Feedback Febra fotbalului 2017

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 8 Mai 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 15 Mai 2017.
  1. Îmi place

73,5%
  2. Mi-e indiferent

5,5%
  3. Nu-mi place

21,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Buna seara ! Pina acum stau cam asa :395 monezi stea,1911 trandafiri albi,2883 trandafiri negri si 24 ghemuri,am plantat garoafe si pepeni galbeni,o sa vad ce mai reusesc sa string si ma hotarasc mai tirziu. Bafta tuturor si o duminica cit mai frumoasa !

stefania6262, Agro80, dulcica1970 și alți 16 apreciază asta.
  2. maxxy

maxxy Rutinat

eu am completat linia de event, si am luat si aproximativ tot ce am vrut de la diverse, din adaposturi am primit doi bizoni asta da noroc :)

Agro80, dadan, -iulia1992- și alți 19 apreciază asta.
  3. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Am luat linia de vrej . Lucrez mai departe sa vad ce mai pot lua din diverse. Va urez multe gheme!

stefania6262, Agro80, dadan și alți 12 apreciază asta.
  4. cp58

cp58 General forum

Am luat tot de la Diverse mai putin stelutele. Sper si la linia de vrej. Ramane de vazut .... Seara buna si spor tuturor!

Am renuntat la linia de vrej. Nu mai am timp.

Modificat ultima dată: 14 Mai 2017
    stefania6262, Agro80, dadan și alți 13 apreciază asta.
  5. robert-adila

robert-adila Locuitor permanent

Evolutia mea : 375 monezi stea ,4900 trandafiri albi ,200 negri + terenurile pline si 420 gheme!!
    Maine dupa recoltare si meciuri ma apuc de cumparaturi.
    O noapte linistita!!

Agro80, dadan, -iulia1992- și alți 13 apreciază asta.
  6. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Luat si linia de vrej.
    Deci se pare ca am sa iau pana la urma tot ce mi-am dorit si inca ceva in plus :)

stefania6262, Agro80, dadan și alți 16 apreciază asta.
  7. marianz

marianz Scriitor în devenire

am luat si eu linia de vrej si o parte din adaposturi misterioase pe care inca nu le-am deschis

stefania6262, dadan, miaandrei59 și alți 10 apreciază asta.
  8. DANUTZA1965

DANUTZA1965 Avansat

Am luat linia de vrej.De la diverse, cred ca voi reusi sa iau cam tot ce ma intereseaza avand in vedere ca mai am 30 ore si dropul e bunicel (plantez garoafe si pepeni galbeni).Cu tot pacatul ca e duminica urez spor la treaba tuturor fermierilor.;););)

dadan, miaandrei59, donnadmn și alți 13 apreciază asta.
  9. AndyPandy84

AndyPandy84 Maestru forum

Buna ziua fermieri! Se pare ca la acest event nu voi obtine linia de vrej, am luat "Trasarea liniei", tot ce ma interesa de la diverse, mai am nevoie de 140 monede stea, cu foarte putin timp la dispozitie.
    Asta e, in rest, toate bune!

donnadmn, yocoama, -jenitrandafir- și alți 8 apreciază asta.
  10. roliana57

roliana57 Legendă vie

Buna dimineata:)
    Am activat linia de vrej, de la diverse am luat toti arborii misteriosi, SH, adaposturile “Palladium”...si o sa vedem ce mai pot lua pana la final (imi mai doresc bananele si SC-ul). Nu mai pot sa spun ca acest event imi este indiferent, chiar daca m-a cam obosit, ...pentru ca imi plac recompensele. Va doresc o zi frumoasa, cat mai multe recompense si bafta la misterioase!

stefania6262, Agro80, miaandrei59 și alți 18 apreciază asta.
  11. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Am activat si eu linia
    De la diverse am luat Sh-ul, tichetele si ambele pachete de pomi misteriosi
    Mai am 38 monede stea si mai am si drop, numai ca tre sa mai fac niste plante fiindca mai am doar 1.056 trandafiri albi si 270 negri.. :(
    probabil mai plantez cat sa mai iau si ambele pachete de adaposturi misterioase

stefania6262, Agro80, miaandrei59 și alți 9 apreciază asta.
  12. Soricica4

Soricica4 Scriitor activ

Mi-a placut eventul, am activat linia de vrej aseara, iar azi am luat pomii misteriosi si mai vreau bananele si SH, in timpul ramas vad ce mai pot cumpara.

stefania6262, Agro80, dadan și alți 9 apreciază asta.
  13. yocoama

yocoama General forum

Event super! Pana acum stau asa:linia de vrej activata,banane aurite, super hrana,super compost si tichete petrecere.Maine vad ce monede strang si mai iau cate ceva.
    O seara buna si succes!:D

stefania6262, Agro80, dadan și alți 9 apreciază asta.
  14. kajtarmagda

kajtarmagda Scriitor în devenire

Eu nu am luat linia de vrej,am luat tot de la diverse si in sfarsit am adapostul de bizon.

stefania6262, dadan, miaandrei59 și alți 8 apreciază asta.
  15. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Seara buna!
    Am gatat si eventul asta :p
    Am luat vrejul cu itemii lui, iar la diverse am lasat abtibildul.
    Marturisesc insa ca am trisat: cea mai mare parte a partidelor de fotbal le-a jucat fiica-mea, ca daca le lasa pe mine, ma prindea campionatul de anul viitor :oops:

donnadmn, stefania6262, Soricica4 și alți 11 apreciază asta.
  16. fermiera11

fermiera11 Maniac forum

a fost greu... dar ...Am reusit sa iau linia de vrej sunt foarte incantata .felicitari celor care au terminat. succes celor care mai au

donnadmn, stefania6262, Soricica4 și alți 8 apreciază asta.
  17. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Eu am activat linia de vrej iar de la diverse am luat bananele,stelutele,adaposturile de pe ferma si baha si super hrana. As vrea sa mai iau super compostul si pomisorii sa vedem daca o sa imi iasa. Bafta tuturor !

donnadmn, stefania6262, Soricica4 și alți 12 apreciază asta.
  18. pisitani

pisitani Ambasador forum

Asta e performanta la acest event , itemele luate doar pentru linie.... am pus deja pomii pentru eventul urmator...bafta tuturor
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

mara62, donnadmn, stefania6262 și alți 14 apreciază asta.
  19. dadan

dadan Oracol omniscient

Am activat si eu linia de vrej.Am luat si pomisorii si adaposturile de la diverse.Sper sa mai iau si bananele daca tine dropul cu mine.Un event care,desi obositor,a fost frumos.Bafta tuturor!

pisitani, naivreasastii, SOSYGMA și alți 18 apreciază asta.
  20. .felicia.1

.felicia.1 Pretendent

Frumos event. Am reusit sa iau vrejul cu toate itemele.
    Bafta celor ce trag acum pe ultima suta de metri!!

pisitani, naivreasastii, SOSYGMA și alți 13 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.