Febra fotbalului - Evoluția

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 9 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Totalul meu pana acum este de 615 steluțe :)
    Totusi,preferam o singura planta...
    Bafta !

-mafia444-, ovidiu1a, Agro80 și alți 21 apreciază asta.
  2. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Buna, am luat linia de vrej cu item-urile aferente, unul chiar dublu xD, si cate ceva de la diverse..ma mai gandesc daca iau Balon CM 2011. Un event placut si cu 'partide de fotbal antrenante'. Multa bafta!;)

petra2172, -mafia444-, murat_anca și alți 19 apreciază asta.
  3. dacul1963

dacul1963 Avansat

Am reusit sa iau linia de vrej si tot ce ma interesa de la diverse!De la clasic va doresc succes sa luati care puteti eu,data viitoare!

-mafia444-, matusam, EVE.violetta și alți 19 apreciază asta.
  4. malagambafane

malagambafane Legendă vie

La fel si eu,am luat linia de vrej si aproape tot de la diverse, de la clasic as fi vrut ca am linia de vrej incompleta dar nu se poate. Bafta in timpul care a mai ramas !

-mafia444-, matusam, EVE.violetta și alți 21 apreciază asta.
  5. petra2172

petra2172 Rutinat

Am luat linia de vrej, adaposturile si copacii de la diverse, mai am 109 monezi. Randamentul ,,suturilor " mele a fost cam mic. Ce sa fac, stau rau cu sincronizarea;).

-mafia444-, matusam, EVE.violetta și alți 17 apreciază asta.
  6. miaandrei59

miaandrei59 Pretendent

buna , linia de vrej completa ,diversele aproape toate mai putin stelutele ,sunt multumita . asi fi vrut balonul 2011,atunci ar fi fost super . felicitari tuturor

-mafia444-, matusam, EVE.violetta și alți 17 apreciază asta.
  7. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Am luat Balonul, si cam tot ce m-a interesat...final fericit la mine, sper ca si la voi dragi fermieri.xD

petra2172, -mafia444-, matusam și alți 22 apreciază asta.
  8. roliana57

roliana57 Legendă vie

Bilantul meu in urma suturilor: linia de vrej cu itemurile aferente iar de la diverse: SC, SH, adaposturile, bananele, arborii Anzi si abtibildul. Felicitari tuturor jucatorilor!:)

Agro80, petra2172, -mafia444- și alți 15 apreciază asta.
  9. erhea

erhea Pretendent

Scor final: oh, cine mai numara:music:
    [​IMG](vrejul cu itemurile aferente, adaposturile, arborii, abtibildul, tichetele petrecere, SH + SC)
    Campionatul asta a fost super productiv :music:

Ambra., Agro80, petra2172 și alți 15 apreciază asta.
  10. dadan

dadan Oracol omniscient

Foarte tare!Am luat si eu vrejul cu itemele si tot de la diverse.Bravo echipei BP!

Agro80, petra2172, -mafia444- și alți 13 apreciază asta.
  11. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

O zi buna tuturor si felicitari celor care au avut rabdare sa finalizeze acest eveniment, cu adevarat reusit, mi-ar placea din cand in cand sa ma mai antrenez cu un asemenea joc in fotbal, am dobandit linia de vrej cu itemele aferente, itemul aparare impenetrabila de 3 ori, superhrana, adaposturile si cele 2 timpuri de pomi, felicitari echipei Bigpoint, si persevarenta celor care mai au inca de cules pentru inca cateva meciuri , caci evenimentul se va gata in curand.

petra2172, -mafia444-, pisitani și alți 12 apreciază asta.
  12. -mafia444-

-mafia444- Comandant forum

Buna.
    Bilatul meu la acest event: linia de vrej+ itemele aferente, balonul 2011, transmisie live, aparare impenetrabila, bananele aurii, ticketele petrecere, puietii misteriosi, adaposturile, SH, cuponul, abtibildul,
    si cam atat m-a interesat:).
    Felicitarilor celor care au putut sa stranga cat mai multe stelute, eu nu prea m-am sincronizat cu mingea:oops:,dar sunt multumita ce am putut sa iau.
    O zi frumoasa. :)

Agro80, petra2172, pisitani și alți 13 apreciază asta.
  13. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Am reusit in ultima clipa sa iau si linia de vrej cu itemele.
    Un event foarte frumos plin de suspans.
    Felicitari BP..
    Felicitari tuturor care au finalizat si mult succes celor care inca mai suteaza spre poarta.

Agro80, -mafia444-, pisitani și alți 12 apreciază asta.
  14. yocoama

yocoama General forum

Am reusit sa iau toata sectiunea diverse si aparare impenetrabila,dar cel mai mult ma bucur de adaposturile primite.
    Adapost de tigri,flamingo si panda rosu.multumesc BP.si echipei de moderatori.

Ambra., Agro80, misu_mama și alți 16 apreciază asta.
  15. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Si arbitrul fluiera finalul de meci. N-ar fi stricat si prelungiri.:D
    Chiar daca nu am reusit sa achizitionez tot ceea ce mi-am propus, ma multumesc cu doua linii vrej complete, doua Fotbal electric si un abtibild.
    Felicitari tuturor!

Ambra., miaandrei59, Agro80 și alți 17 apreciază asta.
  16. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Buna tuturor !
    Un event frumos cu recompense pt toata lumea si pt cei cu lvl mic dar si pt avansati .
    Am luat linia de vrej cu itemi aferenti ,de la diverse tot in afara de stelute plus 4 itemi "apararea impenetrabila "
    Felicitari BP felicitari tuturor participantilor ;)

Ambra., Agro80, malagambafane și alți 15 apreciază asta.
  17. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Buna! Am luat linia de vrej completa ,iar de la diverse doar ce m-a interesat ! Multumita de event ,astept sa vad si cu ce ma aleg din arborii misteriosi si adaposturi !Orice ar iesi prind bine in ferma mea !

tudor1966, Ambra., miaandrei59 și alți 12 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.