a ma stresa si fara a folosi SC (la fel ca si la saga vikingilor, am jucat fara stres si tot am facut 48 runde)
    Bafta la suturi si la adunatul monedelor stea!
    O saptamana usoara sa aveti!

Modificat ultima dată: 8 Mai 2017
    .felicia.1, robert-adila, stiucarul și alți 15 apreciază asta.
  20. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Da,dragut. Recompensele sunt obisnuite, din misterioase o sa obtin iar gaini galbene, par XL si altele asemenea. Mai vad , desi n-o sa ma lase inima sa stau rezerva!

robert-adila, freeem, stiucarul și alți 18 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.