Feedback Febra fotbalului 2017

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 8 Mai 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 15 Mai 2017.
  1. Îmi place

73,5%
  2. Mi-e indiferent

5,5%
  3. Nu-mi place

21,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. roliana57

roliana57 Legendă vie

Da un refresh si cauta dupa;)

-elenaion49-, donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  2. jagarella

jagarella Supervizor forum

Nu am inteles de ce nu ati luat combina - cei care nu au luat-o. Ar fi ajutat la recoltare de plante pe parcele mici si nici nu a fost scumpa. Oricum, dupa modificarea ratei dropului, am luat ce m-a interesat - misterioase, banane (la mine 5 banane inseamna mai mult de 10 milioane PET, deci merita) SH, linia cu itemii. Oricum am dat vot pozitiv, doar ca modificarea dropului a ajutat mult. Tot eventul nu stiu cine l-a facut pentru ca cei "mici" au resurse limitate, iar pe cei "mari" nu prea ii mai incanta itemurile de sine statatoare. SPOR la urmatorul, ca ne cam trebuie. :)

3. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Asa cum am zis (cred) am activat linia de vrej si am luat pomii, adaposturile, SC, SCS, SH de la diverse. Cu toate ca am luat destul de multe, faptul ca n-am reusit sa mai produc altceva in afara de plantele de event si plante pentru drop, ma face sa ma abtin de la vot. Nu spun ca termin eventurile in primele 2 zile, le termin in 5 din 6... Dar ziua aceea in care pot produce ce am nevoie, pentru mine conteaza...

4. mariasamoila16

mariasamoila16 Mare-maestru forum

Buna seara, fermieri!

Mie mi-a plcut eventul. Premii frumoase. Felicitari. BP!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.