Feedback Febra fotbalului 2017

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 8 Mai 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 15 Mai 2017.
  1. Îmi place

73,5%
  2. Mi-e indiferent

5,5%
  3. Nu-mi place

21,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. h_ana28

h_ana28 Junior Expert

Eu mai amde luat Pofta de gustarica dar nu cred ca mai apuc ...asta e...

2. pinok86

pinok86 Împărat forum

Tragem linie si facem bilantul pentru ca eu am terminat. Initial am zis ca daca iau linia de vrej si item-urile ei, e foarte bine, dar pe langa ele am luat de la diverse, aproape tot, si nu am broscute care sa ma ajute la drop. E foarte, foarte bine. Bafta celor care sunt pe ultima suta de metri.

naivreasastii, SOSYGMA, miaandrei59 și alți 12 apreciază asta.
  3. stefania6262

stefania6262 Scriitor activ

Activat linia de vrej , am luat adaposturile , pomii ,cuponul ,sh si sc.Bafta pentru cei care trag pe ultima suta de metri.

naivreasastii, donnadmn, SOSYGMA și alți 9 apreciază asta.
  4. alinlazar123

alinlazar123 Scriitor în devenire

Buna tuturor am reusit in sfarsit sa iau si linia de vrej in sfarsit pe ultima suta de metri si devese tot,a fost un event foarte frumos pentru mine dar si munca fara oprire in continu sunt foarte multumit am stans si ceva sh .Felicitari tuturor care au terminat eventul si mult suces celor care mai au pe ultima suta de metri.:)

naivreasastii, SOSYGMA, miaandrei59 și alți 9 apreciază asta.
  5. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

am incheiat si eu eventul. din pacate am ratat cateva recolte de trandafiri asa ca am facut plantele greu si prea putine. am lasat pe azi de adunat monezile si de facut cumparaturile asa ca in dimineata am inceput ziua cu 16637 trandafiri albi, 18089 trandafiri negri si 1792 drop. intre timp am recoltat o tura de garoafe si am mai obtinut 203 drop.

pana mi-a fost gata recolta de garoafe am jucat minijocul si am obtinut 356 monezi din 46 mingi jucate cu care am luat linia de vrej si itemii aferenti. am ramas cu 537 trandafiri albi, 1989 trandafiri negri, 615 drop si 25 monezi.

pt ca a mai ramas ceva timp din event am hotarat sa sacrific o parte din SC si suzi pe parcele mari ca sa mai obtin ceva trandafiri albi si sa incerc sa mai iau cate ceva de la diverse.

de data asta vad ca nu dropul a fost problema la mine ci plantele, dar cu 2 plante cu 2 timpi diferiti + planta cu timp lung pt drop a fost aiurea sa ma impart.

felicitari celor care au terminat eventul si spor celor care mai au de lucru pe ultima suta de metri.
    o zi buna tuturor. :)

dydyana97, naivreasastii, donnadmn și alți 11 apreciază asta.
  6. vyyo5252

vyyo5252 Mare-maestru forum

buna, pe ultima suta de metri am terminat si eu eventul, am cam nadusit putin, dar gata a trecut

magdajora, naivreasastii, donnadmn și alți 8 apreciază asta.
  7. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Event finalizat,greu dar a meritat.
    Felicitari tuturor si o zi minunata.
    Felicitari BP.

8. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Ufff, pe ultima suta de metri am luat vrejul si itemele! Mai aveam de luat bananele si Sc, altadata.

magdajora, naivreasastii, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  9. ellyzagato

ellyzagato Scriitor în devenire

Pacat ca nu l-au prelungit o zi,asa terminau mai multi,printre care si eu.

magdajora, naivreasastii, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  10. gabynayls

gabynayls Începător forum

buna ziua de ce nu pot lua itemurile de la vrej ca le-am cumparat

magdajora, naivreasastii, donnadmn și alți 2 apreciază asta.
  11. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Buna ziua,
    De unde sa le iei? :D

12. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Pe ultima suta de metri am luat SC si SC a la suzy si pt ca mai ramaneau 5 monede am luat si abtibildul :D
    In concluzie: NU m-am inselat cand am dat "imi place" acestui event , am activat linia de vrej de ieri, iar de la diverse am luat tot FARA stelute si FARA functiile combinei pt 24 H :)

magdajora, naivreasastii, donnadmn și alți 8 apreciază asta.
  13. veve47

veve47 Conte forum

In ciuda faptului ca ideea event-ului este draguta si mi-a placut de prima data, votul va fi negativ datorat drop-ului dezamagitor. Data trecuta a fost mai amuzant si mai putin solicitant. Am realizat si acum destule, dar munca a fost mai multa si relaxarea prea putina. Se spune ca este un joc si trebuie privit ca atare, dar este in natura fiecaruia sa aiba o doza de competitivitate si sa-si doreasca sa faca cat mai mult. Cei care se multumesc cu putin este alegerea lor, eu nu fac parte dintre acestia, referindu-ma doar la aspectul competitiei. In rest, in viata sunt multumita cu ce am si foarte recunoscatoare. Poate ca gresesc si uneori tratez un simplu joc cu prea multa seriozitate cum fac si cu viata profesionala desi nu o regret. Este timpul sa ne incarcam bateriile pentru runda urmatoare.

crivio, magdajora, Ambra. și alți 15 apreciază asta.
  14. DANUTZA1965

DANUTZA1965 Avansat

Mi-am imbunatatit stilul de joc. Pot juca fara probleme in liga 1.;););)

miaandrei59, magdajora, dadan și alți 12 apreciază asta.
  15. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Buna ziua dragi fermieri!Pentru mine acest event a fost extraordinar.Am reusit sa iau linia completa,abtibildul si 4 itemi trasarea liniei,deci un total de 656 de stelute cheltuite.Sunt foarte bucuroasa de itemi,dau multe puncte si pt mine este f important.
    Suturile le-am dat azi pe toate, am tras la poarta de 73 de ori cu rezultate deosebite, chiar daca mi-a fost cam teama la inceput.
    Mai aveam ceva drop, dar fara plante,ca nu am stat non stop pe ferma.
    Mie mi-a placut foarte mult si nu mi s-a parut obositor.
    Multumim echipei!Bravo!

miaandrei59, magdajora, dadan și alți 7 apreciază asta.
  16. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Cred ca a fost unul dintre cele mai reusite si darnice eventuri. Se poate compara cu cel cu carnavalul (nu-mi amintesc cum se numea) in care se aruncau "bunatati" pe care trebuia doar sa le prinzi in cosulet. Desi la inceput mi-am fixat ca obiectiv "Diversele" necrezand ca se poate lua si linia completa de vrej, in ultimele 2 zile si jumatate m-am mobilizat iar rezultatul e peste ce am indraznit sa sper. Linia de vrej foarte generoasa de activat de 2 ori pe zi, iar de celelalte premii nici nu mai vorbesc. Am luat aproape tot de la diverse (fara combina, stelute si SC). Mai trebuie luat in calcul si ce am adunat de pe teren (tichete party, SH, compost de tot felul). Mie mi-a placut ca au fost plante cu timpi diferiti fiindca in functie de timpul avut am putut jongla cu ce planta sa cultiv. Joculete in sine foarte distractive. Ce mai, nota 10 cu felicitari!

miaandrei59, magdajora, dadan și alți 5 apreciază asta.
  17. gabynayls

gabynayls Începător forum

din toate cele 4 itemuri am numai doua si le-am cumparat pe toate impreuna cu vreju

magdajora și malagambafane apreciază asta.
  18. roliana57

roliana57 Legendă vie

Da un refresh si cauta dupa;)

pinok86, magdajora și malagambafane apreciază asta.
  19. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna ziua !

Eveniment terminat.

Din pacate, din "motive tehnice" ceea ce am luat provine din sectiunea "Diverse". Dar nu tot, sa fim intelesi :)
    Stiindu-mi programul incarcat, am consumat foarte mult SC in primele doua zile pentru obtinerea dropului, dar din lipsa de timp, nu am reusit sa adun plantele necesare pentru achizitionarea vrejului, plus inca ceva. Ca sa nu zic ca sunt in pierdere totala, am obtinut o vita de ciocolata, un bazin hipopotami si un padoc bizoni. Si o cearta sanatoasa, fireste in privat, pe motiv de timp pierdut "degeaba" pe joc.

In rest, subscriu total la cele spuse de veve47, si nu sunt de acord in totalitate cu Veverita02. Niciodata nu a fost un alt eveniment atat de darnic precum cel mentionat de ea. Fara suparare.:)

Modificat ultima dată: 15 Mai 2017
    Agro80, Veverita02, donnadmn și alți 7 apreciază asta.
  20. anamaria4747

anamaria4747 Începător forum

buna ziua eu nu am itemu pfta de o gustarica si l-am cumparat

-elenaion49-, donnadmn și malagambafane apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.